loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 143

سوال خیلی از دانش آموزان و داوطلبان از ما مشاوران این است که آیا از مهر  یا آبان شروع کنیم برای کنکور درس بخوانیم دیر نیست؟ پاسخ این سوال به خود فرد بستگی دارد. مثلا فردی که پزشکی می‌خواهد باید ببیند که آیا می تواند خودش را به بقیه داوطلبان برساند یا نه.




اما اگر بخواهیم به طور دقیق به این مسئله بپردازیم باید بگوییم که، افرادی که شروع کنکور در تابستان را انتخاب کردند، تنها  حدود یک ماه از سه ماه تابستان را مفید درس می خوانند. به عبارتی حاشیه درس خواندن در تابستان زیاد است. برای مثال برخی از آن‌ها در تابستان مسافرت می‌روند، برخی دیگر به دنبال کلاس و مشاور و آزمون آزمایشی هستند. برخی افراد به دنبال منابع درسی کنکور هستند. در واقع این حواشی اجازه نمی‌دهند که به طور مفید سه ماه تابستان را آن‌ها درس بخوانند. درنتیجه، این افراد سرجمع فقط یک ماه را به طور کامل و مفید مطالعه می‌کنند. پس در نتیجه افرادی که از مهر ماه و آبان ماه و به طور کلی با شروع کنکور در پاییز می‌خواهند شروع به درس خواندن برای کنکور کنند تنها یک ماه از افرادی که از تابستان درس خواندن را شروع کرده‌اند، عقب هستند.

شروع آزمون های آزمایشی در مهر ماه

همانطور که مشخص است تمام آزمون‌های آزمایشی از مهر ماه شروع می‌شوند. پس اگر فردی از تابستان شروع کرده باشد به خواندن، در هفته دوم و سوم مهر ماه که آزمون‌ها شروع می‌شود بیش‌تر فرصت تست زنی و حل تمرین دارد.

اما خب افرادی که از مهرماه درس خواندن را شروع کرده‌اند، مطالعه‌ای از قبل نداشته‌اند. در نتیجه این افراد باید به صورت فشرده‌تر دروسشان را مطالعه کنند تا بتوانند به تست زنی و حل تمرین‌های بیش‌تر تا آزمون برسند.



جبران دروس عقب افتاده از مهر و آبان

اگر افرادی که از مهر شروع می‌کنند به طور دقیق و فشرده درس بخوانند می‌توانند آن یک ماهی عقب افتادگی را نسبت به افرادی که از تابستون شروع کرده بودند، جبران کنند.

شروع کردن درس خواندن از مهر ماه و آبان برای کنکور مناسب است به شرطی که افراد بتوانند به صورت منظم منابع را طبق بودجه بندی طرح آزمون مطالعه کنند و برای جبران عقب ماندگی از برنامه ی آزمون های آزمایشی برنامه داشته باشند داوطلبان برای موفق شدن در کنکور باید برای خود هدفی را مشخص کنند و بعد برای رسیدن به آن هدف، برنامه ریزی داشته باشند و تلاش کنند تا به هدف خود برسند. داولبان باید روی سرعت مطالعه خود کار کنند و آن را افزایش دهند. همچنین باید تمرکز خود را بالا ببرند. در نتیجه اگر با کیفیت درس بخوانید در طول ۹ ماه یا ۸ ماه یعنی از مهر و آبان تا تیر ماه می‌توانید در کنکور نتیجه دلخواه خود را به دست آورید.

توصیه آخر برای شروع مطالعه برای کنکور

آیا از تابستان باید شروع کنیم؟ از مهر ماه شروع کنیم دیر نیست؟ این ها سوالاتی هستند که با ادبیات‌های مختلف داوطلبان کنکوری از مشاورین می‌پرسند. ما در این مقاله به شفاف سازی این سوالات پرداختیم. همانطور که گفته شد افرادی که در تابستان درس می‌خوانند نهایت یک ماه را به طور مفید درس می‌خوانند. در نتیجه اگر شما از تابستان درس خواندن برای کنکور را شروع نکرده‌اید، تنها یک ماه عقب هستید. جای نگرانی و استرس وجود ندارد. چرا که می‌توانید با ثبت نام در یک آزمون مناسب طبق بودجه بندی آن پیش بروید. برای این که بدانید چه آزمونی را ثبت نام کنید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله آزمون آزمایشی را مطالعه کنید. در آن مقاله به بررسی نکات انتخاب آزمون آزمایشی مناسب پرداخته‌ایم.

پیشنهاد ما این اس که اگر برای شروع نیاز به آزمون های هفتگی و آموزش های مشاوره ای اختصاصی دارید در طرح کلاس مشاوره پاییز شرکت کنید تا با هزینه یک جلسه مشاوره خصوصی سه ماه محتوا دریافت کنید.





ویدیوی توضیحات کامل استاد علیرضا افشار پیرامون شروع از مهر و آبان برای کنکور دی ماه را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید :


www.AlirezaAfshar.org

مرکز مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
مشاوره تلفنی و حضوری کنکور (خصوصی)
مشاوره رایگان کنکور (عمومی)



برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 27 آبان 1401 زمان : 12:36 نظرات (0)
بازدید : 196

در پاسخ به سوال چگونه در کنکور دی ماه موفق شویم؟ ابتدا باید بگوییم که باتوجه به وقت و زمانی که دارید باید زمان بندی برای درس خواندن ایجاد کنید. برای داوطلبانی که می‌خواهند کنکور خوبی داشته باشند توصیه می‌کنیم ابتدا مطالبی را مطالعه کنند که در سال گذشته آن‌ها را مطالعه نکرده بودند. سپس مباحثی را مطالعه و تست زنی کند که قبلا هم مطالعه کرده بود. اگر فردی تمام مباحث را مطالعه کرده بود بهتر است تایم باقی مانده تا کنکور دی ماه را به جمع بندی بپردازد.

ضمنا توجه داشته باشید که اتمام کلیه دروس و رسیدن به کنکور دی برای فارغ التحصیلان تغییر رشته ای و داوطلبان با رتبه های ضعیف در کنکور۱۴۰۱ نیز توصیه نمی شود و این عزیزان بهتر است با طومانینه و سر فرصت به دنبال آموزش و حل تست و کسب آمادگی برای کنکور ماه تیر ۱۴۰۲ باشند و سرعت را فدای کیفیت نکنند که نتیجه معکوس خواهند گرفت .

نحوه زمانبندی و برنامه ریزی مطالعه برای کنکور دی ماه ۱۴۰۱

 اگر میخواهید در کنکور دی ماه شرکت کنید باید فرایند را دقیقا مانند یک کنکور کامل 9 الی 11 ماهه شبیه سازی و برنامه ریزی کنید، این حرف به چه معنا است؟

برای مثال اگر ۴ ماه فرصت دارید، باید ۳ ماه یا نهایت ۳ ماه و ۱ هفته مطالعه داشته باشید و تقریبا یک ماه را به جمع بندی کنکور اختصاص دهید.



مهمترین عامل موفقیت در کنکور دی ماه چیست؟

در واقع افرادی در این کنکور موفق می‌شوند که بتوانند نمونه سوالات کنکور و مباحث کنکور را به صورت فشرده و با تست پوششی کار کنند. علاوه بر این باید توجه داشته باشید که با ساعت مطالعه کم نمی‌توانید نتیجه دلخواه خود را به دست آورید. پس بهتر است از همین ابتدا ساعت مطالعه خود را افزایش دهید. داوطلبان باید از هدر رفتن وقتشان جلوگیری کنند.

پس میتوان گفت مهترین عامل موفقیت در کنکور تست زنی و استمرار در مطالعه است.

از آنجایی که تا کنکور دی ماه زمان و فرصت زیادی باقی نمانده است داوطلبان باید از وقت و زمان خود حداکثر استفاده را داشته باشند.

چه افرادی در کنکور دی ماه موفق هستند؟

همانطور که پیش‌تر گفته شد تا کنکور دی ماه کمتر از 3 ماه فرصت باقی مانده است. در نتیجه افرادی در این کنکور موفق خواهند شد که:

اولا از زمان خود بهترین استفاده را داشته باشند، یعنی زمانبندی مناسبی را برای خود ایجاد کنند . مباحث سنگین و سخت هر درس را ابتدا مطالعه کنند .

دوما ابتدا درس‌ها و مباحثی را مطالعه کنند که در سال گذشته یا کنکور قبل آن‌ها را مطالعه نکردند

سوما مهارت تست زنی و سرعت تست زنی خود را افزایش دهند و تعداد تست های خود را بع عدد بالای ۲۰۰ تست در روز افزایش دهند .

افرادی که در کنکور قبلی رتبه خوب داشتند اما انتخاب رشته نکردند، در کنکور دی ماه به چه نکاتی باید توجه کنند؟

برخی از افراد در رشته‌های نظری مانند تجربی رتبه نسبتا خوبی را به دست آورده‌اند، مثلا رتبه آن‌ها ۶ هزار یا ۱۵ هزار شده است. اما انتخاب رشته نکردند و قصد دارند در دی ماه مجددا کنکور بدهند. توصیه می‌کنیم این افراد ادامه جمع بندی کنکور قبل خود را داشته باشند. به طور کلی جمع بندی مطالب برای آن‌ها مفیدتر از خواندن مباحث جدیدی است که تا کنون آن‌ها را مطالعه نکرده‌اند.

شرکت در کنکور دی 1401 برای کلیه دانش آموزان دوازدهم دبیرستان هم در صورت عدم مغایرت با قانون ، پیشنهاد میکنم و اینکار باعث میشه تا بتونند دروس ترم اول خودشون محک بزنند و جمع بندی خوبی داشته باشند و همچنین در شرایط جلسه کنکور نیز تمرین و قلق گیری های لازم را داشته باشند .



توصیه آخر برای آمادگی کنکور دی ماه

ما در این مقاله پیرامون زمانبندی و نحوه مطالعه در کنکور دی ماه صحبت کرده‌ایم. نکته مهم در کنکور دی ماه این است که داوطلبان باید به زمان و تایم باقی مانده تا کنکور توجه داشته باشند. نکته دیگری که داوطلبان باید به آن توجه کنند این است که ابتدا مباحثی را مطالعه کنند که در کنکور قبل آن را مطالعه نکردند یا تسلط کم‌تری نسبت به آن دارند و با کیفیت مطالعه مناسب آنها را جمعبندی کنند. همچنین باید به این نکته هم توجه داشته باشید که سرعت تست زنی و سرعت مطالعه خود را از ابتدا افزایش دهید. هرچه سرعت تست زنی شما بیش‌تر باشد، شما در کنکور موفق‌تر خواهید شد. سعی کنید ۴ هفته تا یک ماه آخر مانده به کنکور را به جمع بندی و مرور اختصاص دهید .

حل تست های جامع از کنکور های سال های گذشته بخصوص ۹۸ تا ۱۴۰۱ بسیار پر اهمیت خواهد بود و همین کار باعث مدیریت زمان و مدیریت آزمون بهتر در شما خواهد شد .

ویدئو صحبت های کامل استاد علیرضا افشار در مورد برنامه ریزی و موفقیت در کنکور دی ماه را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید :

www.AlirezaAfshar.org


مرکز مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
مشاوره تلفنی و حضوری کنکور (خصوصی)
مشاوره رایگان کنکور (عمومی)




برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 27 آبان 1401 زمان : 11:55 نظرات (0)
بازدید : 174

چه میزان از تست های یک منبع را باید زد و در کل چه کاری می بایست کرد؟

یکی از مهمترین راه‌های یادگیری مرور و تست زدن مطالب خوانده شده است. تست زنی کنکور می‌تواند بسیار بهتر و بیشتر به مرور مطالب خوانده شده و احساس آشنایی با کنکور سراسری به شما کمک کند. در ادامه مطالبی راجع به تست زدن را باهم مرور می‌کنیم.

آیا تمامی تست‌ها و سؤالات یک کتاب تست برای یک آزمون است؟

با فرض اینکه بتوان تمام تست های یک فصل را از یک کتاب تستی برای آزمون حل کرد باید گفت که حل تمامی سؤالات هر مبحث به یکباره کار درستی نخواهد بود زیرا این نکته باعث می‌شود که در مباحث و فصول بعدی به علت عدم بازگشت به موارد مطالعه شده در قبل، تسلط فرد بر روی مسائل گذشته از بین برود. کنکور آزمونی است با سرفصل‌ها و مباحث متعدد که به علت حجم بالای این سر فصل‌ها مطالعه برای آن به برنامه و زمانبندی مطالعاتی مناسبی نیاز دارد.

چرا دفعات تست زنی از حجم تست زنی مهم‌تر است؟

ذهن هر فرد به گونه ایی است که نکات و مسائل را به صورت تدریجی می تواند تحلیل و حلاجی کند. به هر میزان که تعداد دفعات تکرار هر مطلب بیشتر و حجم آن در بازه های زمانی متفاوت، کم تر باشد ماندگاری آن در حافظه ی فرد بهتر خواهد بود که در این باره در مطلب برنامه ریزی کنکور به طور مفصل صحبت کردیم. داشتن تعداد تنوع بالای درسی با حجم مطالعاتی کم تر در روز بسیار مفید و راه گشا خواهد بود.   

توجه: تست های یک کتاب تست برای هر دانش آموز حرفه ایی حداقل برای یک فصل و برای هر دانش آموز ضعیف و یا متوسط اندوخته ی یک سال وی است . پس به هیچ عنوان برای یک آزمون تمام تست های  یک سرفصل را به یکباره حل نکنید.

به طور مثال: تسلط بر مبحث حرکت شناسی در فیزیک زمانی که داوطلب به فصل 3 نوسان می رسد باید اعلاء شده باشد. و یا در فصل مثلثات زمانی می توان گفت که شخص به تسلط رسیده که به بحث کاربرد مشتق رسیده باشد. و در حالت کلی تسلط یک شخص کنکوری می بایست در فروردین ماه و ایام جمع بندی به آن سطح عالی و کامل خود برسد.

چه تست هایی را در سری اول حل تست بعد از آموزش و مطالعه می بایست زد؟

اگر منابع کنکور ما، تست‌های تألیفی و سراسری را در دو بخش مجزاء گنجانده باشد. داوطلب می‌تواند اول تست های سراسری را حل کرده زیرا این تست ها از استاندارد بیشتر و ایده های بهتری طرح شده اند و در جلسات و دفعات بعدی می توان به سراغ تست های تألیفی رفت.

اگر منبع شما تست های تألیفی و سراسری رابه یکباره در یک مبحث گنجانده بود چه کنیم؟

در این شرایط می بایست تست ها و سؤالات را به ترتیب اولویت سؤالات منبع تست حل کرد. به طور مثال ابتدا تست های زوج و فرد و به همین ترتیب تا انتهای تسلط به تمامی تست ها می توان حل بقیه ی سؤالات را در خلال روزهای آن بگنجانیم حتی به طور موازی و هم راستا با درسنامه های بعدی. همچنین شما می‌توانید با خواندن مقاله در کنکور اولویت با تست تالیفی‌ست یا تست سراسری؟ به  درک بهتری از الویت های تست زنی میرسید.

همه‌ی مطالب را موازی با هم جلو ببرید

همه‌ی مطالب را موازی با هم جلو ببرید و اجازه دهید تمام دروس برایتان در یک سطح باشد. موازی کار کردن درست مانند تأثیر دارویی است که به تدریج در بدن فرد اثر گذاشته اما استفاده ی آن به یکباره هیچ سودی برای وی نخواهد داشت. عمده‌ی داوطلبان در شهریور ماه مطالبی که در فصل تابستان کنکور مطالعه کرده اند را به اجبار دوباره خوانی کرده و از ابتدا کار می کنند. و یا در آزمون های جمع بندی پایان دی و اوایل بهمن مؤسسات دچار ضعف می‌شوند. که همه ی این ها نشانه‌ی عدم کارکردن و حل تست ها به صورت موازی برای هر مبحث می باشد. شما می‌توانید در آشنایی با تکنیک‌ها تست زنی ببیشتر با انواع تست زدن آشنا شوید.

چرا تست‌های پوششی و علامت زدن تست به فهم بیشترشان کمک می‌کند؟

تست های پوششی برای مرور مطالب بسیار مؤثر است. در مرتبه ی اول حل تست ها لطفاً اولویت حل سؤال را به ترتیب زده زیرا در هر کتاب تست معمولا اولویت حل تست ها از آسان به سخت گنجانده می شود. همچنین شما می‌توانید با علامت دار کردن تست ها و مرورشان به خود برای فهمیدن بهتر مطلب کمک کنید.

دنبال بهترین بودن نباشید و طبق برنامه عمل کنید

 کامل گرا بودن در سال کنکور و حل تست ها برای هر فصل با منابع و کتاب های مختلف کاری بس سخت و غیرممکن است. تعداد تست های موجود می بایست خورد خورد زده شده و تست های بازگشتی را نیز می توان متناسب با برنامه های قبلی و با ماهیت دوره و مرور حل کرد.

مشاوره پیشنهادی : چه تستهایی را علامت دار کنیم ؟

ویدیو توضیحات کامل علیرضا افشار در مورد حل تست های یک فصل را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید :


www.AlirezaAfshar.org

مرکز مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
مشاوره تلفنی و حضوری کنکور (خصوصی)
مشاوره رایگان کنکور (عمومی)

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار چهارشنبه 25 آبان 1401 زمان : 0:43 نظرات (0)
بازدید : 182

هر آزمون آزمایشی مزایا و معایب خودش را دارد و نمی‌توان گفت کدام آزمون خوب است که شرکت کنید. آزمون‌ها با چهار فاکتور اصلی رتبه بندی و ارزشیابی می‌شوند. این چهار فاکتور عبارتند از:

  • کیفیت سوال‌های آن‌ها
  • جامع آماری
  • هزینه و خدمات آن‌ها
  • بودجه بندی و زمانبندی

آزمون آزمایشی مناسب فصل پاییز کنکور

پیشنهاد می‌کنیم در آزمون‌هایی شرکت کنید که از هر دو هفته یک بار برگزار می‌شود. این آزمون‌‌ها چون تعداد بیش‌تری دارند،‌ گام های پیشروی آن‌ها کم حجم‌تر است. همچنین دوره و مرور‌های بهتری را نسبت به سایر آزمون‌ها دارند. یک نکته اساسی در انتخاب آزمون این است که حتما قبل ثبت نام در آزمون مورد نظر به دبیر یا مشاور کنکور خود بگویید. چرا که این افراد تجربه بهتری دارند و در انتخاب آزمون مناسب برای شما کمک خواهند کرد.

بودجه بندی و برنامه آزمون بسیار مهم است. آزمون‌های قلمچی، ماز و گاج چون از هر دو هفته یک بار برگزار می‌شوند، انتخاب‌های بهتری هستند. این آزمون‌ها هم برای افراد فارغ التحصیل و هم برای دانش آموزان گزینه مناسبی هستند.

هماهنگی آزمون آزمایشی با آزمون انتخابی مدرسه

برخی از مدارس با آزمون به خصوصی قرار می‌بندند. مثلا برخی از مدارس با آزمون آزمایشی سنجش قرار داد می‌بندند. دانش آموزان اگر قصد دارند در فقط در این آزمون‌ها شرکت کنند باید مطمئن شوند که دبیران آن‌ها با بودجه بندی و طرح درس آزمون‌های سنجش پیش می‌روند یا خیر.

اگر دبیران طبق طرح درس و بودجه بندی پیش می‌روند هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت. و نیازی نیست که در آزمون دیگری ثبت نام کنید. اما اگر دبیران نتوانند طبق بودجه بندی درس پیش بروند بهتر است شما با توجه به شرایط خود آزمونی را ثبت نام کنید.

اگر دوستانی هستند که از نظر مالی نمی‌تونند در ازمون‌ها شرکت کنند، می‌توانند برنامه آزمون‌ها را از سایت آن‌ها بردارند و طبق بودجه بندی درس بخوانند و با وجود شرکت نکردن در آزمون آزمایشی سوا‌ل‌های آن‌ها را از دوستان خود بگیرند. حل کنند و آن‌ها را کار کنند در این مورد به طور کامل تر در مطلب کم هزینه ترین راه برای موفقیت در کنکور صحبت کرده ایم.



آزمون مناسب برای فارغ التحصیلان و پشت کنکوری ها

برای افراد فارغ‌‌ التحصیلی که هدف آن‌ها کنکور دی ماه است و از نظر علمی وضعیت خوبی دارند پیشنهاد می‌کنیم در آزمونی شرکت کنند که برنامه آن فشرده است و می‌تواند تا آخر آذر ماه جمع بندی خوبی داشته باشد. و دی ماه را به دوره و مرور اختصاص دهد. پیشنهاد ما برای این دسته از افراد آزمون ماز است. اگرچه سایر موسسات و آزمون‌ها پلن‌هایی را دارند. اگر پلن آن‌ها به صورت حضوری و هر دو هفته یکبار بود پیشنهاد می‌کنیم در آن‌ آزمون‌ها شرکت کنید ولی اگر حضوری بود اما به طرح درس آن به صورت فشرده نبود مناسب نیست.

اما برای دانش آموزی که پایه دوازدهم است و هدف او کنکور تیرماه است، آزمون قلمچی برنامه مناسبی دارد و برای افراد پایه دوازدهم مناسب است. گاج هم همینطور برنامه مناسبی برای طرح درس دارد. دانش آموزان پایه دوازدهم برای انتخاب آزمون باید به نمایندگی آن‌ آزمون در شهر خود توجه کنند. هرکدام که قوی‌تر بودند و رسمیت بیش‌تری داشتند آن را ثبت نام کنند. اگر چه بهترین داوطلبان کنکور تمامی سوالات آزمون‌های آزمایشی را می‌گیرند و آن‌ها را تحلیل و بررسی می‌کنند.

توصیه آخر برای شرکت در آزمون آزمایشی

ما در این مقاله به بررسی انتخاب آزمون‌های آزمایشی برای افرادی که قصد ثبت نام در این آزمون‌ها را دارند پرداخته‌ایم. همانطور که گفته شد چهار فاکتور اصلی را برای انتخاب آزمون باید رعایت کنید. از جمله، کیفیت آزمون، جامع آماری، هزینه و خدمات آن. پیشنهاد ما برای داوطلبان کنکور آزمون قلمچی، ماز و گاج است. چرا که این آزمون‌ها هر دو هفته یکبار برگزار می‌شوند و بودجه بندی آن‌ها آهسته و گام به گام پیش‌ می‌‌رود. اما همانطور که پیش‌تر گفته شد بهتر از قبل از ثبت نام در آزمون مورد نظر با مشاور یا دبیران خود مشورت کنید.

اگر مدرسه شما با آزمون آزمایشی قرار داد بسته است باید توجه داشته باشید که آیا دبیران شما می‌توانند طبق بودجه بندی آن آزمون درس‌ها را پیش ببرند یا خیر. اگر شما از بودجه بندی آزمونی که مدرسه با آن قرار داد بسته است عقب می‌مانید پیشنهاد می‌کنیم در آزمونی شرکت کنید که از هر دو هفته یکبار برگزار می‌شود و بودجه بندی گام به گام خوبی دارد.

ویدیوی توضیحات کامل استاد علیرضا افشار در مورد انتخاب آزمون آزمایشی فصل پاییز را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید :

www.AlirezaAfshar.org


مرکز مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
مشاوره تلفنی و حضوری کنکور (خصوصی)
مشاوره رایگان کنکور (عمومی)



برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار چهارشنبه 25 آبان 1401 زمان : 0:20 نظرات (0)
بازدید : 183

اهمیت تست زنی کنکور در فرآیند آموزش

تست زنی بخشی از فرآیند آموزش می باشد و داوطلبان کنکور باید در کنار مطالعه با کیفیت خود چه در دروس عمومی که اکثرا حفظیاتی می باشند و چه در دروس اختصاصی که اکثرا مفهومی و مساله هستند به حل تست بپردازند. این تصور که باید آموزش، بی نقص و کامل باشد و بعد از چند دور مطالعه درسنامه به سراغ تست زنی برویم تصور غلطی می باشد.

چون در این صورت به علت وسواس مطالعاتی زیاد، زمان کافی برای حل تست نخواهیم داشت. علاوه بر آن سر و کله زدن با تست ها بیشتر از مطالعه چند باره درسنامه برای فرد مفید است. در واقع با تست زنی فرآیند آموزش را کامل می کنیم.

روش درست تست زنی به شیوه رتبه های برتر کنکور

بهترین روش این است که یک درسنامه یا یک مطلب کوتاه را مطالعه کنیم و بلافاصله شروع به حل تست از آن کنیم. اگر بعد از مطالعه حجم زیادی از مطالب به سراغ حل تست برویم احتمال کم تسلطی و غلط زدن تست ها افزایش پیدا می کند. و این تصور برای فرد ایجاد می شود که آموزش خوبی نداشته و مجددا سراغ درسنامه یا منابع کنکور دیگر برای آموزش می رود.

اما اگر حجم درسنامه کم باشد و با همان میزان اطلاعات به سراغ تست زنی برویم، تست ها را با آرامش زیاد و به صورت صحیح حل می کنیم و این باعث می شود اگر نقص یا کمبودی در مطالعه داشته باشیم مشخص شود و از دوباره خوانی و چندباره خوانی درسنامه جلوگیری می شود.

البته اگر سوالات را به غلط پاسخ دادید هم اتفاق خاصی نیفتاده و لازم نیست نگران تاثیر و نمره منفی تست های غلط در کنکور باشیم بلکه باید با تمرین بیشتر این مشکل را حل کنیم.

فواید تست زنی بعد از مطالعه حجم کم از یک کتاب

این که بعد از مطالعه یک درسنامه کوتاه یا یک بخش کوتاه از یک درس به سراغ تست زنی برویم فواید زیادی دارد، مثلا:

  • تمایل فرد برای تست زنی بیشتر می شود
  • در حداقل زمان به تست ها پاسخ می دهد و از اتلاف وقت جلوگیری می شود
  • در نتیجه نوبت بعدی مطالعه و تست زنی از این کتاب به زودی اتفاق می افتد

این روش باعث می شود زمانی که فرد احساس خستگی دارد به راحتی به سراغ درس دیگری برود. مثلا در روزهای تعطیل تا 7 درس و روزهایی که مدرسه می رود 4-5 درس در روز را می تواند مطالعه کند. این کار باعث می شود هربار که سراغ این کتاب می آید درس ها و مطالب قبلی مرور شوند و با درست زدن تست های پوششی انرژی فرد برای ادامه کار بیشتر شود تمام تکنیک های تست زنی کنکور را به درستی اجرا کند.

اما اگر صبح تا شب روی یک کتاب باشد و روزهای بعد را هم به درس های دیگر اختصاص دهد نوبت بعدی آن درس چندین روز بعد است که در این صورت اکثر مطالب فراموش شده است.

نحوه تست زنی با توجه به نوع چینش تست ها در منابع کنکور

1) کتاب تستی که مولف تست ها را دسته بندی کرده است. در این صورت طبق دسته بندی پیش می رویم و از همان تست ها شروع به زدن می کنیم و بعد از زدن هر تست پاسخنامه را چک می کنیم.

2) کتاب تستی که مولف تست ها را دسته بندی نکرده است. در این روش از تست اول شروع کرده و 10-15 تست اول را بعد از مطالعه درسنامه کار می کنیم و بعد از زدن هر تست پاسخنامه را چک می کنیم. در این روش نباید تست ها را به صورت مضربی بزنیم چون تست ها از ساده به سخت چینش شده اند و به همین علت اهمیت علامت دار کردن تست ها دو چندان میشود.

نحوه تست زنی جامع بعد از مطالعه

همواره بعد از مطالعه، تعدادی تست را جهت تثبیت مطلب، پیدا کردن ایرادات مطالعاتی، کج فهمی ها یا پیدا کردن راه حل های بهتر جهت حل سوالات می زنیم.

در این روش بعد از زدن هر تست مراحل زیر را انجام میدهیم:

مرحله اول) به سراغ پاسخ آن می رویم

مرحله دوم) اگر غلط زده بودیم در ابتدا به سراغ درسنامه رفته و سعی می کنیم به کمک درسنامه جواب سوال را پیدا کنیم

مرحله سوم) اگر به پاسخ تست نرسیدیم، در درجه بعدی به سراغ پاسخنامه می رویم و ایده حل سوال را از پاسخنامه می گیریم. اما به طور کامل پاسخ را از پاسخنامه نگاه نمی کنیم. مثلا در مسائل از چه فرمولی استفاده کرده است یا در سوالات مفهومی از چه زاویه دیدی استدلال کرده است که این کارها نهایتا باید تا 10 دقیقه از فرد زمان بگیرد نه بیشتر.

عدم حل تمامی تست ها در یک مرحله به طور کامل

بعد از مطالعه مبحث همانطور که در مطلب حل تست های یک فصل به طور کامل برای کنکور گفتیم نباید تمامی تست های مطلب را به یکباره حل کرد. چون وقت برای مطالعه بقیه دروس در آن روز باقی نمی ماند. در مرحله اول فقط در حد 10-15 تست را حل می کنیم. بقیه تست ها را لابه لای برنامه ها و سرفصل های بعد حل می کنیم. چون اگر تمامی تست ها را در یک مرحله کار کنیم و حل تست پوششی از آن فصل نداشته باشیم آن فصل تا ماه آینده به طور کامل فراموش می شود.

نکته مهم: البته ناگفته نماند کسی که پایه درسی خوبی دارد به علت تسلط کافی روی دروس می تواند تمامی تست های آن منبع را به یکباره و در زمان کم حل کند و برای تست های پوششی از منبع قوی تری استفاده کند.

داشتن تنوع در برنامه مطالعاتی و تست زدن

همواره این نکته را بیان کرده ایم که یک برنامه خوب برنامه ای است که تنوع دروس در آن رعایت شده است. به عنوان مثال در رشته تجربی 3 نوع تنوع دروس در روز داریم :

 6 تنوع : 4 درس اختصاصی+ 2 درس عمومی (عربی – زبان یا دینی – ادبیات) که برای فارغ التحصیلان و روزهای تعطیل دانش آموزان مناسب است.

 5 تنوع : زیست و شیمی هر روز + ریاضی یا فیزیک + 2 عمومی (عربی – زبان یا دینی – ادبیات) که برای روزهایی که فرد مدرسه می رود یا ساعت مطالعه کمتری دارد.

 4 تنوع : زیست یا شیمی + فیزیک یا ریاضی + عربی – زبان یا دینی – ادبیات که برای روزهایی که مهمانی دعوت شده ایم یا بیماریم مناسب است.

اهمیت زدن تست های پوششی در موفقیت آزمون سراسری

در کل سه مرحله ی تست زنی داریم که رتبه های برتر از آن تبعیت میکنند:

  • تست زنی آموزشی
  • تست زنی پوششی
  • تست زنی سنجشی

بعد از مرحله آموزش و زدن تست های آموزشی وارد تست های پوششی می شویم. به این صورت که در خلال مطالعه مطالب دیگر از برنامه ها و مطالب گذشته تست پوششی می زنیم. در تست های پوششی نیازی به گرفتن زمان و درصد نداریم. می توان تعدادی تست را پاسخ داد سپس سراغ پاسخ آن ها رفت.

بعد از چند مرحله تست پوششی زدن حتی می توان کل تست های یک منبع در آن فصل را به صورت یکجا حل کرده بعد از آن حتی می توان تست ها را به صورت مجموعه ای زد مثلا در فیزیک فصل حرکت، فشار و گرما را باهم تست زد یا فصول 1 تا 5 زیست. حتی می توان دروس مختلف را با هم تست زد مثل شیمی، فیزیک، ریاضی و زیست یا حتی کوییزهای کلاس مشاوره ما که در آکادمی تحصیلی علیرضا افشار موجود است.

در زدن تست های پوششی نهایتا از 3 برنامه و 3 باکس قبل تست می زنیم. که در واقع 3-10 روز از مطالعه و تست زنی آن مطلب گذشته و آن مطلب از حافظه کوتاه مدت وارد حافظه بلند مدت شده است.

علامت دار کردن تست ها کنکور

یکی از کارهای خوب علامت دار کردن تست های کنکور است، علامت دار کردن تست های مهم که به آن ها پاسخ غلط داده ایم ، می باشد. چون در آموزش اولیه، تسلط کافی روی دروس نداریم از نوشتن نکات خود داری می کنیم و به جای آن تست مورد نظر را علامت دار می کنیم. اگر موقع زدن تست های پوششی ، تست های علامت دار قبلی و مشابهش را اشتباه زدیم آن تست را دو علامته می کنیم که تا عید چندین بار به حل آن بپردازیم چون اشتباهی که دو بار تکرار شود تا اخر هم می تواند تکرار شود.

در تست های پوششی می توانیم حتی از تست های تکراری گذشته هم استفاده کنیم چون در این مرحله بدون مطالعه درسنامه سراغ تست زنی می رویم اما اگر در زدن تست های پوششی مشکل داشتیم ابتدا به سراغ درسنامه و سپس سراغ پاسخنامه می رویم. اگر باز هم به پاسخ نرسیدیم از پیشروی به سمت مطالب جدید خودداری می کنیم و به تسلط بر روی مطالب قبلی می پردازیم. حتی اگر با این کار از بودجه بندی آزمون عقب بیفتیم هم مهم نیست و میتوانیم بعد از یادگیری این مبحث به جبران عقب ماندگی از برنامه ی آزمون های آزمایشی بپردازیم.


توضیحات کامل استاد افشار پیرامون تکنیک های طلایی تست زنی ویژه کنکور 1402 را در فایل صوتی زیر بشنوید :




دانلود کنید ... 

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 15 شهریور 1401 زمان : 14:06 نظرات (0)
بازدید : 167

امروزه برگزار کردن کلاس و همایش‌های کنکور به‌صورت آنلاین امکان‌پذیر شده است و فواید قابل‌قبولی نیز برای کنکوری‌ها ایجاد کرده است. جدای از فواید این کلاس‌ها مهم‌ترین نکته اثرگذاری بودن آن‌ها است.
  آیا لازم است به کلاس کنکور کنکور برویم؟ برای اینکه کلاس‌های کنکور آنلاین مفید باشند در وهله اول باید به انتخاب مدرس دقت کنید. در این مقاله قصد داریم تا درمورد این موضوع به طور کامل توضیح دهیم تا بدانیم در چه کلاس‌های کنکوری شرکت کنیم و چه کلاس‌های آنلاینی برای ما مفید است.

اولین نکته این است که نمی‌توانیم بگوییم لازمه موفقیت در کنکور شرکت در کلاس‌های کنکور است. بلکه ما موارد زیادی دیده‌ایم که به‌درستی اطلاعاتی که بلد بودند را به فرد کنکوری انتقال دادند و موفق هم شده‌اند. اما بسیاری از رتبه برترها و افراد از کلاس‌های آموزشی استفاده کرده‌اند.

معایب کلاس آنلاین کنکور

گاهی اوقات بعضی از دانش‌ آموزان به‌ صورت خودکار  تمامی نکات کلاس‌ها برداشت می‌کنند و موارد ذکر شده در کتاب را موشکافی می‌کنند.

با این‌حال دانش‌آموزی هستند که ممکن است با همین حجم از تلاش، هیچ علاقه‌ای به حضور در کلاس آنلاین نداشته باشند. یعنی احساس کنند که به‌صورت آنلاین چیزی یاد نمی‌گیرند و خودشان می‌گویند که زمانی که در کلاس درس هستند، بهتر یاد می‌گیرند.

یکی دیگر از مسائل کلاس آنلاین کنکور این است که آیا در کلاس‌های شلوغ، بعضاً چند صد نفره یا بیشتر، دانش‌آموز می‌تواند سؤال خود را معلم کنکور بپرسد؟ یا معلم می‌تواند تشخیص دهد  دانش‌آموزان درس را متوجه شده‌اند یا خیر؟ واقعیت امر این است که در کلاس آنلاین چنینی اتفاق نمی‌افتد.

آیا امروزه که کلاس حضوری برگزار می‌شود، شرکت در کلاس آنلاین درست است؟

تشکیل کلاس آنلاین در زمان کرونا یک ضرورتی بود که به‌ درستی اجرا شد و توانست به دانش‌آموزان کمک کند. با این‌حال امروز شرایط برگزاری کلاس حضوری وجود دارد اما متأسفانه اکثر آموزشگاه‌ها و اساتید، تمایلی به برگزاری کلاس حضوری ندارند. در واقع کلاس آنلاین سود بیشتری را برای این گروه ایجاد می‌کنند.

بسیاری از اساتید می‌گویند که ما برای تدریس حضوری بعضاً مجبور بودیم به چندین شهر سفر کنیم اما امروز با برگزاری کلاس آنلاین می‌توانیم به‌ سادگی از همه شهرها دانش‌آموز بگیریم و تدریس را انجام دهیم.

تعداد شرکت کنندگان در کلاس های انلاین زیاد است و ارتباط با اساتید می تواند سخت باشد

بهترین مؤسسه آنلاین کنکور کدام است؟

واقعیت امر این است که بعد از بررسی‌های زیاد، متوجه شده‌ایم که تقریباً هما آموزشگاه‌ها از اساتید عالی با تدریس سطح بالا تا اساتید سطح پایین را شامل می‌شوند. نکته مهم این است که بعضی از دروس نیازی به کلاس ندارند مانند بسیاری از دروس رشته انسانی همچون روان‌شناسی. در برخی موارد نیز این کلاس‌ها با یک همایش جمع‌بندی قبل از کنکور، بسته می‌شوند.

در مورد دانش‌آموز ریاضی و تجربی، ابتدا باید بداند که تا  چه اندازه می‌تواند با کلاس آنلاین ارتباط بگیرد و سپس درمورد انتخاب استاد به‌شدت دقت کند.

نکته ی دیگری که بسیار اهمیت دارد این است که باید بدانیم برای چند درس کنکور میتوانیم فیلم آموزشی یا کلاس آنلاین تهیه کنیم؟

هماهنگی بین مدرسه و کلاس انلاین

تمرکز ما بیشتر روی منابع کمک‌درسی است که می‌تواند آموزنده باشد. بعد از آن باید به موارد تدریس شده در مدرسه دقت کنید.

اگر جزو دانش‌آموزانی هستید که در مدارس تیزهوشان، شاهد، نمونه دولتی و مدرسه دولتی خوب یا خصوصی تحصیل می‌کنید، اغلب مدرسان خوبی دارید و نکات کلاس شما بسیار مفید است. در این مدارس اغلب کلاس کمک‌آموزشی نیز برای فوق‌برنامه دانش‌آموزان لحاظ می‌شود که دانش‌آموز اگر خیلی هم تلاش کند در نهایت به یک یا دو کلاس آنلاین می‌رسد. در بیشتر موارد نیز ممکن است تداخل درسی بین مباحث مدرسه، آزمون و مدرس آموزشگاه به وجود بیاید که دانش‌آموز را بدتر سردرگم کند.

اگر شما در چنین مدارسی هستید و تدریس قابل‌قبول است، بهتر است تمرکز را روی منابع کنکور بگذارید تا کلاً آنلاین یا خصوصی. اگر که مدرسین شما خوب نیست، از این مدارس خارج شوید و در یک مدرسه معمولی ثبت‌نام کنید تا وقت برای هماهنگی و شرکت در کلاس‌های آموزشگاه را داشته باشید.


 

گول تبلیغات موسسات کنکوری را نخورید!

گاهی اوقات ممکن است پکیج ویژه به شما معرفی شود و یا تخفیف‌ها  و تعریف‌های زیادی به گوش شما برسد. مهم‌ترین نکته تحقیقات و بررسی صحیح است. گاهی اوقات تخفیف برای این است که فرصت تحقیق از شما  گرفته شود که ممکن است با کمی فکر متوجه شوید که این کلاس اصلاً نیاز شما نیست.

برخی از مدرسان و اساتید تأیید شده برای کلاس آنلاین

با احترام به‌ تمامی مدرسان کنکور، این لیست با تحقیق مشاوران ما ایجاد شده است و ممکن است اساتید قابل‌قبول دیگری در حال حاضر فعالیت کنند که در لیست زیر نباشند. به همین جهت بازهم تأکید می‌کنیم که خودتان به‌عنوان دانش‌آموز به‌خوبی تحقیق کنید.

لیست بهترین اساتید کنکور برای رشته ریاضی و تجربی:

ادبیات فارسی: آقای عبدالمحمدی، آقای یکتا

عربی: آقای فلاح، آقای واعظی

زبان: آقای زینلی، آقای جامعی

زیست: آقای عظیمی، آقای عمارلو، آقای فرهمندنیا

دین و زندگی: آقای فکری، آقای کریمی

فیزیک: آقای یحیوی، آقای شهریاری

شیمی: آقای بابایی، آقای مرادی

ریاضی: آقای ملاک پور، آقای معینی، آقای حیدری

لیست بهترین اساتید کنکور برای رشته انسانی:

ریاضی انسانی: آقای حیدری

فلسفه، منطق، علوم و فنون: کلاس‌های تاملند

اگر شما نیز اساتید مناسبی می‌شناسید برای ما معرفی کنید تا به لیست اضافه کنیم و به نتایج مناسبی  برسیم.

اگر دروس عمومی از کنکور حذف شود که تا این لحظه اینطور است، نیازی به کلاس ندارد.

 

بین کلاس آنلاین و فیلم آموزشی ضبط شده کدام بهتر است؟

حقیقتاً  پکیج فیلم آموزشی هم می‌تواند کمک کننده باشد و می‌توانید از اساتید بخواهید فیلم تدریس سال گذشته را در اختیار شما قرار دهند که در نهایت فقط نیازمند حل سؤالات کنکور 1401 هستید. اما اگر بخواهیم برای شما یک گزینه را بهتر در نظر بگیریم، آن گزینه کلاس آنلاین است. چون زمانی که معلم در حال تدریس است و کلاس بروز می شود، می‌توانید نتیجه بهتری بگیرید برای اطلاعات بیشتر میتوانید به مطلب مقایسه بین کلاس حضوری و کلاس آنلاین و dvd کنکور مراجعه کنید.

نکته دیگر این است که استادی اگر بود که حس می‌کنید با او ارتباط خوب می‌گیرد بهتر است از تدریس همان استاد استفاده کنید و همراه وی باشید. در لیست بالا می‌توانستیم نام اساتید زیادی را بیاوریم که شاید ازقلم‌ افتاده و مؤسسات به نام زیادی هستند که نتیجه خوبی به دست آورده‌اند.

سه نکته پایانی در مورد کلاس انلاین را لحاظ کنید:

  • آیا با کلاس آنلاین ارتباط برقرار می‌کنید؟
  • در چه مدرسه و با چه معلمانی درس می‌خوانید؟
  • درمورد انتخاب استاد کلاس آنلاین به‌شدت تحقیق کنید اما وسواسی نباشید؛ چون اساتید دیگر نیز وجود دارند که در این پست بخاطر محدودیت فیلم و مقاله اسمی از این عزیزان برده نشد ، اما در کار خود جز بهترین ها هستند و اگر با روش کار و تدریس این عزیزان نیز ارتباط برقرار میکنید تا پایان مسیر کنکور با اساتید خود همراه باشید

توضیحات کامل استاد علیرضا افشار در مورد بهترین کلاس آنلاین کنکور را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید :

www.AlirezaAfshar.org

مرکز مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
مشاوره تلفنی و حضوری کنکور (خصوصی)
مشاوره رایگان کنکور (عمومی)


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 14 شهریور 1401 زمان : 13:51 نظرات (0)
بازدید : 163

آیا در سال کنکور الزامی برای شرکت در آزمون‌های آزمایشی وجود دارد یا خیر؟ به نظر میرسد که 3 دلیل اصلی وجود دارد که برخی از داوطلبان کنکور ترجیح می‌دهند در آزمون‌های آزمایشی شرکت نکنند.

  • مسائل مالی که به طور مفصل در مطلب کم هزینه ترین راه برای موفقیت در کنکور آن را بررسی کردیم
  • توجه به نظر استادان، معلمین و مدرسین مختلف و…
  • داوطلب از نظر علمی با آزمون ها هماهنگ نیست. برخی از دانش آموزان تغییر رشته داده اند یا در برخی از موارد پایه‌ای ضعیف در یک درس دارند یا خیلی قوی هستند که آزمون های آزمایشی برای آن ها کافی نیست.

بحث سنجش و آزمون یکی از ملزمات پیشرفت در روند کاری هر داوطلب می‌تواند باشد. به این صورت نیست که داوطلب صرفا با خواندن و تست زدن و جلو رفتن با روند خود و از مشاور بدون سنجش برنامه درسی بگیرد. زیرا این سنجش‌ها هستند که مشاورین و داوطلبین متوجه خواهند شد که در راه درستی قرار دارند یا خیر. آیا داوطلب وسواسی است یا می‌تواند خیلی راحت پیشروی کند؟ پس بحث آزمون و سنجش از خود حذف نشدنی است.

هماهنگی بین داوطلب و آزمون آزمایشی

اگر برای داوطلبی مقدور نیست که در آزمون های آزمایشی شرکت کند بهتر است که از خود در بازه های 7 الی 10 روز این سنجش را انجام دهد. یعنی مجموع آموخته ‌های خود را با حل تست و سوالات مختلف و ترجیحا دروس مختلف کنار هم و ترجیحا سوالاتی که تا به حال آنها را ندیده است و در یک زمان به نسبت منطقی باید از خود آزمون بگیرند و وضعیت خود را بررسی کنند.

اگر مدرس یا مشاوری به هر دلیلی تشخیص می دهد که برنامه آزمون مناسب داوطلب نیست و نمی‌تواند با آن هماهنگ باشد و با داوطلب مورد نظری که کار می‌کند فکر می‌کند مناسب وی نیست که فعلا آزمون آزمایشی بدهد، بهتر است خود مشاورین و مدرسین در بازه های 7 روز، 10 روز  از داوطلبین کوییز بگیرند همانطور که در طرح های کلاس مشاوره برای داوطلبان کوییز قرار میدهیم. و اگر نیاز است که تغییری در روند کاری داده شود، این کار انجام شود.

اگر مدرسی بیان می‌کند که طرح درسی که من دارم یا روشی که من دارم این است که ما نمی‌توانیم با آزمون های آزمایشی تعیین شده جلو برویم بهتر است که خود استاد یا معلم آزمون آزمایشی از داوطلبین بگیرد.

مسائل مالی و عدم شرکت در آزمون های آزمایشی

دوستان دارای مساله مالی اما مایل به شرکت در آزمون های آزمایشی هستند، می‌توانند با برنامه و بودجه بندی یک آزمون (ترجیحا آزمون های دو هفته ای) پیش بروند و سوالات آزمون ها را می‌توانند از دوستان خود که در این آزمون ها هستند بگیرند و حل کنند. شاید شرایط محیطی جلسه آزمون به صورت حضوری تجربه بهتری را در اختیار داوطلبین قرار خواهد داد اما آزمون هایی که در خانه از خود می گیرید نیز می تواند بسیار مفید واقع شود.

 شرکت کردن یا نکردن در آزمون های آزمایشی کنکور

همچنین دوستانی که بنا به نقاط قوت و نقاط ضعف خود فعلا قصد پیش رفتن با آزمون های آزمایشی را ندارند حتما باید در مقاطعی با آزمون آزمایشی هماهنگ شوند که دچار جبران عقب ماندگی از برنامه ی آزمون های آزمایشی نشوند. همچنین داوطلبینی که کارهای بیشتری انجام می دهند و برنامه آزمون ممکن است آنها را محدود کند نیز به آنها پیشنهاد می کنیم که در خانه از خود آزمون بگیرد و کارهای اضافه تر در صورت خوب بودن درصد خود انجام دهد.

حتی اگر داوطلبی سطح بالایی داشت پیشنهادی که برای وی خواهیم داشت این است که آزمون های آزمایشی را بدهد ولی برنامه های بیش از حجم آزمون برای وی در نظر گرفته خواهد شد.

بزرگ ترین اشتباه سال کنکور تست نزدن است!

دوستانی که فقط درس می‌خوانند و تست زنی کنکور آنها کمرنگ است و منابعی ندارند و بدون توصیه مشاور کنکور در حرکت هستند به امید روزی که یهو آزمون بدهد و نتیجه خوبی هم بگیرند در اشتباه هستند. برآیند کوییز و آزمون دادن بسیار پر اهمیت است و ما باید بررسی کنیم و ببینیم ایرادات و اشکالات کجاست؟!

با اساتید خود یا مشاور برای انتخاب آزمون آزمایشی مشورت کنید

در مورد آزمون های آزمایشی باید با مشاور و معلمین خود مشورت داشته باشید، زیرا آزمون ها مخصوصا در فصل تابستان شرایط مختلفی دارند و برخی از  آزمون ها به تعداد بیشتر و برخی به تعداد کمتر و برخی حجم بالا و برخی حجم کم هستند و آزمونی که با شرایط شما متناسب است باید سعی کنید پیش ببرید ترجیحا در آزمون های دو هفته 1 بار شرکت کنید.

می‌توانید با یک برنامه خود را جلو ببرید و محک بزنید، برای حل تست و سوالات بیشتر می توانید از سوالات سایر موسسات استفاده نمایید.

مشاوره اختصاصی کنکور و آزمون ازمایشی

اتفاقا یکی از بحث هایی که ما نیز بر روی آن تاکید داریم از دانش اموزانی که در سیستم مشاور خصوصی کنکور ما ثبت نام می کنند(در مشاوره های ماهانه). ابتدا به صورت هفتگی چند آزمون می گیریم و این آزمون ها از همین ماه تیر یعنی از ابتدای تابستان کنکور آغاز می شود و تا اسفند ماه ادامه پیدا خواهد کرد. با همین کوییزها و آزمون ها ما سوالات تمامی موسسات را به این دوستان خواهیم داد.

اگر آزمون نرفتیم چگونه از خود آزمون بگیریم؟

بانک تست یا لرنیتو و غیره نیز پیشنهاد خوبی است که می توانید اشتراک آن را داشته باشید. هر کدام نمونه سوالاتی را دارد که هر زمان که قصد کوییز گرفتن از خود را داشتید از آن استفاده کنید. آزمون دادن و بررسی نقاط ضعف و قدرت بسیار اهمیت دارد و دوستانی که آزمون ها را برای زمانی میگذارند که شرایط شون درست شد واقعا ضرر خواهند کرد.

توضیحات کامل استاد علیرضا افشار در مورد شرکت یا عدم شرکت در آزمون های آزمایشی را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید :

www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 14 شهریور 1401 زمان : 11:27 نظرات (0)
بازدید : 154

نحوه مصاحبه پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری

شغل دبیری از جمله مشاغلی می باشد که در سال های اخیر خیلی مورد استقبال داوطلبان کنکور قرار گرفته و همه ساله به خاطر پذیرش دو مرحله ای (نیمه متمرکز بودن) شرایط علمی و به ویژه مقوله مصاحبه آن برای داوطلبان کنکور از حساسیت خاصی برخوردار است.

 شیوه پذیرش در دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم

مورد اول) در پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی بومی پذیری اعمال می‌‌‌شود.کدرشته محل‌ های مخصوص داوطلبان بومی هر استان در جداول مجزا از هم مشخص شد‌ه اند.

گزینش نهایی توسط سازمان سنجش آموزش کشور، در هر یک از کدرشته محل‌ها با توجه به دامنه پذیرش که در ستون (پردیس / مخصوص یا اولویت پذیرش داوطلبان بومی/ محل خدمت) درج شده، و مطابق ضوابط ذیل صورت می‌‌‌پذیرد.



برای اطلاع کامل درباره ی نواحی و قطب های بومی مختلف کشور به مطلب گزینش کشوری یا ناحیه ای یعنی چه؟ مراجعه کنید

مورد دوم) داوطلبان متقاضی رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش دقت نمایند چنانچه در یک کدرشته محل دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مخصوص داوطلبان بومی استانی درج شده باشد، همه داوطلبان بومی آن استان می‌‌‌توانند در صورت تمایل با رعایت سایر شرایط و ضوابط مربوط، آن را انتخاب نمایند.

شرایط اختصاصی دعوت شدن به مصاحبه تربیت معلم ها

  1. کسب حداقل نمره علمی کل 6500
  2. نداشتن هیچ گونه رابطه استخدامی یا تعهد خدمت
  3. داشتن حداقل معدل کل 14 در دوره متوسطه دوم
  4. داشتن حداکثر سن 24 سال تمام (١٣٧۷/۰۷/۰۱)
  5. برخورداری از سلامت کامل تن و روان و شرایط مناسب جسمانی (قد و وزن) برای حسن انجام وظیفه معلمی
  6. برخورداری از استعداد، علاقه و انگیزه معلمی
  7. داشتن حداکثر ۲۸ سال در بدو استخدام قطعی بعد از فراغت از تحصیل

چند سوال مهم در مورد مصاحبه تربیت معلم :

آیا امکانش هست با ماکزیمم نمره کل زیر گروه بالاتر از ۶۵۰۰ در مرحله مصاحبه دعوت نشویم ؟

بله با توجه به استقبال طیف کثیری از داوطلبان کنکور و بخصوص رتبه های برتر سال های گذشته از رشته محل های تربیت معلم (فرهنگیان) این امکان وجود دارد که به دلیل ترافیک انتخاب یک کد رشته/محل توسط اغلب داوطلبان شرط کف نمره ۶۵۰۰ به بالاتر تغییر یابد.

فلذا این احتمال می رود که در برخی رشته های فرهنگیان بخصوص در دانشگاه شهید رجایی تهران متقاضیان زیادی با نمره تراز بالاتر دعوت به مصاحبه شوند .

در صورت دعوت برای مصاحبه فرهنگیان ( یا هر رشته نیمه متمرکز دیگر …) آیا انتخاب های بالاتر من سوخته است یا آنها را قبول نشده ام ؟

خیر ، فرض کنید شما رشته ای نیمه متمرکز از شاخه فرهنگیان را در انتخاب ۳۰ خود درج کرده اید؛ در اینصورت شما بنا به احراز شرایط اولیه به مصاحبه نیمه متمرکزها دعوت می شود اما سنجش با توجه به اولویت انتخاب های شما از فرم انتخاب رشته ، از اولویت شماره 1 تا قبل از رشته نیمه متمرکز (تا انتخاب ۲۹) را بررسی می کند و در صورتیکه در یکی از آنها قبول شوید ، آنرا به منزله قبولی نهایی شما اعلام خواهد کرد و در این حالت نتیجه مصاحبه هرچه که باشد بی تاثیر است؛ چرا که شما انتخاب بالاتر را قبول شده اید که برای شما نسبت به انتخاب ۳۰ ارجح بوده است .

اما اگر تا قبل از انتخاب نیمه متمرکز (فرهنگیان) را قبول نشوید آنگاه همه چیز به نتیجه مصاحبه باز می گردد و در صورت قبولی در مصاحبه ، آنرا به عنوان قبولی نهایی شما اعلام می کند ؛ در صورتیکه که در انتخاب نیمه متمرکز فرهنگیان هم پذیرفته نشوید در اینجا نیز سنجش اولویت های بعدی (از ۳۱ به بعد) را به ترتیب تا اولویت 150 را برای پیدا کردن جای خالی برای قبولی شما جستجو می کند .

آیا در صورت قبولی در رشته ای نیمه متمرکز می توانم برای کنکور ۱۴۰۱ مجدد ثبت نام کنم ؟

قبولی قطعی در رشته های نیمه متمرکز یعنی قبولی در رشته محل روزانه و طبق قوانین و مقررات دوره روزانه با شما برخورد خواهد شد ؛ یعنی برای ثبت نام در کنکور 1401 بایستی قبل از پایان مهلت ثبت نام در کنکور ۱۴۰۱ از رشته دولتی روزانه خود انصراف دهید و در اینصورت نیز در انتخاب رشته کنکور 1401 از انتخاب رشته/محل های روزانه محروم خواهید بود. (بخاطر قبولی روزانه در سال گذشته)

محور كلي سوالات مصاحبه اختصاصی تربیت معلم کدامند ؟

نمی توان بطور دقیق در مورد مصاحبه رشته های نیمه متمرکز قالب خاصی در نظر گرفت ؛ مصاحبه کننده ها با شناخت کامل از شرایط سنی شما و با تسلط بروی علم روانشناسی از ابعاد مختلف شما را آنالیز خواهند کرد .

بررسی سلامت روانی و فیزیکی (تناسب قد و وزن ) گرفته تا طرح سوالات فرهنگی و مذهبی ، مصاحبه در زمینه های اطلاعات عمومی ، تست هوش ، طرح سوال در مورد چالش های اجتماعی ، از رویت شناسنامه والدین ، تحقیقات محلی ، بررسی شغل پدر و مادر ، داشتن معدل بالا در دبیرستان ، کسب عناوین استانی و کشوری در مسابقات ورزشی ، فرهنگی ، قرآنی ، المپیادها و …

به طور کلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آراستگي ظاهری لباس مناسب و نظافت فردی
  • برخورد اوليه و آداب معاشرت
  • نحوه ورود به مصاحبه
  • سلام و احترام گذاشتن
  • دلايل انتخاب شغل معلمی
  • باعلاقه است یا به اجبار یا اکره و فرار از بيكاري
  • تمايل به همكاري اجتماعي و تعاون
  • علم دوستي – مطالعه كتاب و تحقيق
  • قدرت ارتباط با بچه ها و والدين
  • فن بيان و مهارت هاي كلامي
  • اعتماد به نفس
  • مسئوليت پذيري
  • آرامش و خونسردي
  • متانت و وقار
  • خودشناسی (مثلا چند تا از ویژگی های خوب وبد خود را بگویید )
  • انعطاف پذيري و انتقاد پذيري
  • قدرت تبيين و تحليل مسائل
  • روخواني صحیح و روان خواني قرآن مجيد
  • اطلاعات عمومي و شناخت اجتماعي

اگر قرارباشد سوال و جواب معلوم باشد دیگر مصاحبه نیست اما معمولا درمورد مسائل روز  احکام اولیه شرعی که معمولا یک جوان 20 ساله باید بداند پرسیده می شود و فراتر از انتظار نخواهد بود .

حتما درمورد مسائل روز اطلاعات داشته باشید .

برخی از سوالات و موضوعات احتمالی مصاحبه رشته های نیمه متمرکز

  • نماز جمعه نحوه خواندن نماز جمعه / تعداد قنوت
  • بعداز خواندن نماز جمعه نماز واجب هم بخوانیم یا نه
  • امام جمعه شهر شما کیست
  • وضو
  • تیمم
  • نمازخواندن
  • ولایت فقیه
  • شورای نگهبان نحوه انتخاب اعضای شورا و رئیسش کیست؟
  • مجلس خبرگان ونحوه انتخاب ورئیسش کیست؟
  • نماینده خبرگان استان شما کیست؟
  • مجلس شورای اسلامی و رئیس مجلس
  • نماینده شما در مجلس نام او
  • انتخابات و….
  • اوقات فراغت چکار می کنید
  • کتاب هایی که مطالعه می کنید
  • روزنامه ها
  • سایت ها
  • قرائت قران
  • روسای سه قوه و….
  • درمسجد و نماز جماعت شرکت می کنید؟
  • نحوه پوشش شما همیشه اینجوری است که به مصاحبه آمده اید ؟
  • نماز جماعت مسجد میروید ؟
  • درچه فعالیت های اجتماعی / فرهنگی / مذهبی / ورزشی / سیاسی و…. شرکت داشتید ؟
  • درمورد ایام محرم و قیام امام حسین (ع)

و در آخر برخی کتاب های مفید مثل گزیده توضیح المسائل و جزوات زیر را مطالعه کنید .

سوالات مصاحبه کلیه دانشگاه ها در رشته های نیمه متمرکز فرهنگیان، سپاه و ارتش و…



سوالات و جزوه کم حجم مصاحبه فرهنگیان + پرسش و پاسخ کوتاه کنکور 1401

سوالات آزمون عملی علوم ورزشی کنکور 1401


ظرفیت های اضافه شده به رشته فرهنگیان انتخاب رشته کنکور سراسری 1400

افزایش ظرفیت فرهنگیان رشته تجربی: ظرفیت کشوری دانشگاه فرهنگیان کنکور ۱۴۰۰ رشته تجربی به نسبت سال گذشته ۷۶۱ نفر افزایش یافته است.

افزایش ظرفیت فرهنگیان رشته ریاضی: ظرفیت کشوری دانشگاه فرهنگیان کنکور ۱۴۰۰ رشته ریاضی به نسبت سال گذشته ۴۶۴ نفر افزایش یافته است.

افزایش ظرفیت فرهنگیان رشته انسانی: ظرفیت کشوری دانشگاه فرهنگیان کنکور ۱۴۰۰ رشته انسانی به نسبت سال گذشته ۱۳۸۴ نفر افزایش یافته است.

افزایش ظرفیت فرهنگیان رشته هنر: ظرفیت کشوری دانشگاه فرهنگیان کنکور ۱۴۰۰ رشته هنر با افزایش بیش از دوبرابری به نسبت سال گذشته ۲۹۷ نفر افزایش یافته است.

افزایش ظرفیت فرهنگیان رشته زبان: ظرفیت کشوری دانشگاه فرهنگیان کنکور ۱۴۰۰ رشته زبان به نسبت سال گذشته ۳۶۳ نفر افزایش یافته است.

توضیحات کامل تر استاد افشار پیرامون مصاحبه های رشته های نیمه متمرکز را در لینک زیر بشنوید :

دانلود کنید ...


مشاوره تلفنی و حضوری کنکور
مشاوره رایگان کنکور


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار پنجشنبه 10 شهریور 1401 زمان : 11:21 نظرات (0)

تعداد صفحات : 123

درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 766
  • آی پی دیروز : 890
  • بازدید امروز : 4,036
  • باردید دیروز : 3,493
  • گوگل امروز : 36
  • گوگل دیروز : 65
  • بازدید هفته : 10,818
  • بازدید ماه : 39,930
  • بازدید سال : 440,954
  • بازدید کلی : 14,075,038
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد