loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 289

اشتباه رایج دربرای بالا بردن تراز آزمون


نکات مهم برای کسانی که از اواخر پاییز برای کنکور مطالعه می کنند

پیش از این در رابطه با برنامه ­ریزی ، تست زنی ، کیفیت مطالعه ، مدیریت آزمون ، خلاصه­ نویسی ، بحث­ های انگیزشی کنکور و نحوه مطالعه دروس و جبران عقب ماندگی آزمون به طور مفصل بحث کردیم در این مقاله قصد داریم نکات بیشتری را برای تکمیل مطالب قبلی به شما ارائه دهیم .

کم آوردن وقت در جلسه آزمون آزمایشی

بسیاری از داوطلبان کنکور مشکل کم آوردن زمان در جلسه آزمون را تجربه کرده ­اند. برای حل این مشکل باید چندین آزمون را در تایم کمتر از استاندارد از خودشان بگیرند یعنی به جای اینکه برای پاسخگویی 4 ساعت و ربع زمان داشته باشند آزمون را در 3 ساعت و 45 دقیقه تمام کنند.

ممکن است با این کار درصدهایشان پایین بیاید ولی به مرور این مشکل حل می­شود و فرد قدرت انتخاب و تصمیم گیری پیدا می­کند که به عنوان مثال به جای زدن یک تست وقت گیر زبان فارسی ، 2 تست ساده دینی را پاسخ دهد و به راحتی از تست­های سخت بگذرد.

آزمون های تالیفی کنکور در این زمینه می تواند به کمک شما بیاید.

استفاده از زمان­ های مرده در سال کنکور

بعضی از کارها مثل زدن تست قرابت و آرایه ، حفظ لغات ، تاریخ ادبیات و …. را می­توان در زمان­های مرده مثل مطب دکتر ، در مسیر خانه داخل اتوبوس یا ماشین ، فاصله بین دو کلاس در مدرسه و… انجام داد.

چنین کارهایی انگیزه فرد را بالا می­برند و همچین فردی وقتی از مدرسه به منزل می­آید سریعاً به سراغ درس­ها می­رود و احتمال اتلاف وقت در این افراد بسیار پایین است.

اهمیت خلاصه نویسی در کنکور

اهمیت خلاصه نویسی زمانی مشخص می­شود که در آذر ماه آزمون­ه ایی مثل گاج و قلم چی ضمن پیشروی ، برنامه دوره گذاشته ­اند. اگر فرد در طی سال اهمال کاری کرده باشد و مباحث نخوانده زیادی داشته باشد و یا خلاصه نویسی خوبی نداشته باشد در این آزمون­ها به مشکل بر می­خورد .

اگر خلاصه­ های خوبی در طی سال برای خود نوشته باشد با صرف کمترین زمان این مباحث را مرور کرده و نتیجه خوبی می­گیرد و دچار افت راندمان مطالعه نخواهید شد .

بعضی از موسسات در این شرایط از فرصت استفاده کرده و سعی در فروش جزوات یا DVD های خود دارند و چون فرد به شدت دچار استرس و نگرانی می­باشد ممکن است گول این افراد سودجو را بخورد.

در صورتی که خلاصه­ های هر فرد مختص همان فرد است و تا زمانی که فرد به تعداد 200 تست در روز نرسیده نباید خلاصه نویسی کند چون خلاصه نویسی باید بعد از چند مرحله تست زنی و خلاصه نویسی باشد.

مطلب پیشنهادی: خلاصه نویسی کارگاه 9 آذر تهران

شرطی نکردن ساعت مطالعه کنکور

در سال کنکور بهتر است فرد ساعت دیواری یا هر نوع ساعتی را از خود دور کند و برای شمارش ساعت مطالعه از کرنومتر استفاده کند چون خیلی وقت­ها فرد انگیزه و توانایی ادامه مطالعه را دارد اما چون همیشه در آن ساعت خواب بوده ناخودآگاه دچار خواب آلودگی می­شود که این خواب از سر نیاز نیست بلکه از روی عادت و شرطی شدن می­باشد.

حل سوالات ساده در اوایل صبح و آخر شب

در این ساعت­ها چون پرش ذهن و افت دقت داریم بهتر است چند سوال ساده یا محاسبات ساده ریاضی حل کنیم مثل جمع و تفریق­ های ساده.

ساعت مطالعه بالا در کنکور

در سال کنکور داشتن ساعت مطالعه بالا بسیار اهمیت دارد اما باید دقت داشت این ساعت مطالعه بالا باید با کیفیت بالا همراه باشد یعنی حجم کار زیادی را در کمترین زمان ممکن انجام دهیم و سپس به فکر افزایش ساعت مطالعه باشیم.

چون در این صورت حتی اضافه کردن یک ساعت به ساعت مطالعه باعث می­شود مطالب زیادی را مطالعه کنیم و تأثیر زیادی در پیشبرد برنامه ­های ما داشته باشد.

کامل خواندن دروس کنکور

چون سوالات کنکور قابل پیش­بینی نیستند فرد باید موقع مطالعه به همه مباحث به یک اندازه بپردازد و هیچ تیپ تستی را تا حد امکان حذف نکند. چون در این صورت ممکن است به جواب تست نرسد یا آن را اشتباه جواب دهد.

مطالعه همراه با تعهد

در سال کنکور مطالب زیادی باید مطالعه شوند و فرد زمان زیادی برای دوباره خوانی یا چندباره خوانی ندارد پس با وعده دادن به خود که آزمون دوباره به این قسمت بر می­گردد ، نباید کم­ کاری کند و مرورهای به موقع و زدن تست­های پوششی را فراموش کند.

نحوه جبران عقب افتادن از بخشی از برنامه روزانه

برای این که احتمال عقب افتادن از برنامه را پایین بیاوریم از برنامه ساعتی به هیچ عنوان استفاده نمی ­کنیم چون ممکن است در آن ساعت برای فرد اتفاقی بیفتد و از برنامه جا بماند. اگر از بخشی از برنامه به هر علتی جا ماندیم آن قسمت را به آخر شب بعد از انجام بقیه برنامه آن روز موکول می­کنیم.

اما اگر دیدیم زمان کافی برای این کار نداریم بهترین کار این است که کم اهمیت ترین برنامه آن روز را حذف کنیم و آن را فردا انجام دهیم تا تایم برای بقیه برنامه باشد. یک روش دیگر که خیلی هم مورد پسند ما می­باشد این است که تایم را فشرده کنیم و به همه برنامه آن روز برسیم. اگر باز هم نشد آن قسمت را به 2 روز قبل از آزمون که برنامه ما کاملاً خالی می­باشد موکول می­کنیم.

مطلب پیشنهادی: جبران عقب ماندگی از برنامه ی آزمون های آزمایشی

اهمیت خوب گوش دادن به تدریس معلم از همان ابتدای سال

وقتی فرد در مدرسه یا کلاس تمام حواسش به تدریس معلم باشد 2 حالت پیش می­ آید اگر تدریس معلم کافی و عالی باشد بحث آموزشی آن مبحث در مدرسه یا کلاس انجام می­شود و فرد وقتی در منزل است فقط کافی است با تست زیاد تسلط خود را افزایش دهد اما اگر تدریس معلم خوب هم نباشد باز هم فرد در کلاس به یک پیش زمینه ­ای از آن مبحث دست پیدا می­کند و در منزل با صرف کمترین زمان با درسنامه ، آموزش خود را کامل می­کند .

سرعت کم آزمون­های آزمایشی در ابتدای سال

در ابتدای سال برای جذب دانش آموزان بیشتر ، سرعت پیشروی در آزمون­ها کم است. اما در نیمه دوم سال سرعت پیشروی آزمون­ها به شدت بالا می­رود.

در واقع ما برای یک پایه + نصف دوازدهم در ابتدای سال تا دی ماه چیزی حدود 7 و نیم ماه زمان داریم اما برای نصف دیگر دوازدهم + پایه دیگر که در ترم 2 باید مطالعه شوند فقط و فقط 2 و نیم ماه وقت داریم. پس بهترین کار این است که زوج درسی را که در آن مشکل بیشتری داریم را در ترم اول برداریم .

توجه به پیش نیازها از همان ابتدای سال

چون دروس تحلیلی را باید طبق زنجیره مشخصی مطالعه کرد و پیش­ نیازها را رعایت کرد پس از همان ابتدای سال که سرعت آزمون­ها پایین است باید توجه کافی به این قضیه داشته باشیم و سعی کنیم از برنامه عقب نمانیم بلکه در صورت مسلط بودن به برنامه آزمون بهتر است کمی هم از آن جلو بزنیم چون در ترم 2 سرعت پیش­روی آزمون­ها بالاست .

معلم ­ها هم با سرعت بیشتری تدریس می­کنند اگر عقب افتادگی از ترم 1 مانده باشد به شدت به مشکل بر میخوریم.

موازی پیش بردن هر 2 زوج درس در برنامه

اگر فردی در آزمون­ ها تراز بالایی دارد و وقت کافی هم برای مطالعه بیشتر از برنامه آزمون را دارد می­تواند هر 2 زوج درس را با هم به صورت موازی پیش ببرد.

البته این کار تا زمانی که به برنامه اصلی شخص خللی وارد نکند مجاز است اما اگر افت تراز اتفاق افتاد باید فقط یک زوج درس را از آن به بعد مطالعه کند.

اشتباه رایج در رو آوردن به دروس توصیفی برای بالا بردن تراز

بعضی از داوطلبان برای بالا بردن تراز خود ترجیح می­ دهند تایم بیشتری را به دروس توصیفی اختصاص دهند چون مسلط شدن در این دروس به سرعت اتفاق می­افتد اما فرد باید به این نکته توجه داشته باشد که هدف نهایی ما کنکور می­باشد نه انتخاب بهترین آزمون آزمایشی .

پس با این کار نباید خودش را گول بزند و باید به دروس توصیفی و تحلیلی به اندازه کافی بپردازد.



ارتباط با دکتر افشار و مشاوره ی خصوصی با ایشان به دو صورت

 تک جلسه و ماهانه امکان پذیر میباشد .

برای دریافت وقت مشاوره با شماره ی 09358960503 از طریق واتساپ 

در ارتباط باشید .

طرح کلاس مشاوره پییز

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار پنجشنبه 15 آبان 1399 زمان : 18:15 نظرات (0)
بازدید : 335

شرایط تغییر رشته در دانشگاه


شرایط تغییر رشته و انتقالی دانشگاه

قبل از آغاز مقاله به یک نکته ی بسیار بسیار مهم توجه کنید

به امید تغییر رشته و انتقالی از دانشگاه ، انتخاب رشته نکنید!

همواره شبهات زیادی در ذهن داوطلبان در خصوص تغییر رشته در دانشگاه یا انتقالی گرفتن از شهری به شهر دیگر وجود دارد.

اینکه فرضا بعد از انجام انتخاب رشته بتوان آن را تغییر داد،یا در یک شهر دور افتاده پذیرفته شویم و بعد به یک شهر بزرگتر انتقالی بگیریم.

پاسخ این است که این موارد به راحتی امکان پذیر نیست و اگر چنین بود به معنای واقعی عدالت آموزشی از بین میرفت و هرکس با قبولی در رشته ای ضعیف آن را تغییر میداد و یا با رتبه ای متناسب با شهرستان دورافتاده به سادگی برای تهران پذیرش می گرفت.

تغییر رشته پس از قبولی در دانشگاه

این نوع پیشنهاد به درخواست دانشجو شاغل به تحصیل در یکی از رشته های دانشگاه مطرح شده و معاونت آموزشی و مدیران گروه دانشگاه با بررسی نمره آخرین فرد قبولی در رشته مورد تقاضا و مقایسه با نمره کل دانشجو درخواست کننده و همچنین بررسی شرایط علمی و محدودیت های نیروی انسانی دانشگاه خود مختار به تصمیم گیری در آن هستند.

که البته در اکثر مواقع با این درخواست ها موافقت نخواهد شد . همچنین سازمان سنجش هم باید در جریان مقایسه نمره آخرین نفر قبولی و فرد متقاضی تغییر رشته قرار بگیرد و در شرایط خاص (داشتن نمره آخرین فرد قبولی و همچنین انتخاب رشته ای که دانشگاه در آن رشته کمبود دانشجو دارد) با این تغییر موافقت خواهد کرد.

درخواست انتقالی از دانشگاه به دانشگاه هم دوره دیگر

(مفهوم هم دوره بودن در انتقالی یعنی انتقالی از روزانه به روزانه ـ از دانشگاه آزاد به آزاد ـ از شبانه به شبانه ـ از پردیس یا مازاد به مازاد یا پردیس دیگر و… امکان پذیر است)

برای بحث انتقالی از یک دانشگاه به یک دانشگاه دیگر حتما باید در همان رشته و دوره آموزشی خودتان درخواست دهید.

برای اطلاع از دوره های مختلف آموزشی به مقاله ی انواع دوره های آموزشی ( روزانه ، شبانه و…) و انواع دانشگاه (سراسری ، آزاد و…) مراجعه کنید.

مراحل انتقال از دانشگاه به دانشگاه دیگر

ابتدا درخواست خود را در سامانه الکترونیکی  ثبت میکنیم و هر سال دوبار در ماه های اردیبهشت و آذر اجازه درخواست انتقالی فراهم می شود.

بعد از درخواست انتقالی دانشگاه مبدا و مقصد بررسی های لازم را انجام می دهند.

به یاد داشته باشید که درخواست انتقالی دادن به معنی قبول حتمی درخواست نمی باشد و ممکن است به هر دلیل دانشگاه مبدا یا مقصد با آن مخالفت کنند.

فرضا برای دانشگاههای روزانه، دانشگاه مبدا معمولا با انتقالی موافقت می کند چرا که دانشجو به عنوان یک هزینه برای دانشگاه تلقی میشود، اما دانشگاه مقصد به دلیل اینکه هزینه اضافی را متحمل میشود ممکن است درخواست را نپذیرد.

به یاد داشته باشید برای درخواست انتقالی طبق قانون دانشجو باید ترم اول را در محل دانشگاه قبولی خود بگذراند و بعد از حداقل گذراندن یک ترم تحصیلی در دانشگاه مبدا اجازه درخواست انتقالی میسر خواهد بود.

بلعکس در دانشگاههای پولی مثل غیرانتفاعی ها ، پردیس های خودگردان  یا ظرفیت مازاد، دانشگاه مبدا معمولا موافقت نخواهد کرد به دلیل اینکه یک منبع درآمد را از دست خواهد داد ولی دانشگاه مقصد راغب به پذیرش دانشجو به عنوان یک منبع درآمد خواهد بود.

امتیازهای موافقت با انتقالی به دانشگاه دیگر

شرط  تأهل و سکونت همسر در شهری دیگر ، سرپرست خانوار بودن، معلولیت یا مصدومیت خاص یا بیماری خاص از مهمترین شروط پذیرش انتقالی هستند.

هم ترازی علمی دانشگاه مبدا و مقصد یکی از مهمترین شروط پذیرش انتقالی می باشد.

بطور مثال: اگر کسی از تهران به شهرستان برود بیشتر احتمال موافقت با این انتقالی وجود دارد تا کسی که از شهرستان به تهران انتقالی بخواهد .

معدل  بالا میتواند به عنوان یکی از فاکتورهای کمکی برای انتقالی بحساب بیاید .

البته سازمان سنجش اختیاراتی را به دانشگاه ها برای تسهیل فرایند انتقالی تخصیص داده است. بطور مثال اینکه دانشجو غیر روزانه به مدت ۲ ترم در دانشگاه مقصد مهمانی گرفته و از محل دریافت شهریه دانشجو سنجش به دانشگاه مبدا شهریه ثابت و به دانشگاه مقصد شهریه متغیر را خواهد داد و در صورت ارتقا علمی و حسن رفتار دانشجو بصوت دائم به دانشگاه مقصد انتقالی خواهد گرفت .

نتیجه پایانی :

پس به امید انتقالی و تغییر رشته ، انتخاب رشته نکنید چرا که شرایط و سخت گیری های خاص خود را می طلبد.

لطفا در انتخاب کد رشته محلهای خود و ترتیب چینش آنها با کمک گرفتن از یک مشاور انتخاب رشته خبره و کار بلد انتخاب رشته ، حداکثر تلاشتان را برای انجام یک انتخاب رشته اصولی به کار ببندید.

موفق باشید.

توضیحات بیشتر و دقیقتر استاد افشار را در فایل زیر بشنوید :

دانلود کنید ...



مشاوره با دکتر علیرضا افشار به دو صورت تک جلسه و ماهیانه 
ممکن می باشد(حضوری و تلفنی) 
برای اطلاع از شرایط و تعیین تایم مشاوره
 با شماره ی زیر در واتساپ در ارتباط باشید :
09358960503


طرح کلاس مشاوره پییز



برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار پنجشنبه 15 آبان 1399 زمان : 12:41 نظرات (0)
بازدید : 364

برای رتبه برتر شدن در کنکور چه کارهایی انجام دهیم ؟


شروع پر انرژی کنکور 1400 از سطح صفر برای مهر ماه

بسیاری از داوطبان کنکور 1400 تا کنون به طور جدی و موثر درس نخوانده اند و تابستان را از دست داده اند روی صحبت ما در این با این داوطلبان است.

از دست دادن تابستان برای مطالعه ی کنکور

اگر به دلیل کامل گرایی ، تنبلی ، وسواس در مطالعه و یا هر دلیل دیگری تابستان را از دست داده اید اکنون زمان شروع مجدد است.

اگر از پشت کنکوری ها سوال شود که آیا اوایل سال گذشته فکر می کردید که پشت کنکور بمانید؟ پاسخ جالبی می شنوید اکثر این داوطلبان به طور قاطع میگویند نه! اما چرا نتیجه ی دلخواه را کسب نکرده اند؟

بی شک بسیاری از شما نیز اینگونه فکر می کنید که به هیچ وجه امکان ندارد امسال نتیجه نگیرید ما هم امیدواریم و دعا می کنیم که همینطور باشد اما خواستن بدون تلاش فایده ای ندارد.

تغییر کنید تا در کنکور موفق شوید

تغییر یک فرایند درونی است تا وقتی که تصمیم نگرفته اید و جدیت کافی برای تغییر را نداشته باشید تغییری رخ نمی دهد.

وضعیت کنونی شما حاصل عملکرد شما در گذشته است.به نتیجه ی اعمال خود فکر کنید، ایرادات خود را شناسایی را مشخص نمایید و تمام تلاش و انرژی آنها را تغییر دهید.

عملکرد خود را مدام چک کنید

عملکرد مطالعاتی و اجرای برنامه ریزی کنکور 1400 خود را مدام چک کنید،حتی چند بار در روز ببینید که آیا مطابق برنامه ی خود پیش رفته اید یا نه؟ اینکار موجب حفظ کیفیت در اجرای برنامه می گردد.

هر چقدر که تعداد این چک کردن ها بیشتر باشد عملکرد شما کیفیت بیشتری خواهد داشت.

موفقیت در کنکور 1400 از مهر ماه

به هر حال شما تابستان را از دست داده اید و نمی توان این موضوع را کتمان کرد اما با حسرت خوردن هم چیزی درست نمی شود.

زمان مناسبی تا کنکور ۱۴۰۰ باقی مانده است و اگر تلاش مناسبی داشته باشید می توانید موفق شوید البته ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که سال به سال موفقیت در کنکور سخت تر می شود و سطح شرکت کنندگان نسبت به سال پیش در حال پیشرفت است پس با جدیت تمام درس بخوانید!

کنکور آسان نیست!

به هیچ وجه بدون تلاش امکان موفقیت در کنکور برای شما وجود ندارد پس تنبلی را کنار بگذارید و به این جمله ایمان بیاورید که تنبلی دزد آرزوها است.

همین تنبلی داوطلبان باعث طمع موفقیت بدون تلاش در کنکور می شود و در دام تبلیغات رنگارنگ و سراسر دروغ بسیاری از موسسات و افراد می افتند.

انگیزه برای موفقیت در کنکور

انگیزه حاصل عملکرد مناسب است مطالب انگیزشی کنکور گرچه می تواند مفید باشد اما اثر دائمی و همیشگی ندارد تنها راه حفظ انگیزه تلاش و عملکرد مثبت و رو به جلو است.

حس تغییر بدون عمل و تلاش فایده ای ندارد پس از همین الان که این مقاله را می خوانید شروع به کار کنید و تلاش را به بعد موکول نکنید حتی یک ساعت مطالعه و تمرین قبل از خواب می تواند در شروع پر انرژی تر روز بعد شما تاثیر گذار باشد.

اهمیت هدف برای موفقیت در کنکور

داشتن هدف اهمیت بسیار بالایی دارد اما فکر می کنید دواطلبان دیگر هدف سطح پایین تری از شما دارند؟

تا حالا شنیده اید کسی بگوید درس می خوانم و تلاش می کنم تا در یکی از رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد ادامه تحصیل دهم؟

پس بیش از حد به این موضوع نپردازید همه ی داوطلبان بهترین رتبه ها،رشته ها و دانشگاه ها را می خواهند پس تفاوتی در مسیر وجود ندارد باید تلاش کنید و تلاش بیشتر تفاوت ها در نتیجه را ایجاد می کند.

موفقیت در کنکور ظرفیت میخواهد

اگر جزو داوطلبانی هستید که با یک نتیجه ی بد در آزمون آزمایشی یا فراز و نشیب مسیر کنکور نا امید می شوید مطمئن باشید راهی برای موفقیت شما در کنکور وجود ندارد.

برای درک بهتر این موضوع مصاحبه اختصاصی با رتبه یک کشور در کنکور انسانی 98 خانم شب خیز را گوش کنید.

شروع از سطح صفر از مهر ماه برای کنکور

حتی اگر سطح صفر هستید هنوز شانس موفقیت در کنکور را دارید و شروع کنید منابع کنکور 1400 برای مهر ماه تغییر چندانی ندارد و از مقاله ی پیشین برای انتخاب استفاده کنید.

وسواسی برای انتخاب منابع نداشته باشید به نظر ما بهترین منابع کنکور ۱۴۰۰ برای هر شخص متفاوت است یک منبع مناسب با سطح خود پیدا کنید و با جدیت و بدون وسواس کامل آن را مطالعه کنید تنها در صورتیمجاز به استفاده از منبع دیگری دارید که نیاز به تست زنی بیشتر داشته باشید.

اهمیت آزمون آزمایشی در موفقیت کنکور

حتما در آزمون آزمایشی شرکت کنید در صورتی که در ماه های آتی قصد شرکت در آزمون آزمایشی را داشته باشید از بودجه بندی آزمون عقب میوفتید و جبران آن سخت است.

حتی اگر جزو داوطلبان قوی هستید ابتدا باید تراز آزمون این را اثبات کند و در صورتی که تراز مناسبی داشتید می توانید جدا از برنامه ی آزمون مطالعه کنید.

پس با توجه به نکات انتخاب بهترین آزمون آزمایشی که در گذشته ذکر شد یک آزمون را انتخاب کنید و با آن پیش بروید.

نقش پیوستگی در موفقیت کنکور

کنکور انقدر فراز و نشیب دارد که هر کدام از آنها می تواند عده ای از داوطلبان را از موفقیت کنکور دور کند پس پیوستگی در مسیر کنکور اهمیت بسیار زیادی دارد.

از مهر ماه نیز فرصت مناسبی برای موفقیت در کنکور دارید اگر یک هفته خوب درس بخوانید برای چند هفته درس خواندن انرژی دارید.

مهر ماه نقطه ی شروع شماست

فرض کنید گذشته ای وجود نداشته و مسیر کنکور از مهر ماه شروع شده است جوری تلاش کنید که انگار هیچ چیزی از دست نداده اید.

به عنوان یک برنده درس خواندن را آغاز کنید نه یک بازنده!

اتفاقا گاهی اوقات وقتی یک شخص چیزی برای از دست دادن نداشته باشد بدون ترمز و توقف به سمت موفقیت پیشروی می کند.

سخن پایانی

معمولا شرایط مشابه ای بین بسیاری از دواطلبان کنکور وجود دارد و حداقل ابزار مورد نیاز برای موفقیت در کنکور در دسترس است مهم استفاده از فرصت هاست.

همین که به هر دلیلی از تابستان استفاده نکردید به عنوان یک تلنگر به آن نگاه کنید و قدر بقیه مسیر باقیمانده را بدانید

نقشی که بازی میکنید را خودتان انتخاب کنید دوست دارید یک کنکوری قوی باشید یا یک کنکوری که برای توجیه تنبلی های خود به دنبال بهانه است؟

توضیحات بیشتردکترافشار در مورد شروع از صفر مهر ماه را در فایل زیربشنوید :

دانلود کنید ...

دکتر علیرضا افشار 

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 11 مهر 1399 زمان : 12:53 نظرات (0)
بازدید : 328

مصاحبه دانشگاه های خاص

نحوه مصاحبه پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری

شغل دبیری از جمله مشاغلی می باشد که در سال های اخیر خیلی مورد استقبال داوطلبان کنکور قرار گرفته و همه ساله به خاطر پذیرش دو مرحله ای (نیمه متمرکز بودن) شرایط علمی و به ویژه مقوله مصاحبه آن برای داوطلبان کنکور از حساسیت خاصی برخوردار است.

 شیوه پذیرش در دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم

مورد اول) در پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی بومی پذیری اعمال می‌‌‌شود.کدرشته محل‌ های مخصوص داوطلبان بومی هر استان در جداول مجزا از هم مشخص شد‌ه اند.

گزینش نهایی توسط سازمان سنجش آموزش کشور، در هر یک از کدرشته محل‌ها با توجه به دامنه پذیرش که در ستون (پردیس / مخصوص یا اولویت پذیرش داوطلبان بومی/ محل خدمت) درج شده، و مطابق ضوابط ذیل صورت می‌‌‌پذیرد.

برای اطلاع کامل درباره ی نواحی و قطب های بومی مختلف کشور به مطلب گزینش کشوری یا ناحیه ای یعنی چه؟ مراجعه کنید

مورد دوم) داوطلبان متقاضی رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش دقت نمایند چنانچه در یک کدرشته محل دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مخصوص داوطلبان بومی استانی درج شده باشد، همه داوطلبان بومی آن استان می‌‌‌توانند در صورت تمایل با رعایت سایر شرایط و ضوابط مربوط، آن را انتخاب نمایند.

شرایط اختصاصی دعوت شدن به مصاحبه تربیت معلم ها

  1. کسب حداقل نمره علمی کل 6500
  2. نداشتن هیچ گونه رابطه استخدامی یا تعهد خدمت
  3. داشتن حداقل معدل کل 14 در دوره متوسطه دوم
  4. داشتن حداکثر سن 24 سال تمام(۱۳۷۵/۷/۱)
  5. برخورداری از سلامت کامل تن و روان و شرایط مناسب جسمانی (قد و وزن) برای حسن انجام وظیفه معلمی
  6. برخورداری از استعداد، علاقه و انگیزه معلمی

حداقل معدل ديپلم در سال هاي گذشته ١٥ بود اما خوشبختانه امسال ١ نمره كمتر شد

چند سوال مهم در مورد مصاحبه تربیت معلم :

آیا امکانش هست با ماکزیمم نمره کل زیر گروه بالاتر از ۶۵۰۰ در مرحله مصاحبه دعوت نشویم ؟

بله با توجه به استقبال طیف کثیری از داوطلبان کنکور و بخصوص رتبه های برتر سال های گذشته از رشته محل های تربیت معلم (فرهنگیان) این امکان وجود دارد که به دلیل ترافیک انتخاب یک کد رشته/محل توسط اغلب داوطلبان شرط کف نمره ۶۵۰۰ به بالاتر تغییر یابد.

فلذا این احتمال می رود که در برخی رشته های فرهنگیان بخصوص در دانشگاه شهید رجایی تهران متقاضیان زیادی با نمره تراز بالاتر دعوت به مصاحبه شوند .

در صورت دعوت برای مصاحبه فرهنگیان ( یا هر رشته نیمه متمرکز دیگر …) آیا انتخاب های بالاتر من سوخته است یا آنها را قبول نشده ام ؟

خیر ، فرض کنید شما رشته ای نیمه متمرکز از شاخه فرهنگیان را در انتخاب ۳۰ خود درج کرده اید؛ در اینصورت شما بنا به احراز شرایط اولیه به مصاحبه نیمه متمرکزها دعوت می شود اما سنجش با توجه به اولویت انتخاب های شما از فرم انتخاب رشته ، از اولویت شماره 1 تا قبل از رشته نیمه متمرکز (تا انتخاب ۲۹) را بررسی می کند و در صورتیکه در یکی از آنها قبول شوید ، آنرا به منزله قبولی نهایی شما اعلام خواهد کرد و در این حالت نتیجه مصاحبه هرچه که باشد بی تاثیر است؛ چرا که شما انتخاب بالاتر را قبول شده اید که برای شما نسبت به انتخاب ۳۰ ارجح بوده است .

اما اگر تا قبل از انتخاب نیمه متمرکز (فرهنگیان) را قبول نشوید آنگاه همه چیز به نتیجه مصاحبه باز می گردد و در صورت قبولی در مصاحبه ، آنرا به عنوان قبولی نهایی شما اعلام می کند ؛ در صورتیکه که در انتخاب نیمه متمرکز فرهنگیان هم پذیرفته نشوید در اینجا نیز سنجش اولویت های بعدی (از ۳۱ به بعد) را به ترتیب تا اولویت 150 را برای پیدا کردن جای خالی برای قبولی شما جستجو می کند .

آیا در صورت قبولی در رشته ای نیمه متمرکز می توانم برای کنکور ۹۹ مجدد ثبت نام کنم ؟

قبولی قطعی در رشته های نیمه متمرکز یعنی قبولی در رشته محل روزانه و طبق قوانین و مقررات دوره روزانه با شما برخورد خواهد شد ؛ یعنی برای ثبت نام در کنکور 99 بایستی قبل از پایان مهلت ثبت نام در کنکور ۹۹ از رشته دولتی روزانه خود انصراف دهید و در اینصورت نیز در انتخاب رشته کنکور 99 از انتخاب رشته/محل های روزانه محروم خواهید بود. (بخاطر قبولی روزانه در سال گذشته)

محور كلي سوالات مصاحبه اختصاصی تربیت معلم کدامند ؟

نمی توان بطور دقیق در مورد مصاحبه رشته های نیمه متمرکز قالب خاصی در نظر گرفت ؛ مصاحبه کننده ها با شناخت کامل از شرایط سنی شما و با تسلط بروی علم روانشناسی از ابعاد مختلف شما را آنالیز خواهند کرد .

بررسی سلامت روانی و فیزیکی (تناسب قد و وزن ) گرفته تا طرح سوالات فرهنگی و مذهبی ، مصاحبه در زمینه های اطلاعات عمومی ، تست هوش ، طرح سوال در مورد چالش های اجتماعی ، از رویت شناسنامه والدین ، تحقیقات محلی ، بررسی شغل پدر و مادر ، داشتن معدل بالا در دبیرستان ، کسب عناوین استانی و کشوری در مسابقات ورزشی ، فرهنگی ، قرآنی ، المپیادها و …

به طور کلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آراستگي ظاهری لباس مناسب و نظافت فردی
  • برخورد اوليه و آداب معاشرت
  • نحوه ورود به مصاحبه
  • سلام و احترام گذاشتن
  • دلايل انتخاب شغل معلمی
  • باعلاقه است یا به اجبار یا اکره و فرار از بيكاري
  • تمايل به همكاري اجتماعي و تعاون
  • علم دوستي – مطالعه كتاب و تحقيق
  • قدرت ارتباط با بچه ها و والدين
  • فن بيان و مهارت هاي كلامي
  • اعتماد به نفس
  • مسئوليت پذيري
  • آرامش و خونسردي
  • متانت و وقار
  • خودشناسی (مثلا چند تا از ویژگی های خوب وبد خود را بگویید )
  • انعطاف پذيري و انتقاد پذيري
  • قدرت تبيين و تحليل مسائل
  • روخواني صحیح و روان خواني قرآن مجيد
  • اطلاعات عمومي و شناخت اجتماعي

اگر قرارباشد سوال و جواب معلوم باشد دیگر مصاحبه نیست اما معمولا درمورد مسائل روز – احکام اولیه شرعی که معمولا یک جوان 20 ساله باید بداند پرسیده می شود و فراتر از انتظار نخواهد بود .

حتما درمورد مسائل روز اطلاعات داشته باشید .

برخی از سوالات و موضوعات احتمالی مصاحبه رشته های نیمه متمرکز

  • نماز جمعه نحوه خواندن نماز جمعه / تعداد قنوت
  • بعداز خواندن نماز جمعه نماز واجب هم بخوانیم یا نه
  • امام جمعه شهر شما کیست
  • وضو
  • تیمم
  • نمازخواندن
  • ولایت فقیه
  • شورای نگهبان نحوه انتخاب اعضای شورا و رئیسش کیست؟
  • مجلس خبرگان ونحوه انتخاب ورئیسش کیست؟
  • نماینده خبرگان استان شما کیست؟
  • مجلس شورای اسلامی و رئیس مجلس
  • نماینده شما در مجلس نام او
  • انتخابات و….
  • اوقات فراغت چکار می کنید
  • کتاب هایی که مطالعه می کنید
  • روزنامه ها
  • سایت ها
  • قرائت قران
  • روسای سه قوه و….
  • درمسجد و نماز جماعت شرکت می کنید؟
  • نحوه پوشش شما همیشه اینجوری است که به مصاحبه آمده اید ؟
  • نماز جماعت مسجد میروید ؟
  • درچه فعالیت های اجتماعی / فرهنگی / مذهبی / ورزشی / سیاسی و…. شرکت داشتید ؟
  • درمورد ایام محرم و قیام امام حسین (ع)

و در آخر برخی کتاب های مفید مثل گزیده توضیح المسائل را مطالعه کنید .

توضیحات بیشتر دکترعلیرضا افشار را در رابطه با مصاحبه رشته های خاص در فایل زیر بشنوید :

دانلود کنید ...

دکتر علیرضا افشار 


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 11 مهر 1399 زمان : 12:12 نظرات (0)
بازدید : 650

تغییرات کتاب های درسی سال ۱۴۰۰ نسبت به منابع کنکور ۹۹

یکی از سوالاتی که ذهن داوطلبان کنکور را به خود مشغول کرده است تغییرات منابع و کتب درسی سال 1400 نسبت به سال 99 است.

در گذشته در مطلب بهترین منابع کنکور به بررسی کتاب های کمک درسی کنکور پرداختیم و با توجه به سوالات شما در کامنت ها و بخش مشاوره رایگان کنکور متوجه شدیم بسیاری از داوطلبان به دلایل متفاوت اعم از مشکلات مالی قصد استفاده از منابع سالهای گذشته را دارند.

از این رو در این مطلب به بررسی تغییرات منابع نسبت به سال پیشین پرداختیم.

تغییرات کتب و درسی و منابع وزارتی کنکور ۱۴۰۰

بررسی کامل تغییرات کتب درسی در سه رشته ریاضی ، تجربی و انسانی به صورت کامل در این پست صورت میگیرد.توجه کنید برای کنکور ۱۴۰۰ منابع سال دوازدهم سال ۹۹ منابع سال یازدهم سال ۹۸ و کتب درسی دهم سال ۹۷ مورد نظر است.


تغییرات دروس عمومی کنکور 1400


• تغییرات منابع ادبیات فارسی کنکور 1400 نسبت به 99 :

تغییرات ادبیات فارسی سال دوازدهم

درس اول – صفحه 15 – قلمرو زبانی – شماره 5

در سال قبل در شماره 5 مبحث حذف و انواع آن بررسی شده بود اما در کتاب جدید تنها چند نمونه از حذف معنایی و لغوی را از دانش آموز خواسته است.

درس سوم – صفحه 28 – قلمرو ادبی – شماره 1

بیت “بدین شکسته بیت الحزن که می‌آرد      نشان یوسف دل از چه زنخدانش؟” حافظ

با بیت زیر جایگزین شده است:

نشاط غربت از دل کی برد حب وطن بیرون      به تخت مصرم اما جای در بیت الحزن دارم” صائب تبریزی

درس چهاردهم – صفحه 127 – قلمرو ادبی – شماره ی 3

بیت “طاووس باغ قدسم، نی بوم این خرابه      آنجاست جلوه‌گاهم، اینجا چه کار دارم؟” سلمان ساوجی

با بیت زیر جایگزین شده است:

“ز نیرنگ هوا و از فریب آز خاقانی      دلت خلد است خالی ساز از طاووس و شیطانش” خاقانی

تغییرات واژه نامه

صفحه 166 ==> زیر واژه “خمّار: می فروش” واژه “دار ملک: سرزمین” اضافه شده است.

صفحه 168 ==> واژه “عطا : بخشش، دهش” به واژه “عطا دادن: بخشش، بخشیدن” تغییر کرده است.

صفحه 168 ==> واژه “حسب : برابر، اندازه، برطبق” به واژه “برحسب: مطابق، طبق” تغییر کرده است.

صفحه 172 ==> در واژه “اندیشه : بدگمانی،اندوه،ترس، اضطراب، فکر” کلمه بدگمانی حذف شده است.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع عربی کنکور 1400 نسبت به 99 :

تغییرات عربی سال دوازدهم

صفحه 15) اضافه شدن دو کلمه مقابل با معنی به پاورقی==> 1) تَـمنی: آرزو داشت «مضارع: يَتَمـنی»  2) فريسة: شکار «جمع: فَرائس»

صفحه 19) خط اول تصحیح کلمه ( إلیها ) به ( إلیه )

صفحه 31) تغییرات عبارت 1 و 2 و تغییرات پاورقی


بخش معجم نیز از انتهای کتاب عربی حذف شده است.


• تغییرات منابع دین و زندگی کنکور 1400 نسبت به 99 :

تغییرات دین و زندگی سال دوازدهم

درس پنجم – قدرت پرواز

صفحه 52 ==> در سوالات این صفحه تغییراتی به وجود آمده که در عکس زیر قابل مشاهده است.

صفحه 55 ==> در بالای صفحه معنی آیه  إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا” اضافه شده است، هم چنین در پاراگراف پایانی صفحه نیز تغییرات جزئی رخ داده که در تصویر مشخص است.

صفحه 56 چاپ 98-99 ==> این صفحه در چاپ 99-1400 حذف شده است.

صفحه 58 چاپ 98-99 ==> در این صفحه ابیاتی از پروین اعتصامی و همچنین آیه «لاالشمس ينبغي لها …» حذف شده است و در چاپ 99-1400 وجود ندارد.

تغییرات جزئی دیگری در عبارات این درس وجود دارد که اهمیت چندانی ندارد و به همین علت به آنها اشاره ای نکردیم.

درس ششم – سنت های خداوند در زندگی

صفحه ی 65 ==> بخش تدبر در قرآن آیه «وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِّأَنفُسِهِمْ ۚ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْمًا ۚ وَلَهُمْ …»  حذف شده است که در کتاب سال گذشته وجود داشت.

صفحه 72 ==> بعد از پارگراف اول فرازی از دعای جوشن کبیر با ترجمه اضافه شده است. ( یا من سبَقت رحمتُه َغضبَه ای خدایی که رحمتش بر غضبش سبقت گرفته است. )

صفحه 73 ==> حدیثی از امام صادق (ع) حذف شده است ( هنگامی که خداوند خير بندهاش را بخواهد، اگر بنده گناهی مرتکب شود او را گوشمالی میدهد تا به یاد…)

درس هفتم – بازگشت

صفحه ی 84 ==> در بخش حیله های شیطانی به موارد ذکر شده تیتر نیز اضافه شده است
صفحه ی 85 ==> دو بیت از اوسعید ابوالخیر اضافه شده است (باز آ باز آ هر آنچه هستی بازآ      گر کافر و گبر و بت‌پرستی باز آ)

درس هشتم – احکام الهی در زندگی

صفحه 103 چاپ 98-99 ==> در این صفحه در بخش عرصه اقتصاد شماره 3 در کتب چاپ 99-1400 حذف شده است ( بکوشيم جامعه و بهخصوص بانکهای کشور به ربا آلوده نشود و…).

درس دهم – تمدن جدید و مسئولیت ما

صفحه ی 127 ==> در پاورقی سه تمدن آمده است (تمدن اول قبل از میلاد حضرت مسیح و…) این سه تمدن در چاپ های قبلی در متن کتاب بوده است.

بخش برداشت از آخر درس دهم حذف شده است.



• تغییرات منابع زبان کنکور 1400 نسبت به 99 :

خوشبختانه در درس زبان تغییرات خاصی نداشته ایم و و منابع مانند سال گذشته است.


تغییرات کنکور تجربی 1400

• تغییرات منابع زیست شناسی کنکور 1400 نسبت به 99 :

تغییرات زیست شناسی سال دوازدهم

1) بیشتر تغییرات کتاب زیست شناسی تغییرات واژگان بوده است که از معادل های فارسی به جای کلمات استفاده شده است یا بالعکس که در تصاویر زیر مشهود است.

2) عبارت «ساختاری که در آن پروتئین به شکل کروی در می آید» به عبارت « ساختاری که در آن پروتئینها به شکل های متفاوتی در می آیند» تغییر پیدا کرده است.

3) همچنین عبارت «آمیزش غیرتصادفی به طورحتم فراوانی دگرهای را تغییر می دهد.» به عبارت « آمیزش غیرتصادفی به طور حتم فراوانی ژن نمودها را تغییر می دهد.» تغییر پیدا کرده است.


در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع شیمی کنکور 1400 نسبت به 99 :

تغییرات در درس شیمی در حد ویرایش و اصلاحات آزمایش ها بوده و تغییر خاصی رخ نداده است.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع ریاضی تجربی کنکور 1400 نسبت به 99 :

در ریاضی تجربی تغییر خاصی نداشته ایم و اگر تغییری بوده در حد اعداد و عبارات است.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع فیزیک تجربی کنکور 1400 نسبت به 99 :

فیزیک تجربی نیز تغییر با اهمیتی نداشته گرچه فصل برادر سال دهم در گذشته حذف شده است اما به دلیل اهمیت این فصل در فصول آینده مثل حرکت شناسی بهتر است مطالعه گردد.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع زمین شناسی کنکور 1400 نسبت به 99 :

دوستانی که به داروسازی علاقمند هستند و قصد مطالعه زمین شناسی را دارند نیز میتوانند از منابع سالهای گذشته استفاده کنند چون در درس زمین شناسی هم تغییر خاصی نداشتیم.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

تغییرات کنکور ریاضی 1400


• تغییرات منابع ریاضی پایه،حسابان، هندسه، گسسته کنکور 1400 نسبت به 99 :

خوشبختانه در کتاب های تخصصی رشته ریاضی تغییر خاصی به جز تغییر اعداد و کلمات نداشتیم و میتوانید با خیال راحت از منابع سال گذشته استفاده کنید.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع فیزیک ریاضی کنکور 1400 نسبت به 99 :

در فیزیک رشته ریاضی نیز تغییر مهمی رخ نداده و استفاده از منابع سال گذشته مشکلی ندارد.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع شیمی کنکور 1400 نسبت به 99 :

تغییرات در درس شیمی در حد ویرایش و اصلاحات آزمایش ها بوده و تغییر خاصی رخ نداده است.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

تغییرات کنکور انسانی 1400



متاسفانه در رشته انسانی تغییرات بیشتری نسبت به رشته ریاضی و تجربی داشته ایم و ممکن است در برخی دروس نیاز به تغییر منابع باشد.

• تغییرات منابع فارسی انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

در فارسی سال دهم تغییراتی نداشتیم،اما در فارسی انسانی سال یازدهم تغییراتی از جمله حذف و جابه جایی دروس داشتیم،در فارسی سال دوازدهم نیز تغییری نداشته ایم،پس اگر از منابع سال به سال استفاده میکنید تنها سال یازدهم تغییر کرده است.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع عربی انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

در درس عربی تغییرات دقیقا شبیه به عربی عمومی است که در ابتدای مطلب آمده است و تغییر محتوایی یا ساختاری نداشته ایم.تنها برخی از عبارات وجملات تغییر کرده و بخش معجم از انتهای کتاب حذف شده است. در این درس نیازی به تغییرات منابع نداریم.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.


• تغییرات منابع دین و زندگی انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

دین و زندگی دهم و یازدهم تغییری نداشته است ولی دین و زندگی سال دوازدهم تغییراتی داشته است مانند حذف حدیٍ، شعر، اضافه شدن چند آیه که این موارد در دین و زندگی عمومی ذکر شده و تفاوتی ندارد همچنین در درس ۹ صفحه ۱۱۹ نکته مهم شماره ۲ خط دوم :مستحب است و در مواردی ((واجب کفایی)) قبلا واجب نوشته شده بود.پس با اعمال تغییرات نیاز به تهیه منبع جدید ندارید.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع اقتصاد و ریاضی و آمار انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

در درس اقتصاد ریاضی دهم، ریاضی یازدهم و ریاضی دوازدهم تغییرات خاصی نداشته ایم و با خیال راحت از منابع سال گذشته 1399 استفاده کنید.



• تغییرات منابع علوم و فنون ادبی انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

در درس علوم و فنون ادبی انسانی تنها در سال دهم تغییرات داشته ایم که به آن صورت محسوس نبوده است و با دانلود پی دی اف کتاب درسی دو سال میتوانید به راحتی تغییرات را در نظر بگیرید اما علوم و فنون سال یازدهم و دوازدهم تغییری نداشته است.



در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع تاریخ انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

تاریخ دهم و یازدهم تغییراتی نداشته است اما در تاریخ دوازدهم تغییر داشته است پس نیازی به تغییر منابع پایه ندارید اما میتوانید منبع سال دوازدهم را تغییر دهید.


در صورت امکان منبع جدید برای سال دوازدهم تهیه کنید


• تغییرات منابع جغرافیا انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

منابع جغرافیا انسانی هیچ تغییر مهمی نداشته است و نیازی به تغییر منابع نیست.


در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع جامعه شناسی انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

جامعه شناسی پایه تغییری نداشته است و تغییرات جامعه شناسی سال دوازدهم هم جزئی و قابل اعمال با کتاب درسی جدید است و نیازی به خرید منابع جدید نیست.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

• تغییرات منابع منطق و فلسفه انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

در درس منطق تغییری نداشته ایم اما در درس فلسفه هم در سال یازدهم و هم در سال دوازدهم تغییراتی به چشم میخورد پس بهتر است منبع جدید و مطابق با اخرین تغییرات تهیه کنید.

در صورت امکان منبع جدید برای فلسفه  تهیه کنید


• تغییرات منابع روانشناسی انسانی کنکور ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ :

در درس روانشناسی نیز تغییرخاصی نداشته ایم و نیاز به تغییر منبع نیست.

در این درس نیازی به خرید منبع جدید نیست و با اعمال تغییرات میتوانید از منابع سال گذشته استفاده کنید.

جمع بندی پایانی تغییرات منابع

در اکثر دروس ذکر شده تغییرات جزئی است و تنها با دانلود فایل کتب یا مراجعه به تغییرات همین مقاله به راحتی میتوانید از منابع قبلی خود استفاده کنید و نیازی به هزینه ی اضافه نیست تا از کم هزینه ترین راه موفقیت در کنکور استفاده کنید.

نکته ی بسیار مهم) در برخی دروس حذفیاتی صورت گرفته است اما با توجه به اینکه در کنکور سال 98 سوالاتی از حذفیات سالهای گذشته آمده بود پس توصیه میشود حذفیات را نیز مطالعه کنید.

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 28 شهریور 1399 زمان : 13:25 نظرات (0)
بازدید : 1286

مراحل  انتخاب رشته کنکور ۹۹

اموزش انتخاب رشته کنکور ۹۹

ابتدا وقتی با کارنامه ی کنکور رو به رو می شوید برا تحلیل و آنالیز اعداد و ارقام نیاز است به سراغ مقالات و ویدیو های پیشین ما در ارتباط با تحلیل ، ارزیابی و خواندن صحیح کارنامه بروید سپس می توانید طبق دستوالعمل زیر انتخاب رشته ی خود را آغاز کنید.

گام اول انتخاب رشته کنکور 99 (تهیه لیست اولیه)

تهیه لیست استان ها

اسم لیست استان هایی که به آنها علاقمند هستید را به روی کاغذ بیاورید حتی اگر در یک استان تنها حاضرید دانشجوی پزشکی شوید و علاقه به تحصیل رشته ی دیگری در آن استان ندارید.

نکته ی مهم در انتخاب استان ها این است که حتما به استان های همسایه ی هر انتخاب نیز توجه کنیم مثلا اگر در ایلام را انتخاب کردیم استان کرمانشاه را نیز بنویسیم.

نکته ی مهم بعدی برای تهیه ی لیست استان های انتخاب رشته این است که به ناحیه ها و قطب ها توجه کنیم،اگر استان البرز هستیم سمنان،زنجان و … هم در نظر بگیریم که شانس قبولی بیشتری داریم.

برای اطلاع بیشتر از نواحی و قطب های به مقاله ی گزینش کشوری یا ناحیه ای یعنی چه؟ مراجع کنید.

تهیه لیست رشته ها

لیست رشته هایی که به آن علاقه دارید نیز بنویسید،این کار در مرکز مشاوره تحصیلی استاد افشار با تست های رغبت سنج شغلی صورت می گیرد.

بعد از تهیه لیست استان ها و رشته ها چه کنیم؟

برای تهیه ی لیست اولیه انتخاب رشته دو رویکرد داریم:

اگر پیش مشاور رفته اید

در این مرحله اگر پیش مشاور رفته باشید لیست استان ها و رشته های شما را به نرم افزار انتخاب رشته می دهد،در انتخاب رشته ی دکتر افشار لیست های شما به همراه اطلاعات کارنامه به نرم افزار انتخاب رشته داده می شود و این نرم افزار لیستی متناسب با رتبه ی شما تهیه می کند.

انتخاب رشته بدون مشاور

اگر به مشاور انتخاب رشته مراجعه نکردید و به نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری نیز دسترسی نداشتید می توانید با استفاده از دفترچه استان ها و رشته های مورد نظر خود را تطبیق دهید و لیست را دستی تهیه کنید.

سایت گزینه 2 و کانون فرهنگی آموزش قلم چی نیز نرم افزار های رایگان تخمین رتبه در اختیار داوطلبان قرار داده اند. بهتر است اگر از این نرم افزار ها استفاده می کنید نتیاج را برای رتبه ی بهتر از رتبه ی خود و رتبه ی بدتر نیز تست کنید تا طیف قبولی خود را به دست آورید

لیست انتخاب رشته اولیه حتما نباید 150 عدد باشد بلکه می تواند 200 الی 300 انتخاب را در بر بگیرد.

ویدیوی توضیح کامل گام اول انتخاب رشته حرفه ای کنکور 

گام دوم انتخاب رشته کنکور 99

در گام قبلی گفتیم لیست اولیه می تواند بیش از 150 عدد باشد،در این مرحله باید لیست خود را فیلتر کنیم مواردی که اصلا مورد پسند شما نیست یا شدنی نیست را خط بزنید.

این حذف کردن تا حد زیادی به شرایط شما نیز بستگی دارد برای مثال اگر حتما میخواهید به دانشگاه بروید انتخاب های بیش از حد ایده ال را حذف کنید یا بالعکس اگر فقط قصد تحصیل در دانشگاه یا رشته های خاصی را دارید انتخاب های بدبینانه که باب میل شما نیست را حذف کنید.

اگر می خواهید در صورت قبول نشدن پشت کنکور بمانید باید بیشتر مراقب لیست خود باشید چون ممکن است سال بعد با محرومیت هایی رو به رو شوید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد محرومیت های به محدودیت ها و محرومیت های انتخاب رشته چیست؟ مراجعه کنید.

نکته ی مهم: حتما لیست خود را با دفترچه انتخاب رشته کنکور 99 چک کنید چون ممکن است اشتباها رشته یا دانشگاهی تغییر کرده باشد و یا رشته ای در دانشگاهی اضافه شده باشد که در نرم افزار ها وجود نداشته باشد.خود داوطلب یا مشاور او حتما باید این موارد را چک کنند.

پیشنهادی ویژه : طرح آموزش صفر تا صد انتخاب رشته کنکور 99

ویدیوی توضیح کامل گام دوم انتخاب رشته حرفه ای کنکور 

گام سوم دسته بندی 150 گزینه لیست انتخاب رشته

انتخاب های ما به طور کلی به 5 دسته ی زیر تقسیم بندی می شوند:

انتخاب های رویایی :

انتخاب هایی که از حد و حدود رتبه ی کنکور ما یک پله بهتر و بیشتر است این پله و جهش باید متناسب با رتبه ی  ما باشد مثلا کسی که رتبه ی 4000 کسب کرده گام هایش 2 الی 3 هزار نفری است و کسی که رتبه ی 1000 آورده گام هایش 100 یا 200 نفری است.

انتخاب های خوشبینانه :

این انتخاب ها اندکی از رتبه ی ما بهتر است و ممکن است در بهترین حالت و اگر سال خوبی برای ما باشد در این گزینه ها قبول شویم.

انتخاب های واقع بینانه :

این دسته کاملا متناسب با رتبه ی کنکور ماست و اگر اتفاق خاصی نیفتد منطقا باید در این رشته ها پذیرفته شویم. البته این دسته جزئیات فراوانی دارد.

انتخاب بدبینانه :

اندکی از شرایط و وضعیت ما پایین تر است اگر اوضاع مطابق میل ما پیش نرفت قبولی های ما برخلاف پیش بینی از این دسته انتخاب می شود.

این شرایط به دلایل مختلفی ممکن است رخ دهد مثلا رغبت داوطلبان به یک رشته یا دانشگاه خاص در سالی که ما کنکور داده ایم یا کاهش ظرفیت دانشگاه مورد نظر در رشته ای که مد نظر داریم و…

انتخاب کف قبولی:

از حد ما خیلی پایین تر است و می توان گفت این دسته انتخاب های صد در صد قبولی است و برای اطمینان خاطر دانش آموز است.

در بعضی موافع این انتخاب ها برای کسانی است که به هر قیمتی می خواهند به دانشگاه بروند.

از هر تعداد انتخاب چه تعدادی در لیست نهایی ما باشد؟

گرچه تعداد این لیست با ریسکی که میخواهیم بپذیریم ارتباط مستقیم دارد اما برای فهم بهتر موضوع یک مثال می زنیم.

مثلا 15 انتخاب را به دسته ی رویایی اختصاص می دهیم و 35 انتخاب به دسته ی خوشبینانه همچنین 45 انتخاب واقع بینانه و 35 انتخاب واقع بینانه و در اخر 20 انتخاب کف قبولی در نظر می گیریم.

در موقع انتخاب رشته هنوز خیلی از دواطلبان سوال می کنند پشت کنکور بمانیم یا نه؟ مسلماً اگر هدف به پشت کنکور ماند باشد این دسته باید لیست خود را با انتخاب های ایده آل پر کنند.

باز هم تاکید می کنیم این تعداد به شرایط شما و اهداف شما ارتباط نزدیکی دارد

مشاورانی که بر روی انتخاب رشته ی تضمینی تاکید می کنند لیست خود را تضمین می کنند نه هر رشته و دانشگاهی که شما بخواهید با این نکات متوجه می شوید که این دسته تعداد انتخاب های بد بینانه و کف قبولی را افزایش می دهند.

دنبال لیست های صرفاً رویایی و ایده ال نباشید اینگونه لیست ها فقط یک یا دوماه باعث خوشحالی شما می شوند و در عمل مردود می شود پس متناسب با رتبه و شرایط خود لیست را تهیه کنید.

ویدیوی توضیح کامل گام سوم انتخاب رشته حرفه ای کنکور 

گام چهارم شخصی سازی لیست انتخاب رشته با توجه به اولویت ها و علایق

با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته یا دستی لیست خود را تهیه کردیم و دسته بندی نیز انجام دادیم اما ایا اولویت ما برای تمام شهر ها و رشته ها ثابت است؟

برای مثال تهران نسبت به شهرستان تا چه میزانی برای داوطلب تفاوت دارد؟ رشته ی پزشکی و یا داروسازی چه جایگاهی در ذهن شما دارد؟

برای توضیح بهتر مساله یک مثال دیگر می زنیم ممکن است قبولی در استان تهران به قدری برای داوطلب اهمیت داشته باشد که حاضر باشد به جای پزشکی به سراغ رشته ی داروسازی برود و یا نه ممکن است رشته ی پزشکی به قدری برای او اهمیت داشته باشد که حتی پزشکی دورترین نقطه نیز اولویت وی باشد.

امتیاز دهی به گزینه های انتخاب رشته بر حسب اولویت ها

در این مرحله شهر ها (حتی استان ها را هم نمی نویسیم و ریز تر می شویم ) ، رشته ها و دانشگاه ها را تفکیک می کنیم و به هر مورد امتیازی از 1 تا 100 می دهیم.

این امتیاز دهی ممکن از از نظر یک رشته را از نظر علاقه، آینده ی شغلی یا تست های مختلف رغبت سنجی امتیاز دهی کنیم.

اولویت شهر ها را فاکتورهایی مانند مسافت و حمل و نقل، شرایط زندگی ، آب و هوا ، فرهنگ و آداب و رسوم و موارد متعدد دیگر مشخص می کند.

حتما اسم شهر خود را در ویکی پدیا جست و جو کنید و سایت شهرداری آن شهر نیز اطلاعات مناسبی دارد.

همچنین در اولویت دهی دانشگاه رتبه ی علمی و امکانات آن دانشگاه اهمیت زیادی دارد حتما سرچ های خود را علاوه بر فارسی به زبان انگلیسی نیز انجام دهید که رتبه بندی بهتری از دانشگاه ها بدست آورید.

در این زمینه برای اطلاعات بیشتر به مطلب مقایسه کیفیت دانشگاه های مختلف نیز می توانید مراجعه کنید.

این امتیاز دهی اولولیت های شما را بیان می کند.

ویدیوی توضیح کامل گام چهارم انتخاب رشته حرفه ای کنکور 

گام پنجم مشخص کردن ضریب اهمیت انتخاب ها

بعد از امتیاز دادن در مرحله ی قبل برای یک سری از فاکتور های بسیار پر اهمیت خود ضریبی بین یک تا پنج در نظر می گیریم.

مثلا دختری که در مشهد ساکن است و قبولی در این استان برای او اهمیت بسیار فراوانی دارد باید به تمام  شهر های استان مشهد و یا دانشگاه های استان مشهد ضریب بالا اختصاص دهد.

یا شخصی که پزشکی با اختلاف زیادی نسبت به سایر رشته در اولویت اوست باید به رشته ی پزشکی ضریب بالا دهد.

این ضریب ها باعث می شود اختلاف انتخاب ها بیشتر شود و انتخاب اسان تر صورت گیرد.

مثال: برای فهم بهتر این موضوع مثالی می زنیم شخصی در شهر یزد زندگی می کند و به رشته ی برق علاقه دارد.

او با سه انتخاب زیر مواجه است:

* رشته ی امار دانشگاه علم و صنعت ( دانشگاه با کیفیت و رشته ی معمولی برای او )

* رشته ی برق دانشگاه باهنر کرمان ( رشته ی مورد علاقه در استانی دیگر )

* رشته ی صنایع در دانشگاه یزد ( شهر محل سکونت اما با رشته ای دیگر )

امتیاز های او نیز به این صورت است:

امتیاز داوطلب به شهرها: تهران 70 – کرمان 80 – یزد 100

امتیاز داوطلب به رشته ها: آمار 50 – برق 100 – صنایع 75

امتیاز داوطب به دانشگاه: علم و صنعت 80 – باهنر 40 – یزد 50

ضریب های او نیز به صورت زیر است:

ضریب اهمیت شهر 3 – ضریب اهمیت رشته 4 – ضریب اهمیت دانشگاه 1

امتیاز ها بعد از اعمال ضریب:

امتیاز داوطلب به شهرها: تهران 210 – کرمان 240 – یزد 300

امتیاز داوطلب به رشته ها: آمار 200 – برق 400 – صنایع 300

امتیاز داوطب به دانشگاه: علم و صنعت 80 – باهنر 40 – یزد 50

حال امتیاز انتخاب ها را جمع می زنیم و مرتب می کنیم:

1) رشته ی برق دانشگاه باهنر کرمان = 680

2) رشته ی صنایع در استان یزد = 650

3) رشته ی امار دانشگاه علم و صنعت = 490

می بینید که اولویت های او مشخص شد و انتخاب ها بر حسب امتیاز مرتب شدند شما باید برای لیست 150 تایی خود این کار را انجام دهید.

اهمیت این موضوع بسیار بالا است و بهتر است یه فرد با تجربه انتخاب های پایانی شما را تحت نظر بگیرد.

پیشنهادی ویژه طرح آموزش صفر تا صد انتخاب رشته کنکور 99

ویدیوی توضیح کامل گام پنجم انتخاب رشته حرفه ای کنکور 

گام ششم بررسی ایرادات و اشتباهات انتخاب رشته

به مرحله ی اخر رسیدیم تا این مرحله سعی بر این بود که مراحل به گونه ای باشد که خود داوطلب نیز بتواند انتخاب رشته را انجام دهد.

مرحله ی اخر ارتباط مستقیمی با تجربه دارد و حتی مشاوران کم تجربه نیز در بسیاری از مواقع، سال های اول کاری خود در انتخاب رشته را در کنار یک مشاور انتخاب رشته ی با تجربه برای چک کردن لیست نهایی کار می کنند.

توجه کنید که لیست 150 تایی شما هر چه به سمت انتها پیش می رود باید از مرغوبیت انتخاب ها نیز کاسته شود و این لیست باید اکیداً نزولی باشد نه به صورت سینوسی وگرنه انتخاب های شما می سوزد.

در مطلب انتخاب های سوخته کدامند؟ به بررسی این مطلب پرداخته ایم.

برای مثال شخصی انقدر امتیاز غیر منطقی و احساسی به رشته ی پزشکی داده است و رشته ی داروسازی را تخریب کرده است به این صورت که تمام پزشکی های کشور در اول لیست هستند و داروسازی تهران در انتخاب 50 ام است.

در این صورت صد در صد انتخاب شما می سوزد چون کسی که هیچ پزشکی ای در هیچ دانشگاهی در کشور قبول نشده است داروسازی تهران و بهترین دانشگاه ها نیز قبول نمی شود.

مطلب پیشنهادی: انتخاب رشته ی سنتی و غلط

پس این انتخاب ها یا باید جا به جا شوند یا حذف شوند و جای خود را به انتخاب دیگری دهند.

این مساله نیاز به تجربه و دقت بالایی دارد و قطعا با تجربه ی کم و تحقیق اندک به نتیجه ی ایده ال ختم نمیگردد

ویدیوی توضیح کامل گام ششم انتخاب رشته حرفه ای کنکور 


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 28 شهریور 1399 زمان : 12:25 نظرات (0)
بازدید : 367

بررسی سهمیه منطقه 3 ، سهمیه ایثارگری ، رزمندگان و ...


سهمیه در کنکور به چه صورت است؟ چند مدل سهمیه وجود دارد؟

سهمیه ها در کنکور خیلی زیاد هستند.در ادامه سری آموزش رایگان انتخاب رشته  انواع سهمیه را معرفی و تحلیل خواهم کرد.

1) سهمیه منطقه کنکور

مهم ترین سهمیه که %95 از بچه های داوطلب شامل این سهمیه می شوند، همین سهمیه منطقه است.استان های بزرگ مانند تهران ، تبریز ، شیراز ، اصفهان، مشهد در سهمیه ی منطقه یک هستند.شهر های پرجمعیت در مراکز هر استان نیز در سهمیه ی منطقه دو قرار می گیرند و سایر شهر های کوچک و روستاها شامل سهمیه ی منطقه ی سه می شوند.

نکته: سهمیه بندی در منطقه به محل تولد یا سکونت بستگی ندارد بلکه به سه سال آخرتحصیلی (سال 10 و 11و 12) هر دانش آموز بستگی دارد و بر اساس آن که دانش آموز داوطلب این سه سال را در کدام منطقه تحصیل کرده باشد، در سهمیه بندی همان منطقه قرار می گیرد.

تقسیم بندی سهمیه مناطق به چه صورت است؟

برای مثال اگر دانش آموزی سال دهم خود را در شهری مثل قم تحصیل کند و سال یازدهم و دوازدهم را در شهری مانند کرمان تحصیل کند باز در سهمیه بندی منطقه دو باقی می ماند زیرا هر دو شهر سهمیه ی منطقه بندی دو را دارند اما اگر در شهری مانند تهران دو سال بعدی خود را تحصیل کند ، آن زمان در سهمیه بندی یک قرار می گیرد.

خیلی از داوطلب ها برای استفاده از امتیازات منطقه ی 3 مثلا از شهری مانند تهران به محلی دیگری برای 3 سال آخر تحصیل خود می روند، که در آن صورت بتوانند در سهمیه بندی منطقه ی 3 قرار بگیرند.

تحلیل امتیازات سهمیه منطقه سه کنکور

میانگین درس ها در منطقه سه نسبت به منطقه یک و دو کمتر است و رقابت نیز به دلیل کمک بودن جمیعیت در این مناطق کمتر و در نتیجه به دست آوردن رتبه در منطقه سه بسیار آسان تر از منطقه یک و دو می باشد.

به طور مثال به دست آوردن رتبه ی 4000 در کنکور تجربی در منطقه سه آسان تر است.اما این در حقیقت ظاهر مساله است.در زمان انتخاب رشته ، منطقه سه به دلیل آن که از جمعیت کمتری نیز برخوردار می باشد پس صندلی کمتری به نسبت منطقه دو و سه به آن تعلق می گیرد.یعنی به طور مثال اگر رشته ای فقط 20 عدد صندلی دارد، این تعداد به طور مساوی بین این سه مناطق تقسیم نمی شود و به این صورت است که به دلیل آن که منطقه سه جمعیت کمتری دارد پس تعداد بیشتر این صندلی به منطقه یک و دو تعلق می گیرد.

فرقی میان داوطلبان مناطق سه با مناطق یک و دو در کنکور نیست؟

در جواب باید بگویم که چرا تفاوت بسیار اندکی وجود دارد… داوطلبان درس خوان در منطقه سه که درصدشان نیز بالا است ، هم به دلیل این که رقابت کمتر در این منطقه است و هم  تعداد کم صندلی میان دانش آموزان زرنگ در رقابت است ، پس کمی از شانس بیشتری بهره مند می شوند.

به طور مثال اگر تیم ملی فوتبال ایران به جای آسیا در اروپا قرار داشت با وجود این که سهمیه ی تیم های اروپایی برای ورود به جام جهانی بالاتر از تیم های آسیایی است، اما به طور قطع از شانس کمتری برای ورود به جام جهانی برخوردار می شد..زیرا به همان نسبت که تیم های اروپایی سهمیه بهتر دارند اما از رقابت سخت تری نیز برخوردار هستند.

نکته: در منطقه سه به دست آوردن رتبه آسان تر از منطقه یک و دو است ولی در عین حال به دلیل جمعیت کمتری که دارد، از شانس کمتری نیز در رقابت به دست آوردن تعداد کم صندلی در هر رشته ، برخوردار است.

2) سهمیه ی رزمندگان کنکور

این سهمیه شامل داوطلبانی می باشد که رزمنده بوده باشند ؛ و قانون آن به این صورت است که یا رزمنده باید 6 ماه به صورت متوالی(پشت سر هم) و یا 9 ماه به صورت منقطع در جنگ بوده باشد. سهمیه ی این داوطلبان رزمنده به این صورت است که اگر نمره یا تراز %70 از آخرین قبولی را دارا باشند ؛ صد در صد در همان رشته قبول هستند.(قانون به این صورت قبلا شکل گرفت که گفتند اگر رشته ای %100 ظرفیت دارد %40 از آن را به رزمندگان اختصاص دهید و %60 باقی مانده را بین سایر داوطلبان تقسیم کنید.)

تحلیل سهمیه ی رزمندگان کنکور

در حقیقت درست است که رزمندگان از سهمیه ی بالایی برخوردار هستند اما باید این نکته را در نظر بگیرید که این سهمیه فقط شامل خود شخص رزمنده در کنکور می شود و رزمندگان یقینا درحال حاضر سنشان بسیار بالا رفته است و تعداد داوطلبانی که رزمنده نیز باشند در کنکور بسیار کم است و در نتیجه سهمیه ی رزمندگان در کنکور خالی باقی میماند و آن را به سهمیه ی مناطق اضافه می کنند.

به طور مثال داوطلبان رزمنده ای که که در کنکور سال قبل ثبت نام کرده بودند، تعدادشان زیر 30 نفر قبولی در دانشگاه داشته است.

نکته: به دلیل آن که رزمندگان در حال حاضر از سن بالایی برخوردار هستند،پس سهمیه ی آنان در کنکور خالی باقی میماند و به سهمیه ی مناطق اضافه می گردد.در نتیجه ظرفیت منطقه بیشتر از ظرفیتی است که ما در ظاهر متوجه آن هستیم.

3) سهمیه ی ایثارگران %25 به بالا

این سهمیه شامل همسران و فرزندان ایثارگر (جانباز %25 به بالا) و آزاده می شود. سهمیه ی این داوطلبان به این صورت است که باید %75 از آخرین رتبه ی قبولی را کسب کرده باشند.این سهمیه تاکنون در کنکور وجود داشته است و در کنکور 99 نیز خواهد بود و درصد آن متغیر است یعنی ممکن است بعد ها تغییر کند؛ ولی در حال حاضر در کنکور امسال (سال 99) همین %75 می باشد.

تحلیل سهمیه ی ایثارگران

اگر ظرفیت رشته ای %100 باشد و 2 نفر از داوطلبان رزمنده در آن رشته به دانشگاه بروند از %98 باقی مانده ، %25 را به بچه های ایثارگران %25 به بالا و یا آزاده اختصاص می دهند.

تفاوت سهمیه 5 درصد و 25 درصد کنکور

حالت اول به این صورت است که چون تعداد %25 خیلی زیاد است پس بسیاری از داوطلبان می توانند که %75 از نمره ی آخرین قبولی را به دست آورند.اما شاید تعداد صندلی برای همه ی آن ها اندازه نباشد پس از میان این داوطلبان ، داوطلب هایی که رتبه ی بهتر آورده اند را قبول می کنند.

حالت دومی نیز وجود دارد که این %25 داوطلب ، نمی توانند %75 نمره قبولی را کسب کنند و یا اصلا انتخاب رشته نمی کنند که در این صورت سهمیه ی باقی مانده از آن ها به داوطلبان %5 تعلق می گیرد.

به طور مثال داوطلبانی که سهمیه %25 یا %5 دارند و رتبه ی خوبی را به دست آورده اند به بنده مراجعه می کنند و می گویند ما رتبه خوبی در کنکور به دست آورده ایم…(مثلا رتبه ی 500 را کسب کرده اند اما این رتبه میان %25 مقایسه می شود…پس مانند داوطلبی که چنین سهمیه ای را نداشته است و همین رتبه را نیز کسب کرده است ارزش نخواهد داشت.)

یا برخی دیگر اعتراض می کنند که مثلا رتبه ی کشوری بهتری از داوطلبانی که سهمیه ی ویژه دارند به دست آورده اند اما رتبه ی آنان در منطقه کمتر شده است و سهمیه ی ویژه به داوطلبان دارای آن سهمیه ،کمک کرده است…

تفاوت رتبه در سهمیه و رتبه ی کلی

کنکوریهای عزیز به این نکته توجه کنید داوطلبانی که سهمیه  25% یا %5 دارند و رتبه بهتری نسبت به شما که سهمیه ندارید ، به دست می آورند؛ در حقیقت در زمان انتخاب رشته هیچ فرقی میان شما با آنان نخواهد بود.به این علت که داوطلبی که رتبه ی بالا و خوبی را میان %25 از رقیبان به دست آورده است با داوطلبی که این رتبه را از میان رقیبان بیشتر کسب کرده است تفاوت دارد.

به طور مثال اگر داوطلبی با سهمیه ی %25 در کنکور تجربی رتبه ی 1000 را به دست آورد ، امکان ندارد بتواند در رشته ی پزشکی یا داندن پزشکی قبول شود اما داوطلبان دیگر با همین رتبه می توانند…مانند تفاوت میان کسی که در یک کلاس 20 نفره شاگرد اول شود ، با کسی که شاگرد اول در یک کلاس 500 نفره می شود!

نکته: نحوه ی محاسبه ی رتبه ی بالا برای انتخاب رشته ، در میان داوطلب هایی که سهمیه دارند، سخت تر از داوطلبان دیگر است.

4) سهمیه ی بهیاران کنکور سراسری

این سهمیه شامل داوطلبانی است که قصد دارند در رشته ی پرستاری قبول شوند. اگر این داوطلبان 3 سال سابقه ی بهیاری داشته باشند برای قبولی در این رشته از سهمیه برخوردار می شوند و سهمیه این داوطلبان پرستاری ، %5 از ظرفیت رشته ی محل پرستاری است.

5) سهمیه ی خانواده ی محترم شهدا و مفقود الاثرها

این سهمیه شامل خواهر ، برادر و همسران و فرزندان شخص شهید و یا مفقود الاثره شده می شود.

سازمان سنجش درباره ی این سهمیه صحبت شفافی نکرده است و فقط به صورت تیتروار عنوان کرده است که 2% مازاد هر آن چه که در دفترچه است ، به این گروه از افراد سهمیه تعلق می گیرد.

6) سهمیه ی کارمندان کنکور

این سهمیه مشمول کارمندان خود سازمان سنجش و دانشگاه های مرتبط با وزرات علوم و بهداشت می شود که برای رشته محل های شبانه %10 سهمیه دارا هستند.(البته به شرطی که کارمندان سنی زیر 35 سال داشته باشند.)

7) سهمیه ی فرزندان هیئت علمی

این سهمیه نیز به فرزندانی که پدر یا مادر آنان به طور مداوم در دانشگاه سراسری یا آزاد جزو هیئت علمی بوده اند، تعلق می گیرد و برای زمان انتخاب رشته است.به این صورت که اگر 90% از آخرین رتبه ی قبولی آخر را کسب کنند می تواند انتقالی بگیرند، و اگر %92.5 از آخرین رتبه را به دست آوردند؛ می توانند تغییر رشته دهند.(دانشگاه آزاد اعلام کرده است که می خواهد اجرای این سهمیه را در این دانشگاه متوقف نماید که اتفاق خوبی است.)

8) سهمیه ی بسیج برای کنکور

سهمیه ی بسیج فعال فقط در دانشگاه آزاد صورت می گیرد.

انواع بهره مندی از امتیازات سهمیه بسیج:

  •  بسیج آتی از 1 امتیاز
  •  بسیج فعال از 2.5 امتیاز
  • عضویت در شورای پایگاه از 3.5 امتیاز
  •  عضویت در شورای حوزه از 4.5 امتیاز

برخوردار هستند.(در مجموع باید %99 از رتبه ی آخر باشند.)

9) سهمیه ی اتفاقات

این سهمیه شامل حوادث و بلایای طبیعی از قبیل سیل ، زلزله و طوفان است.به طور مثال با وقوع زلزله ی کرمانشاه ، داوطلبان این ناحیه تا 3 سال از سهمیه اتفاقات برخوردار شدند.( این سهمیه برای زلزله ی کرمانشاه تا کنکور سال 99 پابرجا است.)

سهمیه ی اتفاقات به این صورت است که داوطلب باید برای رشته هایی مانند  پزشکی ، دندان پزشکی و دارو  85% از آخرین نمره ی قبولی، و برای سایر رشته ها  %80  از آخرین نمره درکنکور را به دست آورند.

چند بار میشود از هر سهمیه کنکور استفاده کرد؟

تمام سهمیه هایی که در بالا ذکر شده است و فقط ویژه ی برخی از داوطلبان هستند ، در دانشگاه سراسری(روزانه) ، داوطلب  فقط یک بار مجاز به استفاده از آن ها می باشد ؛ یعنی اگر داوطلبی که مشمول سهمیه است و از آن استفاده کرده است به طور مثال با استفاده از حق سهمیه ی خود در دانشگاهی  قبول شده است ولی به دلایلی وارد آن دانشگاه نشده است و یا حتی اگر ثبت نام نیز نکرده باشد، دیگر برای بار دوم مجاز نیست و نمی تواند که از همان سهمیه استفاده کند.

اما در سایر دانشکاه هایی که سیستم آن ها پولی است (آزاد ، پردیس ، شبانه، غیر انتفایی)، داوطلب برای بار دوم نیز می تواند از سهمیه استفاده کند.

نکته : تعداد داوطلب هایی که سهمیه ی ویژه ای نسبت به سایر داوطلبان داشته اند مانند سهمیه ی ایثار گری، خانوده شهدا ، رزمندگان و … در کنکور در مجموع همان %95 به %5 است.(تاثیر چندانی برای سایر داوطلبان نخواهد داشت.)

چند درصد داوطلبان کنکور از سهمیه داران هستند؟

این نکته قابل کتمان نیست که این مساله درست است که سهمیه ی %25 ایثارگران و یا سهمیه ی خانواده ی شهدا،رزمندگان و … خوب است ؛ اما این بحث که می گویند نصف صندلی دانشگاه ها  توسط افرادی که با سهمیه هستند پر شده است ، دروغ است و تنها باعث ضعیف شدن روحیه ی سایر داوطلب های کنکور می شود.

شاید حتی همین سهمیه ها باعث تضعیف و تنبلی داوطلبانی که مشمول آن ها می شوند، شود و به همین علت رشته ی دلخواه خود را از دست دهند.

توضیح ساده بحث سهمیه ها در آزمون سراسری

به طور کلی در کلام آخر اگر بخواهم قضیه ی استفاده و تاثیر سهمیه در کنکور را به شاگردان انتخاب رشته علیرضا افشار توضیح دهم به این صورت تحلیل می نمایم:

در بحث انتخاب رشته فرض کنید در ابتدا کسی از داوطلبان دارای سهمیه نیست! همه ی داوطلبان بی سهمیه داخل دانشگاه قرار می گیرند…حالا داوطلبانی که از حق سهمیه به هر میزان برخوردار هستند (اگر حد نصاب های ذکر شده را دارا باشند.) ، جایگزین داوطلب هایی که تنها سهمیه ی منطقه را دارند و لب مرز هستند می شوند.

برای اطلاعات کاملتر و دسترسی به ساعت ها آموزش میتوانید در آموزش انتخاب رشته ی کنکور سراسری ۹۹ شرکت کنید.

ویدیو کامل توضیحات استاد علیرضا افشار در مورد سهمیه های  کنکور را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید 

www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 28 شهریور 1399 زمان : 12:12 نظرات (0)
بازدید : 360

دانلود تست شخصیت شناسی و آینده شغلی هالند


تست هالند به  این دلیل اهمیت دارد که هرچه داوطلبان کنکوری خودشان را بهتر بشناسند راحت تر می توانند با محیط اطرافشان ارتباط برقرار کنند.( در محیط کسب و کار، انتخاب رشته کنکور، ارتباط با دیگران و شناخت استعدادهای خود و… )

بنده به داوطلبان کنکوری که در بحث انتخاب رشته قرار می گیرند ، توصیه می کنم که حتما تست های شخصیت شناسی را برای بهتر شناختن خود و علاقه ی خود انجام دهند تا در نتیجه بتوانند انتخاب رشته ی متناسب با روحیه و استعدادشان داشته باشند.

تست های شخصیت شناسی مناسب انتخاب رشته

یکی از تست های معروف در باب شخصیت شناسی ، تست هالند است که به وجود آورنده ی آن فردی به نام جان هالند می باشد.

در تست هالند، افراد به (6 تیپ شخصیتی)  مختلف تقسیم می شوند که با این حال ممکن است افراد و داوطلبان دیگری نیز باشند که در این (6 تیپ شخصیتی)  قرار نگیرند.

تیپ شخصیتی می تواند با توجه به تاثیرات محیطی مانند محیط کار و یا به تاثیر از اطرافیان مانند همکاران در محل کار،دوستان و … متغیر باشد.

در ادامه با تحلیل تست هالند همراه ما باشید. هم چنین با مراجعه به انتهای مقاله نیز می توانید تست هالند را برای شناخت خودتان انجام دهید و نتیجه و تحلیل حاصل از آن تست را مشاهده فرمایید.

در تست هالند امتیازات داوطلبان کنکوری به صورتی است که بر روی (2 تیپ شخصیتی) بیشتر متمرکز شده است به همین علت نیز بنده برای انتخاب رشته خصوصی علیرضا افشار  (سال 99) تمرکز خود را بر روی آن دو نوع از تیپ شخصیتی بیشتر اختصاص داده ام.

انواع تیپ شخصیتی در تست هالند

تست هالند افراد را به 6 گروه شخصیتی تفکیک می کند:

  •  واقع گرا
  •  جستجوگر
  • هنری
  • اجتماعی
  • متحول (جسور)
  • قراردادی (سازمان یافته)

تیپ های شخصیتی شبیه به هم

برخی از  تیپ های شخصیتی که به یک دیگر شباهت دارند و می توانند در کنار هم قرار بگیرند:

  •  تیپ شخصیتی واقع گرا در کنار تیپ شخصیتی جستجوگر
  • تیپ شخصیتی متحول در کنار تیپ شخصیتی هنری
  • تیپ شخصیتی قراردادی در کنار تیپ شخصیتی اجتماعی

تحلیل تیپ شخصیتی واقع گرا برای داوطلبان کنکور در تست هالند

داوطلبان کنکوری رشته ریاضی و بعضی از داوطلبان رشته ی تجربی نیز ، دارای تیپ شخصیتی واقع گرا هستند و حتی ممکن است داوطلبان رشته تجربی گاهی میزان واقع گرایی بیشتری نسبت به داوطلبان رشته ریاضی نیز داشته باشند.

ویژگی های داوطلبان با تیپ شخصیتی واقع گرا:

داوطلبان واقع گرا ، افراد فیزیکالی هستند یعنی دوست دارند با اشیا و ماشین آلات کارکنند و تولید انجام دهند.

  •  کار عملی را می پسندند.
  •  واکنش گرا هستند.
  •  از محاسبه کردن لذت می برند و خسته نمی شوند.
  • کار با اعداد وارقام و کشف یک روش جدید برای حل مسئله حس خوبی به  داوطلبان واقع گرا می دهد و انرژی آن ها را بیشتر می نماید.
  • داوطلبان واقع گرا معمولا از شم هنری مناسبی برخوردار نیستند.
  • بازی هایی که داوطلبان واقع گرا در کودکی انجام می دهند سرهم کردن و یا ساختن وسایل ، بازی با لوگو ، بازی های کامپیوتری و استراتژیک است.

مشاغل مناسب داوطلبان واقع گرا

داوطلب هایی با تیپ شخصیتی واقع گرا معمولا جذب رشته های فنی مهندسی می شوند.

تحلیل تیپ شخصیتی جستجوگر برای داوطلبان کنکوری در تست هالند:

اکثر داوطلبان کنکوری رشته تجربی دارای تیپ شخصیتی جستجوگر می باشند.

ویژگی های داوطلبان با تیپ شخصیتی جستجوگر

  • داوطلبان جستجو گر معمولاروشن فکر می باشند.
  • علمی و تحلیل گر هستند.
  • دواطلبان با تیپ شخصیتی جستجوگر معمولا دارای صبر و حوصله ی زیاد هستند.
  • این گروه از داوطلبان زیاد فکر می کنند و می خواهند اکتشاف نمایند.
  • روابط اجتماعی و کار گروهی داوطلبان جستجوگر زیاد قوی نیست.
  • کارهای تحقیقاتی ، مقایسه دیتاها در داوطلبان جستجوگر می تواند بیشتر باشد.

مشاغل مناسب داوطلبان جستجوگر

پزشک، جراح، شیمیدان، دندان پزشکی، داروسازی ، در زمینه های مختلف پیراپزشکی، زمین شناسی، زیست شناس
مهندسی کامپیوتر ( زیرا مهندس کامپیوتر هم با آزمون و خطا و کدهایی که می نویسد به خروجی یک برنامه می رسد.)

نکته : اکثر ریاضی دانان جهان دارای تیپ شخصیتی جستجوگر هستند.

مقایسه داوطلبان جستجوگر با داوطلبان واقع گرا

  • برخی از تفاوت های میان داوطلبان جستجوگر با داوطلبان واقع گرا :
  • در داوطلبان جستجوگر جنبه علمی و اما در داوطلبان واقع گرا جنبه عملی بیشتر است.
  • داوطلبان واقع گرا  بیشتر با ابزار کار می کنند در مقابل داوطلبان جستجوگر با روش آزمون و خطا و سنجش، اندازه گیری و مقایسه به اکتشاف می رسند.
  • داوطلبان واقع گرا در دنیای واقعی زندگی می کنند یعنی با کاغذ، قلم و ماشین آلات سروکار دارند اما داوطلبان جستجوگر اکثرا دنبال کارهایی همراه با ایده پردازی ، آزمایش و آزمون و خطا هستند.

برخی از شباهت های میان داوطلبان جستجوگر با داوطلبان واقع گرا

  • داوطلبان جستجوگر همانند داوطلبان واقع گرا می خواهند اکتشاف کنند.
  • از لحاظ سماجت در کار و درس ، هردو گروه از داوطلبان سمج هستند.
  • هر دو گروه از داوطلبان به دنبال کار علمی هستند.
  •  داوطلبان واقع گرا و جستجوگر اهل فکر و منطق نیز می باشند.

تحلیل تیپ شخصیتی هنری برای داوطلبان کنکوری در تست هالند

تست هالند داوطلبان با تیپ شخصیتی هنری را این گونه توصیف می کند.

ویژگی های داوطلبان با تیپ شخصیتی هنری :

  • داوطلبان هنری در عالم و دنیای خودشان زندگی می کنند.
  • این داوطلبان با شکل ها، طرح ها و الگو ها سرو کار دارند.
  • داوطلبان هنری قوانین خود را دارند.
  • برخی از داوطلبان هنری در فعالیت اجتماعی خوب و برخی دیگر ضعیف هستند.
  • اکثر داوطلبان هنری صبور و با حوصله هستند و برای کاری که دوست دارند انرژی می گذارند.
  • اکثر این داوطلبان دوست دارند مستقل کار کنند.
  • دوست دارند کارهای خودشان خاص باشد.
  • داوطلبان هنری در زمینه هایی که کار علمی و محاسباتی و پیچیدگی ندارد کار می کنند تا از حس استقلال بیشتری برخودار شوند.
  • داوطلبان هنری آرمانگرا می باشند.
  • کار با ابزار و وسایل را دوست دارند.
  • سازش ناپذیرند .
  • قانع نیستند.
  • مطیع نیستند.
  • خیال پرداز هستند.
  • داوطلبان هنری روحیه احساسی زیادی دارند.
  • خلاق هستند.
  • کارهای دستی داوطلبان هنری خوب است.
  • داوطلبان هنری چشم های دقیقی دارند و دقت می کنند.
  • کارهای سنتی را می پسندند و دیدگاه آنها گاهی اوقات به مدرنیته دیدگاه خوبی نیست.
  • داوطلبان  هنری با دیگران می توانند ارتباط نسبتا خوبی برقرار کنند.
  • این گروه از داوطلبان گاهی اوقات اگر تایید دیگران را نگیرند ترجیح می دهند تنها کار کنند.
  • مهارت کارهای دفتری و اداری ضعیفی دارند.
  • اکثر داوطلبان  هنری مرتب و منظم نیستند.
  • مسائل حائز اهمیت برای داوطلبان هنری خلاقیت، ابتکار، نوآوری، احساسات و خلق یک اثر است.

مشاغل مناسب داوطلبان هنری :

نویسندگی، بازیگری، موسیقی، نمایش، صنایع، آرشیتکت ها، شاعران، باستان شناسان، مردم شناسان، روانشناسان، طراح های گرافیکی، طراح های وب سایت، کارشناسان فرش، نقاش ها…

نکته : شاخه های فنی مهندسی اگر واقع گرا باشند هنری هم هستند.

تحلیل تیپ شخصیتی اجتماعی برای داوطلبان کنکوری در تست هالند

بیشتر داوطلبان کنکوری رشته علوم انسانی در  تیپ شخصیتی اجتماعی قرار دارند.

ویژگی های داوطلبان با تیپ شخصیتی اجتماعی :

  • داوطلبان اجتماعی بیشتر در بین مردم حضور دارند.
  • داوطلبان اجتماعی با یک دیگر در ارتباط هستند.
  • مشاغلی که داوطلبان اجتماعی انتخاب می کنند ، مشاغلی هستند که بیشتر به خیر و صلاح مردم است و اکثریت انسان ها به آن نیاز دارند.
  • اکثر داوطلبان احتماعی در کار ، مسئول می باشند.
  • روحیه همکاری دارند.
  • امدادگر هستند.
  • مهربان ، صمیمی و فهمیده هستند.
  • معاشرتی هستند.
  • داوطلبان اجتماعی از ارتباط با دیگران لذت می برند.
  • بعضی از داوطلبان اجتماعیی آرمانگرا هستند( برترین آرمان های جهان که داوطلبانی با تیپ شخصیتی اجتماعی به دنبال آن هستند : حقوق بشر، صلح جهانی، نه جنگ )
  • عاشق فعالیت اجتماعی هستند.

مشاغل مناسب داوطلبان اجتماعی :

مربی، رهبر، رئیس جمهور، روانشناس، استاد دانشگاه، رئیس پلیس، پرستار

تحلیل تیپ شخصیتی متحول (جسور) برای داوطلبان کنکوری در تست هالند

معمولا افرادی با این تیپ شخصیتی بسیار ریسک پذیر تر از بقیه تیپ ها هستند.

ویژگی های داوطلبان با تیپ شخصیتی جسور:

  • داوطلبان جسور ، حس رهبری زیادی دارند.
  • غد و مغرور هستند.
  •  اهل ریسک هستند و با جسارت سمت افکار خود میروند.
  •  99% داوطلبان جسور ، شغل شان آزاد است.
  • زیاده خواه هستند.
  • جاه طلب هستند.
  • ماجراجو هستند.
  • داوطلبان جسور پرحرف هستند و به همین علت بین بقیه افراد جذاب و پر انرژی اند.
  • داوطلبان  جسور معمولا رهبران خوبی نیز می شوند.
  •  داوطلبان جسور در هر سیستمی به درد کار مدیریت می خورند چون فرمانبرداری این داوطلبان صفر است و با اعتماد به نفسی که دارند ( البته اگر شامل علم و دانش هم باشد و در زمینه خاص بخواهند کار کنند ) افرادی می شوند که می توانند به بقیه دستور بدهند و بقیه افراد هم مایل هستند زیر دست این افراد کار کنند.
  • داوطلبان جسور خودنمایی را دوست دارند.
  •  مقتدر هستند.
  • این داوطلبان باهوش هستند و هوش آنها به این دلیل است که می توانند از زبانشان به خوبی استفاده کنند و دیگران را قانع کنند.

مشاغل مناسب افراد اجتماعی (جسور)

  • مشاوره املاک، بازاریاب، رهبر، نماینده مجلس، رئیس دانشگاه، تاجر، فروشنده
  • بیزینس طلا، سکه، دلار
  • مدیر خصوصی، دولتی، بازرگانی
  • مامور خرید، فروش
  • درعلوم سیاسی میتوانند وارد شوند.

تحلیل تیپ شخصیتی قراردادی (سازمان یافته) برای داوطلبان کنکور در تست هالند

در نگاهی به تست هالند ، برای داوطلبان با تیپ شخصیتی  قراردادی به این نتایج می رسیم:

ویژگی های داوطلبان با تیپ شخصیتی قراردادی (سازمان یافته):

  • داوطلبان قراردادی اهل ریسک نیستند.
  •  فرمان پذیر هستند.
  • افراد صرفه جویی هستند.
  • انعطاف پذیرند.
  • داوطلبان قراردادی یا سازمان یافته برعکس داوطلبان هنری بسیار وظیفه شناس هستند.
  • داوطلبان قراردادی ، افرادی هستند که اگر آموزش درست ببینند می توانیم به عنوان یک کارمند خوب روی آنان  حساب باز کنیم.
  • این داوطلبان از کار تکراری خسته نمی شوند.
  • توانایی دفتری بالایی دارند.
  • داوطلبان قراردی اگر تیپ اجتماعی خوبی داشته باشند می توانند در هر سیستمی که می خواهند کار کنند.
  • داوطلبان سازمان یافته (قراردادی) مقبولیت دارند.
  • دوست داشتنی هستند.
  • داوطلبان قراردادی هم ارتباط اجتماعی خوبی دارد و هم مطیع و قانع است.
  • اکثر داوطلبانی که به دنبال شغل هایی میان اجتماعی و قراردادی می روند شغل های دولتی را می پسندند.( مانند معلم که هم شغلی اجتماعی و هم قراردادی است.)

مشاغل مناسب با افراد سازمان سافته (قراردادی)

مشاغل کارمندی ( چون کم ریسک است ، حقوق و تعطیلات مشخصی دارد و ساعت کاری ثابتی دارد)، منشی گری، حسابداری، صندوق داری، کارشناس املاک، بازاریاب یک محصول خاص، شغل های اپراتوری، دفترداری، معلمی

نتیجه گیری پایانی تیپ های شخصیتی متفاوت

برای این که داوطلبان کنکوری بتوانند انتخاب رشته مناسبی انجام دهند ، حتما باید نوع تیپ شخصیتی خودشان و استعداد ها و علایق مربوط به آن را بشناسند که این کار با انجام تست های شخصیت شناسی (در آخر مقاله به صوت رایگان موجود است) امکان پذیر می باشد.

برخی از سایت ها مانند سایت  profile center, testotype (پروفایل سنتر) وجود دارند که دارای تست تیپ شخصیت شناسی ( مانند تست هالند ) می باشند که باید برای انجام این تست ها هزینه ای نیز به سایت پرداخت نمود. بنده این گروه از سایت ها را بیشتر به همکاران خود یعنی به گروهی از مشاوران عزیزی که بحث انتخاب رشته را نیز انجام می دهند و هم چنین به داوطلبانی کنکوری که خودشان بدون کمک مشاور می خواهند انتخاب رشته را انجام دهند ، پیشنهاد می نمایم .

آموزش کامل انتخاب رشته۹۹ : اگر میخواهید تمامی نکات و آموزش های متناسب با انتخاب رشته را فرا بگیرید حتما در طرح آموزش انتخاب رشته کنکور شرکت کنید.


دانلود تست هالند 


دانلود تست گاردنر 



برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 28 شهریور 1399 زمان : 11:58 نظرات (0)

تعداد صفحات : 123

درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 443
  • آی پی دیروز : 620
  • بازدید امروز : 2,447
  • باردید دیروز : 3,130
  • گوگل امروز : 34
  • گوگل دیروز : 91
  • بازدید هفته : 33,946
  • بازدید ماه : 103,487
  • بازدید سال : 504,511
  • بازدید کلی : 14,138,595
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد