loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 1338


ترس از موفق نشدن در کنکور را چگونه مدیریت کنیم؟

در همه مراحل زندگی همواره کسانی هستند که از ما بهتر هستند و حتی اگر جزو بهترین­ ها هم باشیم باز هم عده ­ای از ما بهتر هستند. اما ما همواره باید سعی کنیم بهترین عملکرد خود را در آن لحظه داشته باشیم و دست از مقایسه خود با دیگران برداریم و سعی کنیم هر روز بهتر از روز قبل باشیم.

این موضوع در زمینه کنکور هم صدق می­کند و باعث می­شود سوالاتی نظیر «چطور خودمان را با کسانی که از ما خیلی بهتر هستند مقایسه نکنیم؟» ، «چطور خودمان باشیم و خودمان را با کسی مقایسه نکنیم؟» و… برای داوطلبان ایجاد می­شود .

چرا نباید خودتان را با کسی مقایسه کنید؟

در پاسخ به این سوالات باید گفت که اگر کم کاری کردیم ، اگر دیر شروع کردیم ، پایه ضعیفی داریم ، بقیه از ما جلوتر هستند و…. واقعیت حال حاضر می­باشد و ما هنوز به نیمه سال هم نرسیده ­ایم و هیچ قانون مطلقی وجود ندارد که زمان ممکن برای رسیدن به موفقیت کم باشد یا هرکس تا الان خوب جلو آمده در کنکور هم عالی ترین نتیجه ممکن را خواهد گرفت.

اما ممکن است عده ­ای بگویند که زمان باقی مانده برای همه یکسان است و کسی که تا الان خوب خوانده از این به بعد هم خوب خواهد خواند و این باعث می­شود که ما باز هم از این عده عقب باشیم و هرگز به آن­ها نرسیم.

جبران عقب ماندگی های کنکور

در پاسخ به این افراد باید گفت که رسیدن به درصدهای 50-60 از سطح پایین ، خیلی کار سختی نیست و در بازه زمانی 3-4 ماهه اتفاق می­افتد و وقتی از درصدهای پایین به این درصدها می­رسیم رتبه­ ی ما تغییر محسوس و زیادی خواهد کرد .

به عنوان مثال در درس شیمی کنکور ریاضی و تجربی بالای 150 هزار نفر در هر گروه این درس را منفی زدند و شما با پاسخ تنها یک تست صحیح (3 %) از 150 هزار نفر جلو می­افتید. اما زمانی که فرد رتبه ­اش زیر 2 هزار است این تغییر رتبه با زدن یک تست بسیار کم است و به سختی اتفاق می­افتد.

پس در نتیجه افرادی که تازه قصد شروع کردن از صفر را دارند با روش مطالعه صحیح به سرعت می­توانند خود را به بقیه برسانند. اما همواره ترس از شکست و مقایسه کردن خود با دیگران باعث می­شود که فرد همین حداقل ­ها را هم انجام ندهد و در واقع فرد همواره در حال درجا زدن باشد.

اما اگر فرد هر روز بهترین عملکرد خودش را داشته باشد و دست از مقایسه خود با دیگران و فکر به گذشته بردارد ، باعث می­شود انگیزه­اش برای ادامه راه بیشتر شود.

در مواجهه با سختی­ های راه باید بدانیم افرادی که از ما بهترند هم این سختی­ ها را چشیده ­اند و با گذراندن این روزها و سختی­ ها به این نقطه عالی رسیده­ اند و ما هم باید این راه را طی کنیم و چون قبل از ما کسی توانسته این راه را طی کند پس ما هم می­توانیم.

از حاشیه امن خود بیرون بیایید

باید از حاشیه امن خود بیرون بیاییم. حاشیه امن یک هواپیما ، فرودگاه می­باشد اما هواپیما برای سکون ساخته نشده است.

فرد باید با خودش بگوید از جای قبلی راضی نیستم تلاشم را می­کنم ؛ یا موفق می­شوم یا شکست می­خورم . اما به امتحانش می ارزد. باید پیشرفت­های خود را به صورت مداوم برای خود یادآوری کند و آن­ها را به بقیه درس­ها هم تعمیم دهد. و حتی اگر به کل بودجه یک آزمون نرسید ، به هیچ وجه غیبت نکند و همان مقداری را که مطالعه کرده را با رفتن به سرجلسه آزمون محک بزند تا ارتقا تراز آزمون اتفاق بیفند .

در این صورت هم خیالش بابت این مباحث راحت می­شود هم با دیدن درصدهای خوب در این دروس تشویق میشود که برای آزمون بعدی تلاش بیشتری انجام دهد.

برای آمادگی بیشتر در آزمون های آزمایشی میتوانید از پیش آزمون های رایگان که برا هر دو نظام قدیم و جدید در مرکز مشاوره تحصیلی علیرضا افشار برای شما قرار میگیرد استفاده کنید.


مشاوره ی خصوصی حضوری و غیر حضوری  با علیرضا افشار به دو صورت تک جلسه و ماهیانه با ارسال sms به شماره ی 09358960503

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار یکشنبه 01 دی 1398 زمان : 6:58 نظرات (0)
بازدید : 411


داشتن هدف بلند مدت برای کنکور خوب است یا نه ؟

در مقاله زیر سعی داریم به این سوال مهم پاسخ دهیم که سوال بسیاری از داوطلبان کنکور است.

داشتن هدف ، انسان­ها را سر ذوق می­ آورد و باعث می­شود فرد به سمت هدفش حرکت کند اما آن چیزی که باعث می­ شود فرد در اواسط یا همان اوایل مسیر جا بزند ، سختی­ های مسیر است.

در نتیجه هدف نهایی باعث می­شود که ما انسان­ها ذوق طمع کردن پیدا کنیم و بخواهیم طی یک ترفندی ، بدون آن که سختی مسیر را تجربه و تحمل کنیم به هدف و غایت نهایی برسیم.

به عنوان مثال فردی که اضافه وزن دارد باید با ورزش و رژیم ، طی یک بازه زمانی طولانی به وزن ایده آل اش برسد اما اگر به فرد بگوییم تنها با خوردن یک قرص به وزن ایده آلی که می­خواهی می­رسی ، برایش جذاب­تر از طی کردن آن مسیر طولانی و سخت است و حتی ممکن است گول حرف­های ما را بخورد.

یا موشی که به دنبال پنیر است و پنیری را داخل تله موش می­بیند. با اینکه می­داند ممکن است در تله بیفتد ، ترجیح می­دهد برای پیدا کردن پنیری دیگر تلاش نکند و به سمت همان پنیری که داخل تله موش است برود.

این قضیه در مورد کنکور هم صدق می­کند . برنامه ­های تلویزیونی ، DVD فروشان ، آموزشگاه ­ها ، دبیران ، موسسات برگزار کننده آزمون ­های آزمایشی و … با ساده نشان دادن مسیری که پر از پستی و بلندی ، افت تراز ، افت انگیزه و… می­ باشد تضمین قبولی را به فرد کنکوری می ­دهند و بجای تشویق او به تلاش بیشتر و آموزش روش مطالعه دروس کنکور و تست زنی کنکور او را تشویق به خرید DVD و محصولات آموزشی خود می­کنند.

هدف داشتن و هدف­ گذاری در کنکور

در حالت کلی ما به هدف ­گذاری اعتقاد داریم. به عنوان مثال در پاییز سال بعد من در حال آماده شدن برای رفتن به دانشکده پزشکی دانشگاه تهران هستم.

اما برای رسیدن به این هدف باید قبل از آن ، در تیرماه یک کنکور عالی بدهم ، قبل از آن یک جمع بندی عالی انجام دهم ،قبل از آن یک سال عالی درس بخوانم و…

پس با خرد کردن هدف نهایی به اهداف کوچک­تر و کوتاه مدت سعی می­کنیم پله­ به ­پله به هدف نهایی نزدیک شویم و بدانیم امروز باید عرق بریزیم و تلاش کنیم تا مهرماه سال بعد لایق رسیدن به آن هدف نهایی باشیم.

تنها در این صورت است که به هدف می­رسیم.

به عنوان مثال فردی که از درس عربی متنفر است باید با خودش بگوید :« خواندن عربی برای رسیدن به هدفم واجب می­باشد. پس بهتر است با علاقه و تمرکز آن را مطالعه کنم» .

هدف ما که در مثال بالا پزشکی دانشگاه تهران بود چون در ابتدا بسیار بزرگ و دور به نظر می­رسد ممکن است موجب اضطراب شود اما اگر آن را به اهداف کوتاه ­مدت و ریز تر تبدیل کنیم انگیزه عمل گرایی پیدا می­کنیم.

باید بدانیم اهمال کاری در یک روز همانند دومینو اهمال کاری­ های روزهای بعد را به ارمغان می ­آورد و در این صورت تایم زیادی را از دست می­دهیم و افت در سال کنکور خواهیم داشت؛ پس برای رسیدن به هدف نهایی باید تک تک روزها را عالی و با تمام قوا درس بخوانیم.

مشاوره ی خصوصی حضوری و غیر حضوری  با دکتر علیرضا افشار به دو صورت تک جلسه و ماهیانه با ارسال sms به شماره ی 09358960503

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار یکشنبه 01 دی 1398 زمان : 6:52 نظرات (0)
بازدید : 1318


دلایل کاهش بازدهی و کیفیت مطالعه و درس خواندن

گاهی اوقات برای ما پیش آمده که کاری را بعد از چند روز پشت گوش انداختن و اهمال کاری انجام داده­ ایم و از بابت اینکه بالاخره این کار انجام شد خیلی خوشحال شدیم و ذوق کردیم.

اما بعد از چند روز مجدداً به همان اهمال کاری قبل برگشتیم. این موضوع هر ساله برای تعداد زیادی از داوطلبان کنکور هم اتفاق می­افتد و از ما می ­پرسند چرا بعد از چند روز خوب درس خواندن ، ساعت مطالعه پایین می ­آید و یا آن بازدهی و کیفیت مطالعه که در شروع کار داشتیم را نداریم ؟

در بررسی این موضوع ما با 2 دسته از داوطلبان برخورد می­کنیم که در ادامه بررسی خواهیم کرد.

رویا پردازی در کنکور ممنوع!

عده ­ای بعد از چند روز درس خواندن وارد فاز رویاپردازی شده و فکر می ­کنند چون چند روز عالی درس خوانده­ اند پس تغییر کرده اند و عالی و درجه 1 شده ­اند و آن­قدر به آینده فکر می­ کنند که گویی به آن هدف رسیده ­اند.

در این صورت دچار لذت و شور و شوق فراوانی می­شوند و همین باعث می­شود فرد ساعت ­ها را با خیال پردازی از دست بدهد.

مثلاً دیروز از ساعت 8 صبح مطالعه را شروع کرده بود اما امروز ساعت 11 از خواب بلند شده و با خود می­ گوید عیبی ندارد من می­توانم تا شب خودم را به ساعت مطالعه دیروز برسانم اما بعد از 2 ساعت مطالعه وقتی می­بیند به برنامه امروز نمی­ رسد بی خیال شده و کل روز را به امید فردای خیالی از دست می­ دهد و این باعث می­ شود فرد مجدداً به همان عادت­ های قبلی برگردد.

پس به امید شنبه ای که هرگز نمیرسد نباشید و در برنامه ریزی کنکور خود مسمم و با اراده عمل کنید.

راه حل کنترل رویا پردازی بیش از حد

به این داوطلبان باید گفت تنها در صورتی می­توانی به هدفت برسی که تمام گام­ ها و روزهای باقی مانده را عالی سپری کنی. به عنوان مثال باید برای آزمون آزمایشی بعدی 2 هفته عالی درس بخوانی و وقتی نتیجه عالی گرفتی با خودت بگویی چون تک تک روزها را عالی بودم نتیجه عالی گرفتم پس اگر برای آزمون بعدی هم به همین شکل مطالعه نکنم افت خواهم کرد. برای افت نکردن هم باید خیز برداشت و از روز قبل بهتر بود.

به عنوان مثال اگر امروز 10 ساعت با 300 تست خواندی فردا 9 و نیم ساعت بخوان با همین مقدار تست و آن نیم ساعت را به رفع اشکال یا گرفتن کوئیز از خودت اختصاص بده و با تحلیل برنامه کنکورهای آزمایشی خود نقاط ضعف و بودجه بندی های سنگین تر را پیش خوانی کنید .

افسوس گذشته و خود کم بینی هم ممنوع!

عده ­ای هم بعد از چند روز درس خواندن مدام دنبال معامله کردن هستند که اگر همین جوری بخوانم رتبه زیر 100 می ­آورم یا نه ؟ یا مدام دچار فکر های مزاحم و منفی می­ شوند.

یعنی با چند روز عالی درس خواندن به جای اینکه به خودش بازخورد مثبت بدهد و تلاشش را بیشتر کند مدام خودش را تخریب می­ کند (این درس­ها را باید سال­های قبل می ­خواندی – هم کلاسی­ هایت دانشجو شده­ اند اما تو هنوز پشت کنکوری – امروز خوب خواندی اما باید این درس­ها را 5 ماه پیش می­خواندی و…) در واقع سعی در بی ارزش نشان دادن کارهای خود دارند.

راه حل کنترل نا امیدی و کم بینی در کنکور

به این افراد باید گفت اگر چه قله خیلی مرتفع است اما به جای این که به این قضیه توجه کنی که خیلی از داوطلبان از تو بالاتر هستند ، به پایین نگاه کن و با خودت بگو اگر در جایگاه قبلی بودم چقدر بد بود. پس گام­ها را یکی پس از دیگری بردار و به سمت قله حرکت کن. جبران عقب ماندگی کنکور کاری تدریجی و مستمر میخواهد.

راه حل افزایش راندمان درس خواندن

یکی از مواردی که باعث می شود راندمان مطالعه را در هر دو گروه افزایش داد توجه به نقاط ضعف می­باشد :

هرکدام از ما یک یا چند پاشنه آشیل داریم که اگر مراقب آن نباشیم کل روزمان خراب خواهد شد. به عنوان مثال اگر دیر از خواب بلند شویم انگیزه اجرای برنامه آن روز را از دست خواهیم داد پس باید تا حد امکان سعی کنیم به موقع از خواب بلند شویم.

داشتن چند منبع برای بسیاری از داوطلبان استرس زا می­باشد پس این افراد باید از یک منبع برای آموزش استفاده کنند و در انتخاب منابع کنکور خود وسواس نداشته باشند.

خواندن درسی که در آن ضعف داریم در ابتدای روز ممکن است ما را بی رمق و بی انگیزه کند پس بهتر است روزمان را با درسی که در آن وضعیت خوبی داریم و از خواندن آن لذت می­بریم ، شروع کنیم.

مطالب انگیزشی کنکور نیز می تواند حس خوب لحظه ای ایجاد کند ولی بهترین انگیزه از عملکرد و تلاش شما به وجود می آید

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار یکشنبه 01 دی 1398 زمان : 6:46 نظرات (0)
بازدید : 472


چگونه عقب ماندگی از برنامه آزمون ها را جبران کنیم؟

تمامی آزمون­ های آزمایشی از ابتدای سال یک برنامه مشخص و از پیش تعیین شده به کلیه داوطلبان ارائه می­ دهند که این برنامه برای همه مشترک می ­باشد و به هیچ وجه برنامه شخصی به کسی ارائه نمی­ شود . در نتیجه عده ­ای از داوطلبان ممکن است از برنامه آزمون جا بمانند یا دیرتر از بقیه در آزمون­ها ثبت نام کنند.

در این صورت در سوالات متداول کنکور را از ما می­پرسند : اگر از الان ثبت نام کنیم و شروع کنیم موفق می­شویم یا نه ؟ از الان چجوری به برنامه آزمون برسیم ؟

در این مقاله قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم

تقسیم بندی عقب ماندگی داوطلبان

همانگونه که در بالا ذکر شد این داوطلبان به دو دسته تقسیم می­شوند :

1) داوطلبانی که به تازگی در آزمون­ ها ثبت نام کرده­ اند.

2) داوطلبانی که در آزمون بودند و از بخشی از برنامه جا ماندند.

داوطلبانی که در دسته اول قرار دارند باید بودجه بندی آزمون­های قبل را به صورت فشرده ­تر مطالعه و مرور کنند و سوالات آزمون­ های آزمایشی قبل را از خودشان امتحان بگیرند.در نتیجه نباید استرسی داشته باشند چون آزمون­ها در دی ماه و دوران عید ، برنامه مرور و جمع بندی دارند و به راحتی می­توانند خودشان را به برنامه آزمون برسانند.

اما داوطلبانی که در دسته دوم قرار دارند اکثراً به علت بازیگوشی و اهمال کاری و دست دست کردن از برنامه آزمون جا ماندند که این داوطلبان مشکلات بیشتری نسبت به داوطلبان دسته اول دارند. حال می­خواهیم تعدادی از این مشکلات را با هم بررسی کنیم :

1-ترس از آزمون آزمایشی :

این داوطلبان ترس بیشتری از آزمون­ های آینده دارند و مدام نگران عقب افتادگی­ های برنامه­ های قبل هستند که در این صورت از شدت ترس یا در آزمون­ ها شرکت نمی­کنند یا برای شرکت در آزمون­ ها دنبال یک نقطه عطف هستند مثل آزمون­های جمع بندی دی ماه (از دی میرم آزمون!)

توصیه ما به این افراد این است که حتی اگر به 20% از برنامه آزمون هم رسیده باشند باید سر جلسه حاضر شوند تا خیال خودشان بابت این 20% راحت شود.

2-سنگ بزرگ برداشتن (عدم تناسب برنامه و ساعت مطالعه با توانایی فعلی فرد) :

این افراد اکثراً برای جبران عقب افتادگی ­ها و رسیدن به برنامه آزمون­ ها ساعت مطالعه­ های نجومی را برای خود در نظر می­ گیرند . در صورتی که ماه­ های قبل حتی یک بار هم به این ساعت مطالعه و حتی خیلی کمتر از این مقدار هم نرسیده­ اند. در نتیجه وقتی فرد به این ساعت مطالعه نمی­رسد ، بی انگیزه شده و کاملاً بیخیال می­ شود در صورتیکه اگر یک برنامه معقول می­ریخت ، حداقل 50% از بودجه آزمون را عالی تمام می­کرد.

برای برنامه ریزی اصولی حتما به مطلب برنامه ریزی کنکور به روش رتبه های برتر مراجعه کنید.

3-فکر زیاد به گذشته یا آینده :

این افراد مدام حسرت گذشته را  می­خورند (اگر از تیر شروع میکردم الان ….) و یا از فکر به آینده به شدت مضطرب می­شوند (اگه قبول نشم چی …) و زمان حال را فراموش می­کنند. در صورتیکه اگر فرد در زمان حال زندگی کند از همان یک ساعت مطالعه خود هم انگیزه می­گیرد و سعی می­کند بیشتر و بیشتر بخواند و باید با خود بگوید : امروز این مقدار را خواندم در صورتیکه می­توانستم مثل دیروز هیچ کاری نکنم.

توجه کنید که عملکرد مثبت شما از مطالب انگیزشی کنکور دیگر بیشتر به شما انرژی می دهد.

4-شخصی سازی نکردن برنامه آزمون :

گاهی اوقات ممکن است بخشی از برنامه آزمون به برنامه­ های قبلی مرتبط باشد ، این افراد چون می­خواهند به 100% برنامه این آزمون برسند و بالاترین تراز را کسب کنند ، این موضوع را در نظر نمی ­گیرند که در ابتدا پیش نیاز آن مبحث باید مطالعه شود سپس خود فصل را مطالعه می­کنیم. برنامه ریزی و مشاور خصوصی کنکور میتواند مساله بی برنامگی و چند برنامگی را حل کند و باید افزایش کیفیت مطالعه شما شود .

به عنوان مثال برنامه آزمون در درس فیزیک روی مبحث دینامیک می­باشد اما فرد مورد نظر هنوز سینماتیک را هم که پیشنیاز دینامیک می­باشد را مطالعه نکرده است.

نتیجه گیری

به عنوان کلام پایانی باید بدانیم این که از چه زمانی استارت زدیم خیلی موضوع مهمی نیست بلکه مهم این است که از همان زمان که شروع کردیم خوب پیش برویم ، همیشه و هر روز بخوانیم.

صبر داشته باشیم. هیچ موفقیتی یک شبه به دست نمی ­آید. به خصوص ضعف در دروس تحلیلی مثل ریاضی و فیزیک زود برطرف نمی­شود و نیاز به تست زنی و تمرین پوششی زیادی دارند تا ما به آن­ها مسلط شویم.



برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار یکشنبه 01 دی 1398 زمان : 6:37 نظرات (0)
بازدید : 981



دانش آموزان سال دوازدهم چگونه برای کنکور مطالعه کنند؟

دانش آموزان سال کنکور معمولا از کمبود وقت و ناهماهنگی برنامه ی آزمون و مدارس گله دارند و سوالات زیادی در این مورد میپرسند، به همین دلیل در این مطلب به بررسی برخی از متداول ترین سوالات این عزیزان پرداخته ایم.

مدیریت همزمان برنامه ی آزمون آزمایشی و مدرسه

در بحث مدیریت برنامه ی مدرسه و آزمون آزمایشی به یک مورد مهم باید توجه شود،مدرسه ی شما کنکوری کار می کند  یا تشریحی؟

اگر در مدرسه با شما کنکور کار می شود

منظور از مدرسه ی کنکوری مدرسه ایست که به پیش نیاز مطالب و دروس پایه نیز میپردازد و تست زنی برای کنکور را نیز در دستور کار خود قرارداده است.

اگر مدرسه ی شما کنکوری بود باید جنبه ی آموزشی در کلاس درس جمع شود و در خانه به حل تست بپردازید در این مورد اولویت با برنامه ی مدرسه هست نه آزمون آزمایشی.

اگر در مدرسه با شما تشریحی کار می شود

اگر مدرسه ی شما تشریحی کار میکرد باز هم باید از کلاس درس استفاده کنید،یادگیری درست مطالب تشریحی قطعا تاثیر مثبتی در ادامه ی روند یادگیری شما خواهد داشت و برای باقی موارد مثل مطالعه ی جزوات و منابع کنکور وقت کمتری خواهید گذاشت.

در این مورد اولویت با برنامه ی آزمون است و با برنامه ریزی کنکور اصولی و پرفشار تر باید برنامه ی آزمون آزمایشی را جمع کنید.

پس در هر حالت مدرسه رفتن از غیر حضوری خواندن سال دوازدهم بهتر است.

رسیدن به برنامه ی آزمون آزمایشی برای دانش آموزان

حال به بررسی نکاتی میپردازیم که برای رسید به برنامه ی آزمون آزمایشی باید از آن پیروی کنید.

تقسیم هفته بین دروس پایه و سال دوزادهم

از انجایی که مدارس اکثر اوقات به دروس سال دوازدهم میپردازند پس سعی کنید نیمه اول هر هفته را به دوازدهم اختصاص دهید و در آخر هفته که وقت بیشتری دارید دروس پایه را کار کنید.

البته اگر برنامه ازمون ازمایشی  به دوره و مرور پایه اختصاص داشت می توانید وقت بیشتری نیز بگذارید.

اهمیت بسیار بالا تنوع درس در برنامه ریزی

بارها  در مطالب مختلف و آموزش برنامه ریزی کنکور به اهمیت تنوع درس پرداخته ایم  تنوع درس در طوب هفته باعث می شود که بینش درستی از برنامه ی آزمون آزمایشی داشته باشد و اگر در قسمتی مشکل داشتید نقاط ضعف به خوبی مشخص شود.

تنوع درس در برنامه ریزی کنکور باعث افزایش کیفیت مطالعه نیز میگردد. اگر هدف افزایش تراز و کسب نتیجه ی مطلوب است باید پیوسته و اصولی برنامه ریزی کنید و این امر با کار بی کیفیت و غیر اصولی اتفاق نمی افتد.

ترکیبی درس بخوانید!

در طول هفته هم  دروس پایه و هم دروس دوازدهم و همچنین هم دروس عمومی و هم دروس اختصاصی را مداوم و پیوسته مطالعه کنید تا بیشترین بازده را از درس خواندن بگیرید.

همچنین یک یا دو روز زود تر از برنامه آزمون بوجه بندی را جمع کنید و یک را دو روز پایانی را به حل پیش آزمون و تست ترکیبی و کار کردن بر روی نقاط ضعف بپردازید.

لازم به ذکر است وبسایت مرکز مشاوره تحصیلی علیرضا افشار آزمون تالیفی کنکور برای تمامی رشته ها هر دو هفته یکبار منتشر می کند و می توانید به طور رایگان از این آزمون ها استفاده نمایید.

از زمان خالی خود به درستی استفاده کنید

وقتی از مدرسه بر میگردید با وجود خستگی نهایتا با نیم ساعت استراحت درس خواندن را آغاز کنید حتی اگر قرار به مطالعه ی مباحث روان تر و ساده تر باشد.

شما وقت محدودتری برای تمرین و درس خواندن دارید پس با نهایت توان خود تلاش کنید.

سخن پایانی

اگر در آزمون های آزمایشی نتیجه نگرفتید دو راه دارید: نا امید شوید و چند روز بعد از آزمون را از دست بدهید و یا با اراده و انگیزه به برطرف کردن نقاط ضعف خود بپردازید. حتی رتبه های برتر کنکور هم در مسیر خود فراز و نشیب داشته اند که در مصاحبه ی رتبه ی 1 کنکور سراسری نیز آمده است.

اهمال کاری در کنکور و تنبلی دزد آرزو ها است.

زمان باقیمانده  برای موفقیت در کنکور مناسب است اگر آن را جدی بگیرید و از فشردگی مدرسه و وقت خود در راستای افزایش کیفیت کار بهره ببرید.

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار یکشنبه 01 دی 1398 زمان : 6:23 نظرات (0)
بازدید : 431


بهترین روش مطالعه ی دروس کنکور ۹۹

اگر بخواهیم درس به درس به روش مطالعه ی دروس بپردازیم به روش های متنوعی می رسیم که ممکن است اساتید دروس، رتبه های برتر کنکور و یا حتی خود دانش آموزان در حین مطالعه به آن رسیده باشند.

در بحث مشاوره ی تحصیلی کنکور در دو مبحث با تنوع زیادی رو به رو هستیم و این روش ها اکثرا با یکدیگر مغایرتی ندارند و بسته به سلیقه و سطح داوطلب انتخاب می گردد یکی از این مباحث همین روش مطالعه است و دیگری انتخاب بهترین منابع کنکور.

اصول کلی روش مطالعه ی کنکور 99

همانطور که گفتیم روش های مختلفی برای برای مطالعه ی دروس هست اما اصول کلی و مشترکی است که برای مطالعه ی صحیح باید از آنها پیروی کرد.

ما با سه دسته مختلف از مباحث برای کنکور رو به رو هستیم:

1) محاسباتی-فهمیدنی (کار با اعداد)

بخش هایی مانند محاسبات شیمی،فیزیک، ریاضیات، آمار، هندسه و یا اقتصاد از این دسته از مباحث هستند.

روش مطالعه دروس محاسباتی-مفهومی کنکور

رشد و پیشرفت در این دسته از مباحث به کندی صورت می گیرد و نباید انتظار پیشرفت سریع را داشت. پیشرفت در این مباحث در گرو حل تمرین و تست زنی اصولی کنکور است.

بعد از مطالعه ی درسنامه باید به سراغ تست آموزشی بروید و در واقع تست زنی بخشی از روند آموزش است در این مرحله می توانید حتی به سراغ سوالات تشریحی بروید و یا تست های کنکور سال های گذشته را بررسی کنید.

بعد از مرحله ی آموزش نیز یه سراغ تست های پوششی و کسب مهارت می روید پیشنهاد میکنیم حتما به مطلب شیوه صحیح تست زنی برای کنکور مراجعه کنید.

2) غیر محاسباتی-فهمیدنی (استدلالی)

سوالات قواعد عربی، درک مطلب زبان و بخش های زیادی از شیمی و زیست و یا قرابت معنایی و زبان فارسی که محاسبات ندارند اما باید برای پاسخ به آنها تحلیل انجام داد.

روش مطالعه دروس غیر محاسباتی-مفهومی کنکور

علاوه بر مطالعه ی درسنامه و جزوه برای این دسته دیدن متن کتاب هم می تواند مفید باشد باشد چون ادبیات درسنامه ی کتاب تست معمولا روان تر از سوالات کنکور و کتاب درسی است.

اما تست زنی و حل تمرین در این دسته نیز حرف اول را می زند و افزایش تعداد تست باعث افزایش تسلط و مهارت شما در این دروس می گردد.

3) توصیفی یا خواندنی

مانند سوالات متن دین و زندگی، برخی از بخش های شیمی و زیست، زمین شناسی و تاریخ و جغرافیا و… که نیاز به تحلیل نداردن و باید آنها را حفظ کرد.

روش مطالعه دروس توصیفی و حفظی کنکور

برای این دسته از درس ها کتاب درسی نیز می تواند نقش درسنامه را ایفا کند و معمولا کتاب درسی و تست زنی برای مطالعه ی این دسته کافی است.

برای دوره و مرور این دسته نیز می توان به سراغ مطالعه ی مجدد درسنامه رفت و از خلاصه نویسی های شخصی استفاده کرد.

برای یادگیری شیوه ی اصولی خلاصه نویسی به مطلب آموزش خلاصه نویسی مراجعه کنید.

نتیجه گیری

هر چه کنکور را مفهومی تر کنند سهم سوالات فهمیدنی و محاسباتی بیشتر می شود و در سال های گذشته نیز مشاهده شده که برای سخت تر کردن سوالات کنکور به سراغ محاسبات پیچیده و طولانی رفته اند.

شما برای بعد آموزشی خود به هیچ وجه به سراغ منابع مختلف نروید یک منبع مناسب با سطح خود از بهترین منابع کنکور 99 انتخاب کنید و در صورتی که به مرحله ی تست زنی رسیدید برای تست بیشتر می توانید به سراغ منابع دیگری نیز بروید.


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار یکشنبه 01 دی 1398 زمان : 6:18 نظرات (0)
بازدید : 456

خواب کنکوری ها و استراحت در سال کنکور

آیا قصد شرکت در کنکور را دارید؟ حتما می دانید که بدون آموزش مطالب مشاوره ی تحصیلی، برنامه ریزی درسی و بودجه بندی کنکور نمی توانید خود را برای یک آزمون پر استرس،  آماده کنید. اما شاید به اهمیت خواب کنکوری ها آگاه نباشید. آیا می دانید یک کنکوری موفق چقدر باید بخوابد؟

نقش خواب در قبولی کنکور

استراحت در سال کنکور اهمیت بسیار بالایی دارد و یک کنکوری باید سلامت جسم و روح خود را حفظ کند. بالا بردن توان ذهنی و تقویت حافظه بلند مدت راز یک کنکوری موفق است. مباحث زیادی برای خواندن وجود دارد که لازم است به ذهن سپرده شود.

در برنامه ریزی کنکور یک داوطلب کنکور، مباحث مجزایی را در طول روز مطالعه می کند. در روزهای بعدی تمرکز روی موضوعات دیگری است. در دوران جمع بندی کنکور روی دانسته های ذهنی کار می شود و هیچ درسی از پایه تدریس نمی شود. بنابراین می بایست حافظه طولانی مدت کنکوری ها وضعیت مطلوبی داشته باشد.

اهمیت خواب کنکوری ها به جهت افزایش حافظه طولانی مدت بیش از سایر موارد است. جریان خیلی ساده است وقتی می خوابید و بدن در حالت استراحت کامل قرار دارد، فعالیت مغز متوقف نمی شود. مغز انسان قادر است حتی در موقع خواب نیز یک سری اتصالات عصبی را برقرار کند.

در هنگام خواب کنکوری ها همه اطلاعات کسب شده در طول روز به حافظه طولانی مدت منتقل می شود. خواب با کیفیت کمک می کند که هر آنچه در طول روز یاد گرفته اید، در ذهن تثبیت شود. در هنگام خواب، مغز همه خاطرات را حفظ نمی کند بلکه تنها به تقویت موارد مهم می پردازد.

پردازش اطلاعات در هنگام خواب

اطلاعات در زمان بیداری به دست می آید ولی در هنگام خواب کنکوری ها این اطلاعات در مغز با پردازش اطلاعات به حافظه سپرده می شود. در نتیجه روز بعد ذهن آمادگی فراگیری مباحث جدید را دارد. کمبود خواب منجر به کاهش قدرت درک و فهم در روز بعد شده و روی توجه و تمرکز فرد تاثیرگذار است.

طبق تحقیقات انجام شده، کاهش 2 ساعت خواب شبانه به مدت دو هفته منجر به افت عملکرد عصبی-رفتاری شده و روی توانایی تمرکز و حافظه کوتاه مدت تاثیر منفی دارد.

برای افزایش ساعت مطالعه خواب اخرین فاکتوری است که باید آن را کاهش دهید و همیشه کاهش زمان های مرده در طول روز در اولویت است.

اثرات کم خوابی و پر خوابی

کم خوابی و پر خوابی هر دو در ابتلا به افسردگی و اضطراب و همچنین تشدید آن نقش دارد. خواب کنکوری ها باید به میزان لازم و با توجه به شرایط فردی تنظیم شود. اختلال افسردگی و اضطراب دو عامل تاثیرگذار در بی انگیزگی برای شرکت در کنکور هستند.

بسیاری از داوطلبان کنکور، پس از یک دوره درس خواندن شبانه روزی دچار افت شده و دیگر تمایلی به شرکت در آزمون ندارند. علت اصلی در عدم توجه به سلامت جسمی و خواب کنکوری ها است. به طور معمول خواب کمتر از 6 ساعت و یا بیش از 9 ساعت برای داوطلبان کنکور توصیه نمی شود. اما آنچه بیش از طول ساعات خواب اهمیت دارد، کیفیت خواب برای داوطلبان کنکور است.

کیفیت خواب کنکوری ها چگونه باشد؟

خواب برای داوطلبان کنکور که برنامه ریزی درسی منظمی رادارند، از هر چیزی مهم تر است. برای اینکه مسیر موفقیت را تا انتها پر انرژی طی کنید باید به اندازه کافی بخوابید. سیستم بدن شما به طور طبیعی برنامه خواب را تنظیم می کند. اما برخی از عادات غلط می تواند موجب خواب آلودگی در طول روز شود.

برای مثال بسیاری از داوطلبان کنکور با شب بیداری ها و به اصطلاح درس خواندن در ساعات نیمه شب، به طور کلی روند خواب طبیعی را مختل می کنند. خواب کنکوری ها تاثیر مستقیم روی درس خواندن دارد. کسی که تا پاسی از شب مشغول حل مسئله و تست زنی بوده است، صبح روز بعد نمی تواند طبق برنامه ریزی کنکور، روی مباحث کار کند.

این دانش آموز به دلیل خواب کم، خیلی زود دچار خمیازه های ممتد و حس خواب آلودگی می شود. ذهن خواب آلوده توان کافی برای دریافت اطلاعات جدید و به خاطرسپاری ان ندارد. از طرفی مطالعه شبانه چیزی به اطلاعات تان نمی افزاید.

علت اینست که پردازش اطلاعات و انتقال اطلاعات به حافظه بلند مدت تنها  در خواب انجام می شود. اگر خواب کافی نباشد، این بخش مختل خواهد شد پس برای افزایش تمرکز و کیفیت مطالعه بهتر است در روز درس بخوانید.

ساعات متغیر خواب برای کنکوری ها سم است

سیستم بدن انسان قابلیت تنظیم زمان خواب را دارد. چنانچه هر شب در راس ساعت خاصی بخوابید و صبح در ساعت مشخصی بیدار شوید، تنظیم خواب در بدن انجام می شود. در واقع ذهن فرمان بیدار باش، شادابی، کارایی ذهنی، تمرکز و … را با بیدار شدن ارسال می کند.

متغیر بودن خواب کنکوری ها مانع تنظیم ساعات خواب و بیداری بدن می شود. در این صورت به سختی از خواب بیدار می شوید و از درس خواندن خیلی زود خسته می شوید. بسیاری از افت تحصیلی ها در دوران طلایی قبل از کنکور مرتبط با عدم تنظیم خواب بدن و ساعات متغییر خواب و بیداری است.

عادت خواب در هر فرد متفاوت است. کسی نمی گوید حتما 9 شب بخوابید ولی حتما باید به اندازه کافی خواب مطلوب داشته باشید. چرخه خواب طبیعی در حدود 90 دقیقه است. در واقع از زمانی که چشم ها سنگین می شود تا زمانی که به خواب عمیق می روید، یک ساعت و نیم زمان می برد. خواب کنکوری ها بهتر است مضربی از این 90 دقیقه باشد تا پس از بیداری احساس شادابی و نشاط حفظ شود.

سخن آخر

از آنجایی که صبح زود گیرایی ذهنی و بازده بسیار بیشتر است چرخه خواب را طوری تنظیم کنید که صبح زود از خواب بیدار شوید. خواب کنکوری ها در ساعات اولیه شب منجر به تنظیم بیداری در صبح زود می شود. برخی از داوطلبان تصور می کنند که شب ها بهتر یاد می گیرند. تاکنون هیچ تحقیق علمی این مورد را تایید نکرده است.


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 29 آذر 1398 زمان : 7:05 نظرات (0)
بازدید : 426


رتبه شدن در کنکور از مهر ماه

بسیاری از داوطلبانی که از تابستان به خوبی استفاده نکرده اند اکنون این پرسش را مطرح می کنند که آیا در 9 ماه می توان رتبه ی برتر کنکور شد؟

رتبه های برتر کنکور از کی شروع کردند؟

اکثرا تصور می کنند تمام رتبه های برتر از تیر ماه شروع کرده اند و کسی که از مهر ماه  شروع می کند شانس رتبه شدن در کنکور سراسری را ندارد.

به همین دلیل کسانی که از درس های خود جا مانده اند و یا نتایج نا مطلوبی در آزمون های آزمایش کنکور کسب کرده اند موفقیت در این مسیر را بر خود سخت و غیر ممکن می بینند.

چقدر از رقبای خود برای رتبه شدن عقب هستید؟

این حقیقت که قطعا رقبایی وجود دارند که در تابستان کنکور بهتر و قوی تر کار کرده باشند را نمیتوان کتمان کرد اما باطن وضعیت درس خود را با ظاهر وضعیت دیگران مقایسه نکنید.

ایده آل ترین حالت استفاده از تابستان کنکور جمع بندی دروس پایه ی کنکور و بخشی از دروس دوازدهم به همراه دوره و مرور است اما واقعا همه ی افراد این کار را با کیفیت و اصولی انجام داده اند؟

پاسخ به این سوال روشن است اگر شخصی فارغ التحصیل نباشد اولین بار است کنکور می دهد در نتیجه با مشکلاتی در شروع کنکور 99 خود رو به رو شده است وبه آزمون و خطا پرداخته است پس نمی توان برای بسیاری از این افراد حالت ایده آل در نظر گرفت.

درس خواندن از مهر ماه برای کنکور

تابستان گرچه زمان بهتر و بدون استرسی است و وقت بیشتری برای درس خواندن دارید و در کل روی کاغذ زمان بهتری برای درس خواندن است اما معمولا در تابستان قلق گیری برای کنکور صورت می گیرد.

گرچه کسی منکر بعضی از داوطلبان که تابستان نیز با با کیفیت مطالعه کرده اند اند نمی شود اما واقعیت این است عموم داوطلبان اینگونه نبوده اند.

آیا امکان موفقیت در کنکور از مهر ماه وجود دارد؟

بودجه بندی آزمون قلم چی 19 مهرماه تقریبا از صفر آغاز می شود پس هنوز زمان هست البته باید این نکته را ذکر کنیم که وقت هست اما اگر افزایش کیفیت مطالعه را در دستور کار خود قرار دهید نه بهانه های گوناگون را.

پس تا زمان بیشتری را از دست ندادید عادات بد خود را اصلاح کنید و اهمال کاری در کنکور را کنار بگذارید.

با حس بد و عذاب وجدان درس نخواندن در گذشته چه کنیم؟

این سوال را از خود بپرسید که اگر 3 ماه تابستان عالی درس می خواندید از مهر چه می کردید؟ منطقا در پاسخ این سوال باید بگویید که باز هم به درس خواندن با جدیت تمام ادامه می دادم تا زحماتم از بین نرود.

در صورتی که تابستان درس می خواندید کار راحت تری داشتید اما در عملکرد تفاوت چندانی ندارد.

پس برای شروع صفر کنکور از مهرماه توجه کنید که هر کس مسیر خودش را دارد و تلاش بهتر بقیه مانع موفقیت شما در کنکور نیست.

شروع بهتر الزاما به معنی پایان بهتر در کنکور نیست

خیلی از رتبه های برتر درس خواندن حرفه ای خود را از مهر شروع کرده اند این مطلب را از مصاحبه ی بسیاری از آنها نیز می توانید دریابید مصاحبه رتبه یک کنکور خانم شب خیز که از شاگردان خصوصی استاد افشار نیز بوده اند نیز مطالب مهمی را در بر میگیرد.

در صورتی که برنامه ریزی کنکور مناسب و اصولی داشته باشید مدرسه رفتن نیز در مسیر موفقیت شما تاثیر منفی نخواهد گذاشت و این موضوع که اکثر رتبه های برتر کنکور از دانش آموزان هستند خود سندی بر این ادعا است.

گروهی از فارغ التحصیلان نیز منتظر اعلام نتایج کنکور سراسری 98 بودند و عملا از مهر استارت جدی می زنند.

نقش آزمون آزمایشی در موفقیت کنکور

به هیچ وجه نقش آزمون آزمایشی را در موفقیت کنکور نادیده نگیرید در مطلب انتخاب بهترین آزمون آزمایشی مفصل به بررسی این موضوع پرداختیم.

تنها راه گرفتن بازخورد درست و قابل استناد آزمون است و تنها به حس خود از درس خواندن اعتماد نکنید. اگر درست درس خوانده باشید تراز آزمون شما باید بیانگر این موضوع باشد.

نتیجه گیری

با تلاش بیشتر عقب ماندگی از اهداف خود را جبران کنید انرژی منفی و ادامه ی اهمال کاری بدترین انتخاب ممکن در شرایط فعلی کسانی است که از تابستان به خوبی استفاده نکرده اند.


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 29 آذر 1398 زمان : 7:04 نظرات (0)

تعداد صفحات : 123

درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 34
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 463
  • آی پی دیروز : 620
  • بازدید امروز : 2,664
  • باردید دیروز : 3,130
  • گوگل امروز : 34
  • گوگل دیروز : 91
  • بازدید هفته : 34,163
  • بازدید ماه : 103,704
  • بازدید سال : 504,728
  • بازدید کلی : 14,138,812
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد