loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 545

پشت کنکور ماندن برا کنکور 99 ( فارغ‌ التحصیلان کنکور 99 )



 

پشت کنکور ماندن همواره با چالش هایی همراه است و قطعا عده ای از دانش اموزان سال دوازدهم و دواطلبان نظام قدیم از همین الان قصد دارند که پشت کنکور بمانند و چه بسا برنامه ریزی کنکور 99 خود را نیز با قدرت شروع کرده باشند.

در این مطلب قصد داریم چند نکته مهم را با پشت کنکوری‌ ها چه نظام قدیم و چه نظام جدید به اشتراک بگذاریم:

مورد اول) زیادی وقت پشت کنکوری ها

تحقیق ها نشان داده که یکی از علل شکست دوباره پشت کنکوری‌ها در کنکور همین وقت زیاد است که باعث میشود اراده ی این دسته از داوطلبان ضعیف شود.

زمان زیاد گاها باعث می شود کارها را به بعد موکول کنند یا کارهایی که در حالت عادی در کمترین زمان ممکن انجام میشود را طول بدهند که در این صورت کیفیت مطالعه پایین می آید.

راه حل این مشکل چیست؟


اگر میخواهید پشت کنکور بمانید بهترین توصیه‌ای که می‌توانیم به شما بکنیم این است که حتی اگر ساعت مطالعه ی پایینی دارید تراکم مطالب بالایی را جمع کنید. این تراکم خودش تنوع درس بالا و تعداد تست‌های زیاد را در برمیگرد.

اجرای صحیح این مورد زمانی مشخص می‌شود که فرد ساعت مطالعه‌اش رو بالا می‌برد و به همین نسبت حجم دروس مطالعه شده و سرعت پیشروی هم بیشتر میشود در نتیجه کیفیت همچنان حفظ می‌شود نه اینکه فقط عدد ساعت مطالعه بالا رود!

مطلب پیشنهادی: روش افزایش ساعت مطالعه ی کنکور 99

مورد دوم) اهمیت آزمون برای پشت کنکوری ها

به اهمیت آزمون های آزمایشی و آزمون تالیفی کنکور بار ها اشاره کردیم و در مطلب انتخاب بهترین آزمون آزمایشی نیز به ویژگی هایی که یک آزمون خوب باید داشته باشد اشاره شد.

آزمون برای قارغ التحصیلان اهمیت بیشتری نیز دارد ، فارغ‌ التحصیلان باید این نکته را مد نظر قرار دهند که  از همانتابستان کنکور که مطالعه را شروع می‌کنند یک نیم روز در هفته را به آزمون گرفتن از خودشان اختصاص دهند.

در اینصورت مطالب به خوبی در ذهنشان ماندگار می شود و وقتی مهر ماه به سراغ مطالب خوانده شده می آیند، این درسها از خاطر بردند و نیاز به بازخوانی مطالب نداشته باشند!

مورد سوم) برنامه ی فضایی نریزید!

معمولا فارغ التحصیلان در ابتدای مسیر انگیزه ی بالا برای شروع سریع کنکور 99 دارند و این موضوع گاهی باعث تصمیم گیری های احساسی می شود.

برخی از فارغ‌ التحصیلان در برنامه ریزی کنکور خود تابستان را برای جمع بندی همه ی دورس اختصاصی‌ در نظر می گیرند یا قصد دارند تا دی ماه تمام کتاب ها را به صورت کامل مطالعه کنند.

به این افراد پیشنهاد می‌ کنیم که در حال زندگی کنند و بجای برنامه‌ ی بلند مدت برای خود برنامه‌ ها ی کوتاه‌ مدت بریزند که هم قابل پیش‌بینی است و هم معمولا تعهد به این برنامه‌ ها بیش‌تر است.

همچنین برنامه های کوتاه مدت کنکور انعطاف پذیری لازم را دارند و اگر از برنامه جا ماندند می‌توانند به راحتی برنامه ی تحصیلی خود را مطابق شرایط فعلی تغییر دهند.

مورد چهارم) ساعت خواب و بیداری در سال کنکور

خیلی از کنکوری‌ ها شب دیر می‌خوابند و درنتیجه صبح هم دیر بیدار می‌ شوند بعضی‌ها هم اهمال کاری خودشان را در شب با جمله «از فردا دیگه می‌خوام صبح زود بیدار بشم» توجیه می‌کنند.

پیشنهاد ما به فارغ‌ التحصیلان این است که صبح خود را زود و قوی شروع کنند و حداقل  برنامه‌ی آن روز را تا قبل از ظهر تمام کنند، ادر این صورت هم انگیزه می‌گیرند و هم به برنامه‌ های غیر درسی‌ خود می‌رسند.

اگر با تمام این تغییرات به نتیجه نرسیدید از یک مشاور تحصیلی با تجربه کمک بگیرید. در انتخاب مشاور تحصیلی می توانید از مطلب نکات مهم در انتخاب مشاور کنکور استفاده کنید.

توصیه های   دکتر افشار به  فارغ التحصیلان کنکور 99 ( پشت کنکوری 99 ) را در این فایل بشنوید :


پشت کنکور ماندن برای کنکور 99 

دکتر علیرضا افشار روانشناس و مشاور تحصیلی 



سایت اصلی مرکز مشاوره ی دکتر علیرضا افشار 


www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 12 شهریور 1398 زمان : 15:30 نظرات (0)
بازدید : 474
اطلاعات مندرج در کارنامه ی اولیه چه معنایی دارد؟

اطلاعات مندرج در کارنامه ی اولیه چه معنایی دارد؟


بعد از انتشار کارنامه اولیه کنکور ممکن است با بعضی اطلاعات و عبارات کارنامه آشنایی کامل نداشته باشید از این رو در این مطلب سعی شده شما را با مهم ترین اطلاعات کارنامه اولیه و معنای آن اشنا کنیم.


شماروه پرونده :


بر روی کارت اعتباری که موقع ثبت نام تهیه کردید درج شده است.


سهمیه نهایی :


برخی از داوطلبان هنگام پرینت کارت ورود به جلسه ، سهمیه مناطق را به سهمیه ایثارگری تغییر داده اند و با چک کردن این قسمت متوجه می شوند که آیا این تغییرات اعمال شده یا خیر.

سهمیه نهایی تا پایان مهلت انتخاب رشته قابل اصلاح است.


سهمیه مناطق :


سهمیه مناطق به 3 دسته منطقه 1 ، منطقه 2 و منطقه 3 تقسیم می شود.

تهران ، شیراز ، اصفهان ، تبریز و مشهد : منطقه 1

مراکز استان و چند شهر پرجمعیت : منطقه 2

دهستان ها ، روستاها ، مناطق دور افتاده ، بخش ها : منطقه 3

در بحث سهمیه مناطق ، 3 سال آخر تحصیل مدنظر است و اگر داوطلبی حتی یکی از این 3 سال را در منطقه بهتر بوده باشد آن منطقه به عنوان منطقه سهمیه آن فرد در نظر گرفته می شود.


معلولیت :


افرادی که این گزینه را علامت زده اند با افراد معلول دیگر رقابت می کنند اما این افراد در برخی از رشته ها که سلامت جسمانی مدنظر است ، محدودیت انتخاب و قبولی دارند.


معدل کتبی دیپلم :


برای داوطلبان پشت کنکوری ، معدل کتبی نهایی سوم دبیرستان و برای بچه های نظام جدید ، معدل درس هایی که در خرداد 98 به صورت نهایی امتحان داده اند، می باشد.


عنوان دیپلم :


بعضی از داوطلبان که کنکور رشته های دیگر را می دهند باید این قسمت را به دقت چک کنند.


استان بومی :


استانی که 3 سال آخر تحصیل در آنجا بوده اید. توجه داشته باشید که اگر یکی از این 3 سال ، استان محل تحصیل عوض شده باشد ، استان بومی فرد را استان محل تولدش در نظر می گیرند.


رشته ها ی « ناحیه ای ، استانی ، قطبی و کشوری » :


کشوری : اگر در کنار رشته ای کلمه « کشوری » آمده باشد منظور این نیست که گزینش و قبولی برحسب رتبه کشوری است بلکه یعنی شانس همه استان ها در قبولی اینگونه رشته ها برابر است .

قطبی : چند استان در کنار هم تشکیل یک قطب را می دهند و شانس استان های هم قطب در قبولی رشته هایی که در کنارشان کلمه «قطبی» ذکر شده است برابر است مثل رشته فیزیوتراپی.

استانی : اینگونه دانشگاه ها 60 یا 80 % ظرفیت خودشان را از داوطلبانی برمی دارند که استان بومی­شان همان استان است .

ناحیه ای : ما 9 ناحیه داریم و شانس قبولی داوطلبانی که در یک ناحیه هستند یکسان است.

مطلب پیشنهادی: گزینش کشوری یا ناحیه ای یعنی چه؟


چگونه یکسال دیگر کنکور دهیم (مشکل نظام وظیفه)؟


آقا پسرهایی که قصد شرکت در کنکور سال بعد را دارند برای فرار از سربازی می توانند موقع انتخاب رشته کارت پیام نور را بگیرند و در این دانشگاه ها که شهریه کمی هم دارند ثبت نام کنند و در کنارش برای کنکور 99 مطالعه کنند.

مقاله پیشنهادی: پشت کنکور بمانیم یا نه؟


دانشگاه نوبت دوم :


منظور از نوبت دوم همان شبانه می باشد که فرق آن با روزانه تنها در پرداخت شهریه اندک می باشد.

مطلب پیشنهادی: انواع دوره های آموزشی ( روزانه ، شبانه و…) و انواع دانشگاه (سراسری ، آزاد و…)


فرهنگیان – تربیت معلم :


هرسال یک حد نصاب تراز برای این رشته ها در نظر گرفته می شود و اگر ماکزیمم نمره کل زیرگروه های فرد به این حدنصاب برسد مجاز به انتخاب این رشته ها می شود.

مطلب پیشنهادی: مصاحبه رشته های نیمه متمرکز (دانشگاه فرهنگیان و…)


تاثیر سوابق تحصیلی :


سوابق تحصیلی به صورت درس به درس اعمال می شود مثلا در درس شیمی یکبار نمره سال دوازدهم را 30% و تراز کنکور را 70% در نظر می گیرند و بار دیگر تنها درصد کنکور را در نظر می گیرند و اگر به نفع داوطلب بود سوابق تحصیلی را در نظر می گیرند .


اهمیت رتبه کشوری


رتبه کشوری مهم نیست. بلکه در انتخاب رشته تراز و رتبه زیرگروه مدنظر است که اهمیت دارد.


اهمیت ماکزیمم نمره کل زیر گروه ها


ماکزیمم نمره کل زیرگروه ها تنها برای رشته های دارای مصاحبه مهم می باشد.


اهمیت رتبه کل در سهمیه نهایی و رتبه کشوری


رتبه کل در سهمیه نهایی و رتبه کشوری تنها برای اطلاع داوطلب است و در انتخاب رشته هیچ ارزشی ندارد.



انتخاب رشته کنکور 98 استاد افشار

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار پنجشنبه 17 مرداد 1398 زمان : 10:47 نظرات (0)
بازدید : 560


مصاحبه رشته های نیمه متمرکز (تربیت معلم و...)


نحوه مصاحبه پذیرفته شدگان رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری


شغل دبیری از جمله مشاغلی می باشد که در سال های اخیر خیلی مورد استقبال داوطلبان کنکور قرار گرفته و همه ساله به خاطر پذیرش دو مرحله ای (نیمه متمرکز بودن) شرایط علمی و به ویژه مقوله مصاحبه آن برای داوطلبان کنکور از حساسیت خاصی برخوردار است.


 شیوه پذیرش در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر


۱- در پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بومی پذیری اعمال می‌‌‌شود.کدرشته محل‌ های مخصوص داوطلبان بومی هر استان در جداول مجزا از هم مشخص شد‌ه اند.

گزینش نهایی توسط سازمان سنجش آموزش کشور، در هر یک از کدرشته محل‌ها با توجه به دامنه پذیرش که در ستون (پردیس / مخصوص یا اولویت پذیرش داوطلبان بومی/ محل خدمت) درج شده، و مطابق ضوابط ذیل صورت می‌‌‌پذیرد.

جدول انواع مختلف دوره های آموزشی و نحوه ی گزینش آنهابرای اطلاع کامل درباره ی نواحی و قطب های بومی مختلف کشور به مطلب گزینش کشوری یا ناحیه ای یعنی چه؟ مراجعه کنید

۲- داوطلبان متقاضی رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش دقت نمایند چنانچه در یک کدرشته محل دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مخصوص داوطلبان بومی استانی درج شده باشد، همه داوطلبان بومی آن استان می‌‌‌توانند در صورت تمایل با رعایت سایر شرایط و ضوابط مربوط، آن را انتخاب نمایند.

شرایط اختصاصی دعوت شدن به مصاحبه تربیت معلم ها

  1. کسب حداقل نمره علمی کل 6500
  2. نداشتن هیچ گونه رابطه استخدامی یا تعهد خدمت
  3. داشتن حداقل معدل کل 15 در دوره متوسطه دوم
  4. داشتن حداکثر سن 22 سال تمام(۱۳۷۶/۷/۱)
  5. برخورداری از سلامت کامل تن و روان و شرایط مناسب جسمانی (قد و وزن) برای حسن انجام وظیفه معلمی
  6. برخورداری از استعداد، علاقه و انگیزه معلمی

چند سوال مهم در مورد مصاحبه تربیت معلم :


آیا امکانش هست با ماکزیمم نمره کل زیر گروه بالاتر از ۶۵۰۰ در مرحله مصاحبه دعوت نشویم ؟

بله با توجه به استقبال طیف کثیری از داوطلبان کنکور و بخصوص رتبه های برتر سال های گذشته از رشته محل های تربیت معلم (فرهنگیان) این امکان وجود دارد که به دلیل ترافیک انتخاب یک کد رشته/محل توسط اغلب داوطلبان شرط کف نمره ۶۵۰۰ به بالاتر تغییر یابد.

فلذا این احتمال می رود که در برخی رشته های فرهنگیان بخصوص در دانشگاه شهید رجایی تهران متقاضیان زیادی با نمره تراز بالاتر دعوت به مصاحبه شوند .


در صورت دعوت برای مصاحبه فرهنگیان ( یا هر رشته نیمه متمرکز دیگر …) آیا انتخاب های بالاتر من سوخته است یا آنها را قبول نشده ام ؟


خیر ، فرض کنید شما رشته ای نیمه متمرکز از شاخه فرهنگیان را در انتخاب ۳۰ خود درج کرده اید؛ در اینصورت شما بنا به احراز شرایط اولیه به مصاحبه نیمه متمرکزها دعوت می شود اما سنجش با توجه به اولویت انتخاب های شما از فرم انتخاب رشته ، از اولویت شماره 1 تا قبل از رشته نیمه متمرکز (تا انتخاب ۲۹) را بررسی می کند و در صورتیکه در یکی از آنها قبول شوید ، آنرا به منزله قبولی نهایی شما اعلام خواهد کرد و در این حالت نتیجه مصاحبه هرچه که باشد بی تاثیر است؛ چرا که شما انتخاب بالاتر را قبول شده اید که برای شما نسبت به انتخاب ۳۰ ارجح بوده است .

اما اگر تا قبل از انتخاب نیمه متمرکز (فرهنگیان) را قبول نشوید آنگاه همه چیز به نتیجه مصاحبه باز می گردد و در صورت قبولی در مصاحبه ، آنرا به عنوان قبولی نهایی شما اعلام می کند ؛ در صورتیکه که در انتخاب نیمه متمرکز فرهنگیان هم پذیرفته نشوید در اینجا نیز سنجش اولویت های بعدی (از ۳۱ به بعد) را به ترتیب تا اولویت 150 را برای پیدا کردن جای خالی برای قبولی شما جستجو می کند .


آیا در صورت قبولی در رشته ای نیمه متمرکز می توانم برای کنکور ۹۹ مجدد ثبت نام کنم ؟


قبولی قطعی در رشته های نیمه متمرکز یعنی قبولی در رشته محل روزانه و طبق قوانین و مقررات دوره روزانه با شما برخورد خواهد شد ؛ یعنی برای ثبت نام در کنکور 99 بایستی قبل از پایان مهلت ثبت نام در کنکور ۹۹ از رشته دولتی روزانه خود انصراف دهید و در اینصورت نیز در انتخاب رشته کنکور 99 از انتخاب رشته/محل های روزانه محروم خواهید بود. (بخاطر قبولی روزانه در سال گذشته)


محور كلي سوالات مصاحبه اختصاصی تربیت معلم کدامند ؟


نمی توان بطور دقیق در مورد مصاحبه رشته های نیمه متمرکز قالب خاصی در نظر گرفت ؛ مصاحبه کننده ها با شناخت کامل از شرایط سنی شما و با تسلط بروی علم روانشناسی از ابعاد مختلف شما را آنالیز خواهند کرد .

بررسی سلامت روانی و فیزیکی (تناسب قد و وزن ) گرفته تا طرح سوالات فرهنگی و مذهبی ، مصاحبه در زمینه های اطلاعات عمومی ، تست هوش ، طرح سوال در مورد چالش های اجتماعی ، از رویت شناسنامه والدین ، تحقیقات محلی ، بررسی شغل پدر و مادر ، داشتن معدل بالا در دبیرستان ، کسب عناوین استانی و کشوری در مسابقات ورزشی ، فرهنگی ، قرآنی ، المپیادها و …

به طور کلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آراستگي ظاهری لباس مناسب و نظافت فردی
  • برخورد اوليه و آداب معاشرت
  • نحوه ورود به مصاحبه
  • سلام و احترام گذاشتن
  • دلايل انتخاب شغل معلمی
  • باعلاقه است یا به اجبار یا اکره و فرار از بيكاري
  • تمايل به همكاري اجتماعي و تعاون
  • علم دوستي – مطالعه كتاب و تحقيق
  • قدرت ارتباط با بچه ها و والدين
  • فن بيان و مهارت هاي كلامي
  • اعتماد به نفس
  • مسئوليت پذيري
  • آرامش و خونسردي
  • متانت و وقار
  • خودشناسی (مثلا چند تا از ویژگی های خوب وبد خود را بگویید )
  • انعطاف پذيري و انتقاد پذيري
  • قدرت تبيين و تحليل مسائل
  • روخواني صحیح و روان خواني قرآن مجيد
  • اطلاعات عمومي و شناخت اجتماعي

اگر قرارباشد سوال و جواب معلوم باشد دیگر مصاحبه نیست اما معمولا درمورد مسائل روزاحکام اولیه شرعی که معمولا یک جوان 20 ساله باید بداند پرسیده می شود و فراتر از انتظار نخواهد بود .

حتما درمورد مسائل روز اطلاعات داشته باشید .


برخی از سوالات و موضوعات احتمالی مصاحبه رشته های نیمه متمرکز


  • نماز جمعه نحوه خواندن نماز جمعه / تعداد قنوت
  • بعداز خواندن نماز جمعه نماز واجب هم بخوانیم یا نه
  • امام جمعه شهر شما کیست
  • وضو
  • تیمم
  • نمازخواندن
  • ولایت فقیه
  • شورای نگهبان نحوه انتخاب اعضای شورا و رئیسش کیست؟
  • مجلس خبرگان ونحوه انتخاب ورئیسش کیست؟
  • نماینده خبرگان استان شما کیست؟
  • مجلس شورای اسلامی و رئیس مجلس
  • نماینده شما در مجلس نام او
  • انتخابات و….
  • اوقات فراغت چکار می کنید
  • کتاب هایی که مطالعه می کنید
  • روزنامه ها
  • سایت ها
  • قرائت قران
  • روسای سه قوه و….
  • درمسجد و نماز جماعت شرکت می کنید؟
  • نحوه پوشش شما همیشه اینجوری است که به مصاحبه آمده اید ؟
  • نماز جماعت مسجد میروید ؟
  • درچه فعالیت های اجتماعی / فرهنگی / مذهبی / ورزشی / سیاسی و…. شرکت داشتید ؟
  • درمورد ایام محرم و قیام امام حسین (ع)

و در آخر برخی کتاب های مفید مثل گزیده توضیح المسائل را مطالعه کنید .

پادکست علیرضا افشار در مورد مصاحبه رشته های نیمه متمرکز


انتخاب رشته کنکور 98 استاد افشار

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 12 مرداد 1398 زمان : 13:01 نظرات (0)
بازدید : 726
انتخاب های سوخته کدامند؟ انتخاب رشته کنکور 98


انتخاب های سوخته و بی فایده در انتخاب رشته کنکور 98


امروز میخوام در مقوله انتخاب رشته با شما عزیزان در مورد انتخاب های سوخته صحبت کنم.

به وفور در لیست های انتخاب رشته داوطلبان کنکور می بینم که فرد آمده و 150 انتخاب پر کرده اما به دلیل چینش غیر اصولی و بی تجربگی در چیدمان اولویت ها ، خیلی از انتخاب های وی خواهد سوخت و عملا لیست دارای ۱۵۰ انتخاب در نهایت شامل 80 انتخاب موثر خواهد بود .

در صورتیکه میشد با رعایت چند تکنیک ساده در انتخاب رشته تا حد زیادی از بروز این مشکل جلوگیری کرد و شانس هر ۱۵۰ اولویت در انتخاب رشته سراسری و هر 100 انتخاب با آزمون در دانشگاه آزاد را حفظ کرد .


اشتباه رایج در انتخاب رشته کنکور


اگر خیلی علاقه مند به انتخاب رشته ای خاص هستید اینکار را انجام ندهید که آن رشته را در تمام دانشگاه های کشور پشت سر هم بچینید و سپس در انتهای آخرین دانشگاه به سراغ رشته دوم بروید .


اصل انتخاب رشته صحیح کنکور :


در فرم پیش نویس انتخاب رشته از انتخاب ۱ هر چقدر به سمت پایین می آییم بایستی شانس قبولی داوطلب با شیب ملایمی افزایش پیدا کند و مرغوبیت رشته/محل رفته به رفته کاهش داشته باشد ؛ هرگونه نوسان و حرکت سینوسی در انتخاب رشته باعث بروز مشکلات جبران ناپذیر و تغییر قبولی شما خواهد شد .


مثالی برای انتخاب های سوخته در انتخاب رشته ی کنکور


این غلط است که فردی همه پزشکی های موجود در دفترچه را از تهران تا دور افتاده ترین جا به ترتیب پشت سرهم اولویت بندی کند و در پایین انتخاب ۶۰ به سراغ رشته داروسازی همه دانشگاه های کشور برود .

بدیهی است داوطلبی که پزشکی دورترین نقطه ایران را قبول نشود امکان ندارد داروسازی ۲۵ دانشگاه برتر ایران را نیز بیاورد.


اما راه حل چیست ؟


اگر به فیلم های آموزشی انتخاب رشته کنکور ۹۸ توجه کنید در قالب حداکثر ۶۰ دقیقه در مورد یکی از مهمترین انتخاب های زندگی شما نکات کاربردی و تکنیک های اصولی را آموزش خواهیم داد.

پادکست استاد افشار در پاسخ به این سوال که کدام انتخاب ها در انتخاب رشته می سوزد؟

انتخاب رشته کنکور 98 استاد افشار

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 12 مرداد 1398 زمان : 12:58 نظرات (0)
بازدید : 678
تغییر و انتقال رشته و شرایط آن کنکور ۹۸


شرایط تغییر رشته و انتقالی دانشگاه

قبل از آغاز مقاله به یک نکته ی بسیار بسیار مهم توجه کنید

به امید تغییر رشته و انتقالی از دانشگاه ، انتخاب رشته نکنید!

همواره شبهات زیادی در ذهن داوطلبان در خصوص تغییر رشته در دانشگاه یا انتقالی گرفتن از شهری به شهر دیگر وجود دارد.

اینکه فرضا بعد از انجام انتخاب رشته بتوان آن را تغییر داد،یا در یک شهر دور افتاده پذیرفته شویم و بعد به یک شهر بزرگتر انتقالی بگیریم.

پاسخ این است که این موارد به راحتی امکان پذیر نیست و اگر چنین بود به معنای واقعی عدالت آموزشی از بین میرفت و هرکس با قبولی در رشته ای ضعیف آن را تغییر میداد و یا با رتبه ای متناسب با شهرستان دورافتاده به سادگی برای تهران پذیرش می گرفت.


تغییر رشته پس از قبولی در دانشگاه


این نوع پیشنهاد به درخواست دانشجو شاغل به تحصیل در یکی از رشته های دانشگاه مطرح شده و معاونت آموزشی و مدیران گروه دانشگاه با بررسی نمره آخرین فرد قبولی در رشته مورد تقاضا و مقایسه با نمره کل دانشجو درخواست کننده و همچنین بررسی شرایط علمی و محدودیت های نیروی انسانی دانشگاه خود مختار به تصمیم گیری در آن هستند.

که البته در اکثر مواقع با این درخواست ها موافقت نخواهد شد . همچنین سازمان سنجش هم باید در جریان مقایسه نمره آخرین نفر قبولی و فرد متقاضی تغییر رشته قرار بگیرد و در شرایط خاص (داشتن نمره آخرین فرد قبولی و همچنین انتخاب رشته ای که دانشگاه در آن رشته کمبود دانشجو دارد) با این تغییر موافقت خواهد کرد.


درخواست انتقالی از دانشگاه به دانشگاه هم دوره دیگر


(مفهوم هم دوره بودن در انتقالی یعنی انتقالی از روزانه به روزانه ـ از دانشگاه آزاد به آزاد ـ از شبانه به شبانه ـ از پردیس یا مازاد به مازاد یا پردیس دیگر و… امکان پذیر است)

برای بحث انتقالی از یک دانشگاه به یک دانشگاه دیگر حتما باید در همان رشته و دوره آموزشی خودتان درخواست دهید.

برای اطلاع از دوره های مختلف آموزشی به مقاله ی انواع دوره های آموزشی ( روزانه ، شبانه و…) و انواع دانشگاه (سراسری ، آزاد و…) مراجعه کنید.


مراحل انتقال از دانشگاه به دانشگاه دیگر


ابتدا درخواست خود را در سامانه الکترونیکی  ثبت میکنیم و هر سال دوبار در ماه های اردیبهشت و آذر اجازه درخواست انتقالی فراهم می شود.

بعد از درخواست انتقالی دانشگاه مبدا و مقصد بررسی های لازم را انجام می دهند.

به یاد داشته باشید که درخواست انتقالی دادن به معنی قبول حتمی درخواست نمی باشد و ممکن است به هر دلیل دانشگاه مبدا یا مقصد با آن مخالفت کنند.

فرضا برای دانشگاههای روزانه، دانشگاه مبدا معمولا با انتقالی موافقت می کند چرا که دانشجو به عنوان یک هزینه برای دانشگاه تلقی میشود، اما دانشگاه مقصد به دلیل اینکه هزینه اضافی را متحمل میشود ممکن است درخواست را نپذیرد.

به یاد داشته باشید برای درخواست انتقالی طبق قانون دانشجو باید ترم اول را در محل دانشگاه قبولی خود بگذراند و بعد از حداقل گذراندن یک ترم تحصیلی در دانشگاه مبدا اجازه درخواست انتقالی میسر خواهد بود.

بلعکس در دانشگاههای پولی مثل غیرانتفاعی ها ، پردیس های خودگردان  یا ظرفیت مازاد، دانشگاه مبدا معمولا موافقت نخواهد کرد به دلیل اینکه یک منبع درآمد را از دست خواهد داد ولی دانشگاه مقصد راغب به پذیرش دانشجو به عنوان یک منبع درآمد خواهد بود.


امتیازهای موافقت با انتقالی به دانشگاه دیگر


شرط  تأهل و سکونت همسر در شهری دیگر ، سرپرست خانوار بودن، معلولیت یا مصدومیت خاص یا بیماری خاص از مهمترین شروط پذیرش انتقالی هستند.

هم ترازی علمی دانشگاه مبدا و مقصد یکی از مهمترین شروط پذیرش انتقالی می باشد.

بطور مثال: اگر کسی از تهران به شهرستان برود بیشتر احتمال موافقت با این انتقالی وجود دارد تا کسی که از شهرستان به تهران انتقالی بخواهد .

معدل  بالا میتواند به عنوان یکی از فاکتورهای کمکی برای انتقالی بحساب بیاید .

البته سازمان سنجش اختیاراتی را به دانشگاه ها برای تسهیل فرایند انتقالی تخصیص داده است. بطور مثال اینکه دانشجو غیر روزانه به مدت ۲ ترم در دانشگاه مقصد مهمانی گرفته و از محل دریافت شهریه دانشجو سنجش به دانشگاه مبدا شهریه ثابت و به دانشگاه مقصد شهریه متغیر را خواهد داد و در صورت ارتقا علمی و حسن رفتار دانشجو بصوت دائم به دانشگاه مقصد انتقالی خواهد گرفت .

نتیجه پایانی :

پس به امید انتقالی و تغییر رشته ، انتخاب رشته نکنید چرا که شرایط و سخت گیری های خاص خود را می طلبد.

لطفا در انتخاب کد رشته محلهای خود و ترتیب چینش آنها با کمک گرفتن از یک مشاور خبره و کار بلد انتخاب رشته ، حداکثر تلاشتان را برای انجام یک انتخاب رشته اصولی به کار ببندید.

موفق باشید.

پادکست دکتر افشار در مورد تغییر و انتقال رشته



انتخاب رشته کنکور 98 استاد افشار

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 12 مرداد 1398 زمان : 12:56 نظرات (0)
بازدید : 506
انتخاب رشته سنتی یا منطقی؟ انتخاب رشته کنکور 98


مقایسه ی انواع انتخاب رشته ی غلط و اصولی


با سلام به خدمت شما عزیزان در این جلسه قصد داریم که در باب انتخاب رشته ای سنتی و غلط با شما عزیزان صحبت کنیم.

در رشته ریاضی بالغ بر ۱۸۰ تنوع رشته،در رشته تجربی و انسانی بیش از ۱۳۰ تنوع و در رشته ی زبان و هنر مرز ۵۰ تنوع رشته وجود دارد .

به طور مثال آیا یک داوطلب علوم انسانی به جز رشته حقوق یا روانشناسی یا کد رشته های فرهنگیان ، رشته های دیگر را میشناسد؟

چه قدر در مورد سار رشته ها اطلاعات دارد؟چه میزان در مورد شرایط خودش و علایق خود آگاهی دارد؟

چرا داوطلبان برتر در رشته ی ریاضی همگی به شیوه سنتی برق دانشگاه شریف را انتخاب میکنند؟

آیا رشته برق در بقیه دانشگاهها هم پر مخاطب است؟ یا فقط من باب یک تقلید و سنت اکثریت رتبه هایی تا مرز ۷۰ یا ۸۰ برق شریف را انتخاب میکنند؟

یکی از علل این انتخاب رشته های سنتی و غلط، آگاهی کم داوطلبان از سایر رشته ها و دانشگاه هاست و برخی از رشته ها راصرفا از روی اسم رشته یا دانشگاه انتخاب میکنند.

آفت این مطلب اشباع بازار کار اینگونه رشته ها بعد از چند سال و زیاد شدن تعداد فارغ التحصیلان بیکار است!! که آینده فرد را تحت الشعاع قرار خواهد داد.


انتخاب رشته اصولی کنکور 98


پیشنهاد ما یک بررسی دقیق علمی و میدانی است که می تواند توسط خود شما عزیزان انجام شود.


1-تست تیپ شخصیتی در انتخاب رشته کنکور 98 :


با در نظر گرفتن یک تست تیپ شخصیتی که ما را به یک دسته خاص تمیز دهد تا حدی میتواند مارا راهنمایی کند.

فرضاً  در رشته ریاضی ما مناسب رشته هایی هستیم که کار عملی و فنی زیادی داد؟یا مناسب کار تحقیقاتی و پژوهشی برای ما مناسب است؟

آیا ما تمایل به تحصیل در که شاخه علوم پایه یا محض داریم یا رقبت به رشته ای داریم که ترکیبی از چند علم مختلف باشد؟

پاسخ به این پرسشها را میتوانید با پاسخ دادن به تستهایی مثل جان هالند یا MBTI که به همراه تحلیل آنها در کانال اختصاصی آموزش انتخاب رشته کنکور 98 قرار داده شده است،بدست آورید.

با حل این تست ها به جمع بندی مناسبی از دسته بندی شغلی مورد  نظر خود خواهید رسید.

فرضاً در بعضی از رشته ها کار گروهی از ویژگی های مهم انتخاب آن رشته است در بعضی کار انفردادی مد نظر است که شما باید تیپ شخصیتی خود را بشناسید که مناسب کار گروهی هستید یا مناسب کار انفرادی.

بعد از این مرحله به سراغ تحقیق در مورد رشته های مناسب تیپ شخصیتی خودمان رفته و لیست انتخاب رشته را مرتب میکنیم.

2-تحقیق از طریق فارغ التحصیلان آن رشته و افراد شاغل در آن رشته


تحقیق از طریق شاغلین در رشته مورد نظر و فارغ التحصیلان که اتفاقاً در شغل خود موفق هستند میتواند کمک شایانی در انتخاب رشته مناسب به شما عزیزان داشته باشد.

ولی تحقیق از فردی که فقط فارغ التحصیل یک رشته باشد و در شاخه ی دیگری مشغول به کار باشد شخص مناسبی برای تحقیق و بررسی روی یک رشته نیست.

یا افرادی که رضایت شغلی ندارند یا درآمد پایینی  دارند برای تحقیق گزینه ی مناسبی نیستند.

در عین حال تلاش کنید هم با موافقین رشته صحبت کنید و هم مخالفین که از دو دیدگاه متفاوت بررسی های خود را تکمیل کنید.

3-بررسی چارت درسی رشته های مختلف


بررسی چارت درسی رشته مورد نظر و اینکه چه دروسی را مورد مطالعه قرار میدهد و مقایسه بین آن دروس با دورس دبیرستان خیلی میتواند به ما کمک کند که متوجه شویم که مناسب آن رشته هستیم یا خیر؟

فرضاً کسی نمیتواند عاشق عمران یا معماری باشد ولی از درس هندسه بیزار باشد!! چون این دو رشته به شدت با درس هندسه مرتبط هستند.

پادکست علیرضا افشار در مورد انتخاب رشته سنتی یا منطقی کنکور ۹۸



سایر مطالب مرتبط:
برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 12 مرداد 1398 زمان : 12:54 نظرات (0)
بازدید : 510


مشاور انتخاب رشته کنکور سراسری 98 چه ویژگی هایی دارد؟


مشاوره برای انتخاب رشته کنکور سراسری ۹۸


یکی از مباحث مهم در بحث انتخاب رشته انتخاب مشاور خبره و کاربلد می باشد.

حال سوال زیر پیش می آید


یک مشاور خبره انتخاب رشته چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟


در حال حاضر همه دارایی شما کارنامه ای ۲ برگی از تلاش یکساله شماست و کلی نقشه که برای آینده خود در ذهن می کشید .

در این مقطع حساس بایستی با فرد با تجربه و مطلع در زمینه انتخاب رشته مشورت کنید تا حاصل زحمات سال کنکور به ثمر برسد ؛ از این جهت که انتخاب رشته بسیار حائز اهمیت است و کنکور دوم شماست و خیلی مهم است که مشاور برای شما وقت گذاشته و با دقت انتخاب رشته را برای شما انجام دهد تا بهترین نتیجه را بگیرید.

اما تهدید دوران انتخاب رشته این است که داوطلب کنکوری ما برای گرفتن یک نتیجه خوب در انتخاب رشته چاره ای جز مراجعه به مشاور تحصیلی نداره و متاسفانه در این دوران کوتاه افراد نالایق و کم تجربه زیادی هستند که به اسم مشاوره تعیین رشته و صرفا جهت منافع مالی ، آینده شما بازی می کنند .

افرادی از ناآگاهی دانش آموز و والدین سوءاستفاده کرده و با آمار و ارقام دروغ سعی در فریب دانش آموز و کسب مقاصد اقتصادی خود را دارند. اکثر این افراد مدعی این موضوع هستند که می توانند با ترفندهایی شما را به رتبه های ضعیف به بهترین قبولی ها برسانند .

افرادی که در حوزه مشاوره تخصص نداشته و شاید با تجربه یکسال کنکور خود در سال های اخیر به دلیل بازار داغ انتخاب رشته در کنار تحصیل خود در ترم های ابتدایی دانشگاه برچسب مشاور را نیز به خود نسبت داده و به نوعی با آزمون و خطا روی انتخاب رشته داوطلب و برای کسب تجربه و به فکر سود جویی بوده و به سادگی سرنوشت شما را خراب می کنند .

پس به این نتیجه میرسیم که برای انتخاب رشته کنکور ۹۸ فقط به مشاور متخصص ، مطلع ، با سابقه و با تجربه مراجعه کنید و به سراغ افراد غیر مشاور نروید. چرا که اطلاع از قوانین و مقررات کامل انتخاب رشته،تجربه کاری در بحث انتخاب رشته، شناسایی تیپ شخصیت شغلی شما و اطلاع از بازار کار رشته های مورد نظرو اطلاعات مربوط به رشته ها را در اختیار داوطلب قرار داده و وی را راهنمایی میکند.

اطمینان داشته باشید عملکرد دلسوزانه و تعهد نسبت به انتخاب رشته داوطلبان کنکوری از خصوصیات کسی است که به طور تخصصی فقط در حوزه مشاوره تحصیلی فعالیت داشته دارد و بعد از انتخاب رشته کنکور ۹۸ نیز در دفتر مشاور خود همچنان به عنوان مشاور تحصیلی به کار خود ادامه می دهد.



نکات مهم در مورد انتخاب رشته کنکور ۹۸


مورد اول) انتخاب رشته کنکور کامپیوتری به تنهایی ارزشی ندارد

انتخاب رشته صرفاً با نرم افزار انتخاب رشته و به صورت پرینت کامپیوتری ارزشی ندارد.انتخاب رشته حتما دستی هم باید انجام شود و با مشورت با فرد مشاور جابه جایی های لازم صورت پذیرد و در مورد هر انتخاب اطلاعات خوبی به شما ارائه شود .


مورد دوم) انتخاب رشته کنکور باید توسط خود مشاور صورت گیرد نه دستیار


مشاور هرچقدر هم حرفه ای و به نام،اگر خودش برای شما وقت نگذارد و شمارا به دستیارها ارجاع دهد ارزشی ندارد. مشاوره با دستیار و منشی و انتخاب رشته توسط افراد کم تجربه به آینده شما لطمه می زند .

برخی مشاوران برند و صاحب نام صرفا فرم انتخاب رشته شما را در چند دقیقه بررسی می کند و برای افزایش پذیرش مراجعان مراحل اساسی انتخاب رشته شما را به دیگران واگذار می کنند .


مورد سوم ) انتخاب رشته ی تضمینی با رتبه ی ضعیف دروغی بیش نیست


فریب تضمین های دروغین قبولی در شته های تاپ حتی با رتبه ضعیف را نخورید. بسیار پیش می آید که متناسب با کارنامه شما ممکن است قبولی در یک سری رشته شهر ها غیر ممکن باشد اما فرد مشاور برای نشان دادن ظاهر انتخاب رشته خوش رنگ و لعاب آن را در فرم پیش نویس انتخاب های شما قرار می دهد و گاهی با نشان دادن کارنامه های و قبولی های جعلی مدعی است که می تواند تا فلان رتبه نیز با تکنیک منحصر به فرد خود به قبولی رشته ای همچون پزشکی برساند.

لیست انتخاب صرفا رویایی ارزشی جز خوشحال شدن مقطعی شما ندارد و بزودی متوجه خواهید شد که سنجش انتخاب رشته شما را مردود می کند .

مورد چهارم ) اطلاعات خود را تا حد ممکن ارتقاء دهید

لطفا تا حد امکان قوانین و مقررات انتخاب رشته مندرج در دفترچه سازمان سنجش را مطالعه کنید و با بررسی حدود رتبه های خود در سایت های مختلف (کانون قلم چی ، گزینه دو ) با طیف قبولی خودتان بیش از پیش آشنا شوید و در مورد بازار کار و زمینه های شغلی رشته های مورد نظرتون تحقیق کنید .

ضمنا عزیزانی که با ما قصد انجام فرایند انتخاب رشته را دارند باید ابتدا حتما عضو کانال آموزش انتخاب رشته شوند. چون قصد داریم که در زمان انتخاب رشته با پیش زمینه و آگاهی های مفید در خدمتت عزیزان باشیم. .

همچنین استفاده از کانال “ آموزش انتخاب رشته کنکور ۹۸ ” به همه عزیزان کنکور ۹۸ و حتی همکاران مشاور محترم توصیه میشود.
چرا که استفاده از مطالب آن باعث میشود که انتخاب رشته صحیح را از غلط تشخیص داده و با اصولی ترین روش و بهترین چیدمان ایده آل ترین قبولی را برای خود رقم بزنند .

پادکست مشاور انتخاب رشته کنکور 98 توسط دکتر علیرضا افشار

انتخاب رشته کنکور 98 استاد افشار

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 12 مرداد 1398 زمان : 12:53 نظرات (0)
بازدید : 488


الویت های مهم انتخاب رشته کنکور 98


اولویت های مهم انتخاب رشته


یکی از سوالاتی که همه ساله در زمان انتخاب رشته ذهن داوطلبان را درگیر میکند این است که الویت انتخاب رشته با چیست؟


رشته؟ شهر؟ یا دانشگاه ؟ کدام یک در انتخاب رشته مهم تر است


واقعیت امر این است که هر سه مورد در انتخاب رشته حائز اهمیت هستند

واژه کدرشته_محل به معنی رشته،دانشگاه و شهر محل تحصیل است و اینها از همدیگر مجزا نیست.

شما عزیزان باید به این مطلب توجه داشته باشید که اولاً بسیاری از دانشگاهها حتی در شهر های بزرگ خارج از محیط شهری میباشند فرضا دانشگاه صنعتی اصفهان.پس قبل از انتخاب دانشگاه تحقیق کنید.

ثانیاً یک دانشجو بعد ۴ سال یا بعضاً در رشته های پزشکی بعد از ۷ سال دانشگاه و شهر را تحویل داده و به شهر خود بازمیگردد و چیزی که برای او ماندگار است رشته است نه شهر و دانشگاه!!

پس دقت کنید که صرف اینکه در یک شهر با امکانات بیشتر و پیشرفته تر مثل تهران درس بخوانید تن به انتخاب هر رشته ای ندهید.


در یک کلام به فکر پز دادن!نباشید.


چون بعد از چند سال کسی دانشگاه شما را به خاطر ندارد و همه به شغل و درآمد شما نگاه میکنند.

پس در انتخاب رشته ابتدا اولویت اول با رشته است و بعد از آن شهر و دانشگاه را در نظر میگیریم.

فایل صوتی استاد افشار در مورد اولویت های مهم انتخاب رشته کنکور 98

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 12 مرداد 1398 زمان : 12:49 نظرات (0)

تعداد صفحات : 123

درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 35
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 463
  • آی پی دیروز : 620
  • بازدید امروز : 2,724
  • باردید دیروز : 3,130
  • گوگل امروز : 34
  • گوگل دیروز : 91
  • بازدید هفته : 34,223
  • بازدید ماه : 103,764
  • بازدید سال : 504,788
  • بازدید کلی : 14,138,872
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد