با سلام و عرض ادب خدمت همه شما عزیزان و همراهان مجموعه مشاوره کنکور رایگان. حلول ماه مبارک رمضان رو به هم روزه داران و کسانی که میخواستن روزه بگیرن و اما به دلایلی توفیقیش رو کسب نکردن تبریک میگم. امروز اولین روز ماه مبارک رمضان هست و در ساعات اولیه صبح بر آن شدیم تا برای شما عزیزان تدارک محتوایی آموزشی به بهانه این ماه رو ببینیم.
[if gte mso 9]>
[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
یک باور غلط ... با وجود روزه داری نمیشه درس خوند
ازاونجایی که ماه رمضان این روزها میخواد یکی طولانی ترین مدت زمان های روزه داری رو برای افراد رو تجربه کنه، ساعاتی که شما گرسنه هستید واحساس ضعف دارین بیشتره. در آخرین ساعات نزدیک افطار هم انرژی به شدت افت پیدا میکنه و درس خوندن برای شما مشکل میشه.
بنابراینما باید دنبال راه حلی باشیم که بتونیم ساعات مطالعه خودمون رو در حد مطلوب نگهداریم. برای این کار هم باید سعی کنیم زمانی رو برای مطالعه انتخاب کنیم که هنوزانرژی داریم و در ماکزیمم توانایی هامون هستیم.
همونطورکه می دونید زمان اذان صبح حدود 4:15 هست و اذان مغرب هم تقریبا 20:40. (ملاکتهران)
بهترینکار برای شما این هست که افطار و شام خودتون رو همزمان میل کنید و از خوردن غذاهایچرب در زمان افطار دوری کنید. برای اینکه در این برنامه ما از ساعت 22:30 تا 3:30صبح رو به خواب شب شما اختصاص دادیم. شما می تونید تا زمانی که برای سحر بیدارمیشید 5 ساعت خواب شب رو داشته باشید و این بهترین حالت برای بدن شماست.
بعضیاز بچه ها در ماه رمضان جای شب و روز رو عوض می کنن که این کار رو من اصلاً توصیهنمی کنیم.
اولاینکه تحقیقات نشون داده که بهترین زمان برای داشتن خواب عمیق و کامل بین ساعات 11 شبتا 5 صبح اتفاق میفته و هیچ چیز نمی تونه جای خواب شب رو بگیره.
دیگهاینکه تغییر ساعت بیولوژیکی بدن به این شدت اصلاً توصیه نمیشه و بعد از ماه مبارکبازگرداندن اون به حالت عادی برای شما بسیار مشکل خواهد بود.
پسبهتر اینه که شما از ساعت حدد 22:30 تا ساعت 3:30 که سحری میل می کنید خوب بخوابید.
بعدسحری رو میل کنید و از ساعت 4:15 تا حدود 5 هم نماز صبح رو بخونید و چند دقیقه ایدعا و بعد آماده مطالعه بشید.
ازساعت 5 صبح تا 12:30 ظهر 7:30 ساعت فرصت دارید. که می تونید مثلا به شکل زیر ازشاستفاده کنید.
5 تا 6:30 / 7 تا 8:30 / 9 تا 10:30 / 11 تا 12:30 (این یک مثال)
بنابراینشما تا ظهر می تونید حدود 5 تا 6 ساعت مطالعه خوب داشته باشید.
بعدمی تونید استراحت کنید و چند ساعتی بخوابید. که هم کمبود خواب شب رو جبران کنید وهم گرسنگی رو کمتر احساس کنید.تازمان افطار هم می تونید یک یا دو واحد 60دقیقه ای از دروس عمومی و سبک مطالعه داشته باشید و یا از درس هایی که کارکردین حل تست بیشتر بذارین .
بنابراین در روزهای ماه رمضان ساعت مطالعه شما حداقل 8 ساعت خواهد بود. این ساعت همخیلی معقول و خوبه و جای هیچ نگرانی نیست. به این شرط که از تمامی این ساعاتاستفاده مفید کنید و تمرکزتون تنها و تنها روی درسی باشه که می خونید.
کنکوری های 93 عزیز دعا فراموش نشه.
اینملینک یکی از کارگاه های سال گذشته در زمینه برنامه ریزی در ماه مبارک رمضان
دانلود لینک کارگاه مطالعه کنکور در ماه رمضان اصلی
دانلود لینک مطالعه برای کنکور در ماه مبارک خدا کمکی
جمع بندی
دراین ماه حتما از فرصت بعد از سحر خوردن برای شروع مطالعه تون استفاده کنید و یادبگیرید که این سحرخیزی که توفیق اجباری هست رو برای ماه های دیگه هم حفظ کنید .اواسط روز یعنی از حدود ظهر به بعد دروس سبک و بیشتر توصیفی رو بخونید و اوایل سحرو صبح اصل فشار کاریتون باشه . روزه بدون سحری خوردن. مطالعه شبانه و دنبال کردن سریال آخرشب ممنوع. برکت بر مطالعه و زمان شما
ورو به انجمن و ارتباط با دوستان کنکوری
و استفاده از مطالب و پاسخ به پرسش هایتان از زبان دیگران 
برای مشاهده کامل مقالات و فایل های صوتی مشاوره کنکور خصوصی مشاوره دکتر افشار لطفا" عضو شوید
براي نمايش ادامه اين مطلب بايد عضو شويد !
اگر قبلا ثبت نام کرديد ميتوانيد از فرم زير وارد شويد و مطلب رو مشاهده نماييد !
با سلام استاد ببخشید من عادت به حجمی یا مبحثی خوندن دارم ایا باید عادتم رو تغییر بدم یا نه ؟اگر نه چه طور بخونم که به ازمون ها برسم؟
عادت حجمی خوندن بذار کنار ولی متنوع خوانی در کنار مبحثی خوانی عالیه
سلام خدمت شما استاد بزرگوار! تیزهوشانی(دختر) هستم و با توجه به تلاشم تقریبا میتونم بگم که میتونم به دکترای حرفه ای بیوتک و یا پزشکی تهران فکر کنم. 1)عاشق ورزش هستم ولی بخاطر بعضی شرایط مجبورم رشته ی تاپ قبول شم وگرنه خودم عاشق تربیت بدنی هستم. ایا میتونم پزشکی تهران و تربیت بدنی ازاد کرج رو با هم بخونم؟؟ یعنی یک رشته ازاد و یک رشته سراسری میشه خوند؟؟/ با په شرایطی؟ 2)ورزش حرفه ای در دوران درس خوندن برای کنکور اگه به ساعت مطالعه اسیب نمیزنه ایراد داره؟ ؟؟ اگه میشه حتما ج بدین بهم . من بین علاقه و اجبار موندم. ممنون از زحمات شما.
خب نمیشه دو رشته در هیچ مدل دانشگاه مشابه یا مختلف خوند و فقط شما باید یک جا دانشجو باشی
ورزش حرفه ای تا چند ماه اول سال کنکوری مثل الان در صورتی که به درس هات لطمه نزنه اشکال نداره ولی برای نیمه دوم سال بهتره بطور موقت کنار گذاشته بشه
ايا امكان تحصيل در دو رشته ي تحصيلي به طور همزمان در دانشگاه بيام نور وجود دارد؟.gif)
ممنون.gif)
سلام. ممنون كه مطالبتون رو در انجمن ما به اشترک ميذاريد دكتر افشار.
دکتر یه چیز بگم؟؟؟.gif)
صداتون خیلی عوض شده
من دیشب خوابمو به هم زدم یعنی شب بیدار موندم و روز خوابیدم...خونه ساکت تر بود به نظرم بهتر بود ولی خب درسته بیولوژی بدن ب هم میخوره فک کنم منم از امشب درستش کنم
سفره باز است بیایید غذا آماده است
هرکجا صحبت توبه است خدا آماده است
بهترین فصل پریدن به خدا اکنون است
بال پرواز بگیرید هوا آماده است
شهر را با خبر از سفره ی احسان سازید
آن کریمی که کِشد ناز گدا آماده است
ای که جا مانده ای از توبه ی ماه شعبان
فرصت توبه در این ثانیه ها آماده است
خوب یا بد همه آئید که دعوت شده ایم
که در این بند برای همه جا آماده است
دیگر از درد گناه آه کشیدن کافیست
هر چه درد است بیارید دوا آماده است
ماه احسان علی و حسن و فاطمه شد
سفره ی شمس جدا شاه جدا آماده است
شام جمعه است با آمدن ماه خدا
سفره مادری خون خدا آماده است
فرا رسيدن ماه ضيافت الهي بر شما و خانواده محترم مبارک باد
سلام.ممنون از فایل همایشتون.
ما کنکوری های 92 که قدرتون ندونستیم امیدوارم کنکوری های 93 قدرتون بدونن
خیلی ممنونم.gif)
سلام استاد...طاعات وعباداتتون قبول...خیلی به موقع بود چون منم تصمیم گرفته بودم شبابیداربمونم حالاحداقل ازسردرگمی نجات پیداکردم خیلی ممنون...التماس دعا.gif)