
برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد، 20 انتخاب برای تمام وقت ها وجود دارد. 10 انتخاب برای پاره وقت ها و 10 انتخاب برای بدون آزمون ها.سیستم تمام وقت از گذشته معروف به سیستم دوره ای بود. دانشجوهای پاره وقت می توانند تعداد سقف واحد یک ترم را از تمام وقت ها کمتر انتخاب کنند. در تمام وقت و پاره وقت، شهریه یکسان است و ساعت برگزاری کلاس ها یکسان و اساتید هم یکسان هستند. از طرفی اگر معدل دانشجویی بالا شود می تواند مانند تمام وقت ها انتخاب واحد کند.
دقت کنیدکه 95% رشته ها بدون کنکور هستند. از طرفی شما در هر رشته ای که تحصیل می کنید می توانید در رشته های بدون کنکور دیگر هم انتخاب رشته کنید فقط باید کارت آن رشته را تهیه کرده باشید.
نکته جالب توجه این است که تمام دانش آموزان و متقاضیان زیر می توانند در رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد هم انتخاب رشته کنند:
v هم کاردانی به کارشناسی ها
v هم کسانی که پیش را تازه تمام کرده اند.
v هم کسانی که دارای دیپلم نظام قدیم هستند.
v هم کسانی که در کنکور غایب بوده اند (همان نزدیک 9/5%)
v و کسانی که اصلا کنکور شرکت نکرده اند. (کلا ثبت نام نکردن ولی میخوان دانشجو بشن)
پس چی شد ؟؟ !!
کنکوری ها در کنار انتخاب واحدها و رشته های تاپ دانشگاه آزاد ، یعنی اون 5 % می تونن رشته هایی به غیر از رشته خودشان از سایر گروه های آزمایشی هم انتخاب رشته کنند . مثلا پزشکی هات بزن با آزمون . یک کارت دیگه هم بخر برای یک رشته مهندسی در واحد دانشگاه آزاد بدون آزمون .

به علاوه چند جدول مهم از نمره کل (تراز) آخرین نفرات قبولی رشته های پر طرفدار در دانشگاه آزاد سال 93

برقرار است ؛
ظرفیت همه مشاوره های تلفنی و حضوری انتخاب رشته پر شده است لطفا پیامک نفرستین ؛
مشاوره های تک جلسه تلفنی و برنامه ریزی ماهانه مثل سابق بعد از اتمام مهلت انتخاب رشته بر قرار است .