loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 4448

اگر هدفت را با تمام وجود بخواهي - نه اينكه فقط شعار دهي - و براي رسيدن به آن دست به كار شوي،‌ مطمئنا به آن خواهي رسيد.

اگر قرار است كاري را انجام دهي هيچ دليلي براي انجام ندادن يا حتي درست انجام ندادن آن نيست. براي خودتان رسالت در نظر بگيريد و عذر نياوريد. به ياد داشته باشيد هيچ عذري قابل قبول نيست.

 

شاید اگر کسی شرایط او را داشت؛‌ از درس خواندن ناامید می‌شد و اصلا به قبولی در دانشگاه فکر نمی‌کرد. شرایطی مانند دور بودن از درس و تحصیل برای چند سال و یا زمان کم باقی مانده تا روز برگزاری کنکور؛ اما هیچ یک از این موارد نتوانست مانع تلاش مسعود جلیلی آذر خیاو شود و او را از رسیدن به هدف بازدارد. او مانند قصه‌گويي قهار، تك‌تك ماجراهاي ريز و درشت زندگي‌اش را بیان کرد و داستان زندگی‌اش را اين چنين شروع كرد:

متولد 1353 هستم. شايد به خاطر شغل كتاب‌فروشي پدرم بود كه از بچگي با كتاب و كتابخواني انس و الفت داشتم. از بچه درسخوان‌هاي دبيرستان بودم كه از بد حادثه سال آخر دچار مشكلاتي شدم كه به شدت روي درسم تاثير گذاشت. سال 1371 ديپلم رياضي گرفتم و سال بعد درست وقتي كه دوستانم وارد دانشگاه شدند، من به خدمت سربازي رفتم. در دوران خدمت با شخصي نظامي و فارغ‌التحصيل رشته‌ی حقوق آشنا شدم كه اين آشنايي نه فقط با آن شخص؛ بلكه با رشته‌ی حقوق، چرايي دانستن و فهميدن آن بود و اين چنين بذر علاقه به حقوق در دلم كاشته شد.

در آن زمان برخي از دانشگاه‌هاي تازه تاسيس اقدام به پذيرش دانشجو بدون كنكور مي‌كردند كه من هم بعد از پايان سربازي با ارائه كارنامه‌ام به عنوان دانشجوي رشته‌ی نرم‌افزار كامپيوتر در يكي از آن دانشگاه‌ها پذيرفته شدم و با اين حال كه فضاي دانشگاه را بيشتر نمره‌مدار مي‌ديدم تا علم‌مدار، يكي، دو ترم در آنجا به تحصيل پرداختم تا اينكه بعد از مدتي وزارت علوم اين دانشگاه‌ها را غير‌قانوني اعلام كرد و من به دانشگاه آزاد تهران شمال منتقل شدم كه اين ‌بار به دليل عدم رضايت از رشته و دانشگاهم از ادامه تحصيل انصراف دادم.

همان موقع بود كه با خودم گفتم موفقيت فقط در دانشگاه نيست و اگر روزي دوباره بخواهم درس بخوانم، حتما به يك دانشگاه درجه يك خارجي مي‌روم. مسلما لازمه اين‌ كار داشتن اوضاع خوب اقتصادي بود. پس وارد بازار كار شدم و به فكر پيدا كردن راه‌هاي خلاقانه و درآمدزا افتادم. ناگفته نماند در تمام اين مدت همواره مطالعه داشتم. ديري نپاييد كه منحني صعودي پيشرفتم به يكباره نزولي شد و تقريبا همه‌ی دار ‌و ندارم را از دست دادم. فكر مي‌كنم سال 85 بود كه درگير دو پرونده حقوقي شدم و همپاي وكيلم قضيه را دنبال كردم. با اين اتفاق بذري كه سال‌ها قبل در دلم كاشته شده بود، سر از خاك برآورد. در همين گير و دار حل و فصل مسائل حقوقي، با يكي از اساتيد دانشگاه علامه طباطبايي آشنا شدم. ايشان وقتي سماجت و علاقه‌ام را به رشته‌ی حقوق ديد، مرا تشويق به تحصيل در اين رشته كرد.

تقريبا آذرماه سال گذشته بود كه دوستم محمود كه حالا دكتر شده است؛ پيشنهاد كرد با توجه به اينكه شناخت خوبي نسبت به رشته‌ی حقوق دارم، اين رشته را به صورت آكادميك ادامه داده و مدركش را بگيرم. به پيشنهادش فكر كردم. بعد از كمي ترديد، بالاخره تصميم خودم را گرفتم. مي‌خواستم رشته‌ی حقوق دانشگاه تهران قبول شوم. با توجه به زمان محدودي كه تا كنكور باقي مانده بود، نياز به برنامه‌ريزي دقيقي داشتم به همين خاطر سراغ يك مشاور رفتم. مشاور وقتي از شرايط، رشته و دانشگاه مورد علاقه‌ام آگاه شد به من گفت: «تقريبا امر محالي است» - البته اين ديدگاه اطرافيانم هم بود، حرف‌هايم را هذيان مي‌پنداشتند: « آخه، درس خواندن! آن هم در اين سن و سال؟‍! ... » - گفتم: شما فرض كنيد از پس اين كار برمي‌آيم. خلاصه با اين قول كه حتما مي‌خوانم و تمام تلاشم را مي‌كنم، براي تهيه كتاب‌ها و منابع كنكور راهنمايي‌ام كرد.

كتاب‌ها را خريدم؛ ولي چون هنوز خودم هم، خودم را باور نداشتم، فقط هر از گاهي كتاب‌ها را ورق مي‌زدم و سرسري نگاهي به آنها مي‌انداختم. راستش را بخواهيد وقتي تعداد زياد كتاب‌ها و زمان محدود باقي مانده تا كنكور را كه با هيچ منطقي جور در نمي‌آمدند، در نظرم مجسم مي‌كردم؛ بي‌خيال درس خواندن و دانشگاه رفتن مي‌شدم. از يك طرف هم مي‌ترسيدم جلوي دوستان و خانواده سرشكسته شوم.

سرتان را درد نياورم، بالاخره از اول بهمن‌ماه با حمايت‌ها و تشويق‌هاي خانواده و دوستان به خصوص محمود، عزمم را جزم كرده و و به طور جدي شروع به مطالعه كردم. چون وقت زيادي نداشتم؛ خيلي فشرده درس مي‌خواندم كه اين حجم زياد برنامه باعث خستگي‌ام مي‌شد؛ به طوري كه گاهی اوقات كلا درس را كنار مي‌گذاشتم، ولي دوباره به خودم مي‌گفتم: «پسر! اين همه خواندي حالا مي‌خواي...» پس دوباره شروع مي‌كردم. در واقع اين هدفم بود كه خستگي‌ام را برطرف مي‌كرد و دوباره مرا سر برنامه و كتاب‌هايم ‌باز مي‌گرداند. شايد دانستن اين نكته جالب باشد كه همه دانش‌آموزان مي‌دانند چه چيزي نمي‌خواهند؛ ولي كم‌ هستند افرادي كه بدانند چه چيزي را مي‌خواهند و براي رسيدن به آن تلاش كنند كه من خوب مي‌دانستم دنبال چه هستم.

برنامه‌ام حدودا از 8/30 صبح شروع مي‌شد و تا 12 شب ادامه داشت. البته بين مطالعاتم، ‌استراحت هم مي‌كردم. سال‌هاست بهترين تفريحم ورزش است - هم باعث شادابي است و هم از استرسم مي‌كاهد - مي‌توان گفت به طور متوسط 8 ساعت در روز مطالعه‌ی مفيد داشتم. از آنجا كه انگار همه ‌چيز مي‌خواست مرا از ادامه راه نااميد كند، درست شب چهارشنبه سوري مريض شدم، طوري كه حتي 15 روز فروردين را هم در بستر گذراندم. فكر مي‌كردم نه فقط دوران طلايي عيد؛ بلكه كنكور را نيز از دست داده‌ام. اوايل اميد و انگيزه‌ام را بر باد رفته مي‌ديدم؛ ولي مثل هميشه جاذبه‌ی هدفم باعث شد هر چند بي‌رمق، ولي ادامه دهم. با خودم مي‌گفتم دو صفحه هم دو صفحه است. پس چون اصل كتاب‌هاي دين و زندگي را نتوانسته بودم تهيه كنم، شروع به مطالعه كتاب دين و زندگي گاج كردم و جالب اينجاست كه توانستم اين كتاب و كتاب روان‌شناسي را در همان دوره‌ی بيماري كامل بخوانم.

دوستم كه حالا ديگر براي خودش مشاوري به حساب مي‌آيد، ‌بحث شركت در آزمون‌هاي آزمايشي را پيش كشيد. من هم براي اينكه ضمن آشنايي با شرايط آزمون؛ به ارزيابي سطح علمي خودم بپردازم؛ از اين موضوع استقبال كردم و در بين موسساتي كه اقدام به برگزاري آزمون مي‌كردند، گاج را انتخاب كردم. با ديدن سطح سوالات و دقتي كه در طرح آنها لحاظ شده بود؛ بيش از پيش به درستي انتخابم يقين يافتم. فضاي آزمون، جلسه‌ی كنكور واقعي را برايم تداعي مي‌كرد و مرا از اضطراب و ترس ناشي از عدم بازيابي به موقع اطلاعاتي كه با اين زحمت به‌دست آورده بودم، نجات مي‌داد. بالاخره موعد مقرر فرا رسيد و در نخستين آزمون جامع شركت كردم. 

 در واقع اين هدفم بود كه خستگي‌ام را برطرف مي‌كرد و دوباره مرا سر برنامه و كتاب‌هايم ‌باز مي‌گرداند. شايد دانستن اين نكته جالب باشد كه همه دانش‌آموزان مي‌دانند چه چيزي نمي‌خواهند؛ ولي كم‌ هستند افرادي كه بدانند چه چيزي را مي‌خواهند و براي رسيدن به آن تلاش كنند كه من خوب مي‌دانستم دنبال چه هستم.

تا قبل از آن، تصوير مبهمي از خودم داشتم و مي‌خواستم خودم را محك بزنم. نتيجه‌ی آزمون و كسب رتبه 103 كشوري نشان داد ارزيابي‌هايم چندان هم دور از واقعيت نبوده است.

انگار بار بزرگي را از روي دوشم برداشتند. بعد از آزمون؛ نوبت به تحليل دقيق آن توسط من و محمود رسيد. در واقع بررسي آزمون برايم چراغ راه بود تا بدانم چه مي‌خواهم و با شناخت نقاط ضعفم؛ براي آينده برنامه‌ريزي كنم. با اين كار مطالعاتم كاربردي‌تر شد.

بنابراين بعد از مطالعه‌ی مفهومي دروس و حل تمرين‌هاي مختلف، آنقدر تست زدم كه سوال نخوانده‌اي باقي نماند؛ به طوری که بعد از كنكور خودم از حجم اوراقي كه در آن تست زده بودم تعجب كردم.

تركيب آزمون‌هاي آزمايشي و كنكورهاي سال‌هاي قبل باعث شد به خوبي تيپ سوالات را بشناسم و کاهش رتبه‌ام در آزمون بعد، موجب حلاوت و شيريني تلخي‌ها و سختي‌هايي بود كه تا آن زمان متحمل شده بودم و كار بيشتر را برايم لذت‌بخش‌تر كرد.

تا آن زمان درس‌ها را اين‌طوري خوانده بودم:

در درس ادبيات فقط خود كتاب را خوانده و بيشتر روي تست‌هاي تركيبي كنكور سراسري كار كردم كه در كنكور دانشگاه آزاد سوالات ادبيات عمومي را 83 درصد و سوالات ادبيات اختصاصي را 73 درصد زدم.

در درس عربي نه تنها كل كتاب‌هاي درسي را خوانده بودم؛ بلكه خط به خط درس‌ها را تجزيه و تركيب كرده و همه لغاتش را به خاطر سپرده بودم؛ طوري كه با ديدن يك كلمه از آن دقيقا مي‌دانستم آن كلمه از كدام كتاب و حتي كدام صفحه‌اش آمده است. در كنكور سراسري عربي عمومي را 51 درصد و عربی اختصاصي را 73 درصد زدم و توانستم به 94 درصد سوالات عربی عمومي و 100 درصد سوالات عربی اختصاصي كنكور آزاد پاسخ دهم.

منبع اصلي‌ام براي فلسفه و منطق كتاب‌های درسي‌شان بود؛ طوري‌كه 15 بار كلمه به كلمه آنها را خوانده و درس‌نامه‌هاي كتاب ميكروطبقه‌بندي منطق را چندين مرتبه مرور كردم تا موفق شدم اين درس را در كنكور سراسري 94 و در كنكور آزاد 100 درصد بزنم. جالب است بدانيد تا قبل از تهيه‌ی كتاب‌ها اصلا نمي‌دانستم فلسفه و منطق چيست و هيچ پيش‌زمينه‌اي از اين دو درس نداشتم؛ ولي چون قبولي در رشته‌ی حقوق مستلزم آن بود كه فلسفه و منطق را با درصدهاي بالايي بزنم؛ هر طور شده بايد آنها را مي‌خواندم كه البته اين كار را هم كردم.

از قبل اوضاع زبان انگليسي‌ام - در حد ترجمه‌ی كتاب - خوب بود و خيلي دوست داشتم وقتي را هم به اين درس اختصاص دهم، ولي فرصت نشد و در عين ناباوري با درصد 60 زبان؛ در كارنامه‌ی سراسري و 78 در كارنامه‌ی آزاد مواجه شدم.

رياضي را فقط از روي كتاب ميكروطبقه‌بندي گاج خواندم و توانستم آن را 78 درصد بزنم. روان‌شناسي را هم از روي خلاصه‌هايي كه داشتم مطالعه مي‌كردم.

در درس اقتصاد؛ اول كتاب را ‌خواندم؛ بعد خلاصه‌برداري كردم و تست‌هاي گاج را ‌زدم. يادم هست 4 بار كتاب را مرور كردم.

دوران جمع‌بندي به زدن تست‌هاي كتاب‌هاي گاج و كنكورهاي مختلف گذشت. هفته‌ی آخر، هفته‌ی پر استرسي بود؛ به حدی که محمود مجبور شد به خانه‌ام بيايد. انگار تازه به خودم آمده و فهميده بودم برخي از درس‌ها مانند تاريخ و جغرافيا را اصلا نخوانده‌ام. از اضطراب داشتم قالب تهي مي‌كردم. خوب شد محمود بود تا به من دلگرمي دهد و براي دقيقه به دقيقه‌ام برنامه‌ريزي كند. پس با آرامش به مرور دروسي كه يكي، دو هفته پيش خوانده بودم، پرداختم. كتاب‌هاي جامعه‌شناسي و علوم اجتماعي را كه تا آن لحظه نگاهشان هم نکرده بودم؛  به صورت فشرده خواندم و بعد تست‌هاي ميكروطبقه‌بندي را زدم و حدودا توانستم آن را در كنكورهاي آزاد و سراسري 77 درصد بزنم.

تصور كنيد در حصاري از كتاب نشسته بودم. فقط 6 ساعت مي‌خوابيدم و 18 ساعت واقعا درس مي‌خواندم. خيلي دلم مي‌خواست حداقل روز آخر را به خودم استراحت بدهم؛ ولي آن روز را هم تا ساعت 8 شب به مرور فلسفه و منطق پرداختم كه البته خيلي موثر بود. به موفقيتم ايمان داشتم. محمود رفت و من هم به خانه‌ی يكي از اقوام كه نزديك محل برگزاري آزمون بود، رفتم. آن شب خوب خوابيدم و فردا مصمم سر جلسه حاضر شدم. از وجنات بيشتر افرادي كه براي آزمون آمده بودند، مي‌شد فهميد آنها هم مثل من سال‌ها از درس و بحث دور بوده‌اند و حالا آمده‌اند كنكور دهند. آنجا هيچ شباهتي به حوزه‌ی كنكور نداشت. حتي يكي از شركت‌كنندگان داشت پاسخ‌نامه‌اش را با خودكار پر مي‌كرد و من مدادي به او دادم. خلاصه، چشمتان روز بد نبيند، هنوز 10 دقيقه از آزمون نگذشته بود كه اين به اصطلاح داوطلبان ورود به دانشگاه؛ شروع به صحبت با يكديگر كردند.

جالب اينجاست كه مراقبان كنكور نيز همرنگ جماعت شدند، شوخي مي‌كردند و حتي جوك هم مي‌گفتند! ... باز هم از بد ماجرا صندلي من درست كنار پنجره بود و كمي آن طرف‌تر عمليات ساختماني انجام مي‌شد. چند لحظه هاج و واج مانده بودم. آنقدر شلوغ بود كه هر چه مراقب را صدا مي‌زدم، صدايم را نمي‌شنيد. تا اينكه بعد از چند بار صدا زدن متوجه من شد و گفت: « چيزي لازم داري؟» گفتم: «خودتان كه ساكت نمي‌شويد؛ لااقل بگوييد صداي دلر كاري را قطع كنند». وقتي در جوابم گفت: «آقا، خانه خودش است. ما چه مي‌توانيم بگوييم؟» فقط حسرت وقتي را كه تلف كرده بودم، خوردم.

در آن هياهو صداي تپش‌هاي تند قلبم را مي‌‌شنيدم. اضطراب به شدت سرعتم را پايين آورده بود؛ تا حدي كه مثلا اگر در شرايط عادي 3 تست را در دو دقيقه مي‌زدم؛ به خاطر شرايط بد حوزه، همان تعداد تست را در 6 دقيقه پاسخ مي‌دادم؛ ولي مي‌خواستم با چنگ و دندان از همه‌ی آنچه كه برايش جنگيده بودم، حفاظت كنم. تنها اتفاق خوب آن روز اين بود كه 40 دقيقه مانده به اتمام كنكور اعلام كردند هر كس بخواهد مي‌تواند برود و من توانستم با آرامش به خيلي از سوالات پاسخ دهم. از جلسه كه بيرون آمدم؛ خيلي ناراحت بودم و به خودم قول دادم هر طور شده، كنكور آزاد را از دست ندهم. هفته‌ی بين كنكور سراسري و آزاد مانند هفته‌ی قبل از كنكور سراسري گذشت. انگار تاريخ دوباره تكرار شده بود؛ من و محمود و برنامه‌اي فشرده ... .

بالاخره انتظار به سر رسيد و نتايج كنكور آمد. رتبه‌ام 243 شده بود و در رشته حقوق دانشگاه شهيد بهشتي قبول شدم. حالا تصميم دارم تا مقطع دكترا درسم را ادامه دهم. همكلاسي‌هاي الان دانشگاه، مرا به ياد گروه دوستان دبيرستاني‌ام مي‌اندازند؛ البته با كمي تفاوت سني!!!

واقعیت این است که اگر هدفت را با تمام وجود بخواهي - نه اينكه فقط شعار دهي - و براي رسيدن به آن دست به كار شوي،‌ مطمئنا به آن خواهي رسيد. اگر قرار است كاري را انجام دهي هيچ دليلي براي انجام ندادن يا حتي درست انجام ندادن آن نيست. براي خودتان رسالت در نظر بگيريد و عذر نياوريد. به ياد داشته باشيد هيچ عذري قابل قبول نيست.

منبع : مجله‌ی نیمکت

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
roshanak9 پنجشنبه 28 فروردین 1393 زمان : 8:25 نظرات (1)
بازدید : 9343

اگه دیگه اسم کنکور میاد احساس تنفر میکنی و دنبال سوراخ موش میگردی تا بقیه اش نشنوی

اگه به امسال هیچ جوره امیدی نداری و کسی نتونسته قانع ات کنه که بخونی

اگه نمیدونی چطور جمع بندی کنی و این موقع سال باید چیکار کنی دقیقا

اگه آزمون و مدرسه و آموزشگاه از سه طرف مثل علامت بنز دارن تو رو میکشن و بهت فشار میارن

اگه دست و از پا درازتر دیدی هیچی جای تلاش خودت نمیگیره و وعده وعیدهای افراد برند"بیا پیش ما تا رتبه بشی" برات کارساز نیست

اگه وقتی می بینی کسی با لذت داره درس می خونه به حال خودت گریه میکنی و حسرت زمان هایی میخوری که تو هم می تونستی اونجوری با عشق بخونی

اگه هر روز این زندگی برات شده تکرار و تکرار نگرانی فرداها و هیچ چاره ای به ذهنت نمیرسه جز خرد شدن زیر بارش

اگه نمیدونی چطور این همه درس تموم کنی و اصلا آیا برات آخرش نتیجه داره یا نه

اگه دم به ساعت این سایت و اون سایت میری و درصدهای این و اون نگاه میکنی و در مورد کنکور فقط اطلاعات بدست میاری ولی خودت منفعل و بی حرکت نشستی

اگه دیگه خسته شدی از حرف های تکراری در مورد کنکور و اونا روحت رو اغنا نمیکنه و دنبال ی حس متفاوت میگردی

اگه دلهره از دست دادن جایگاهت مثل خوره افتاده تو جونت و استرس اینکه نکنه نشه داره اذیتت میکنه

اگه برای اولین و آخرین بار اصلا این سایت هستی و دیگه میری پی کارت


حتما قبلش اندازه 20 مگ به خودت و من فرصت بده تا از همین جا حرف هایی بهت بزنم

شاید تو همین دقایق اتفاقاتی به نفع ات افتاد عزیز جان .



همین چند روز پیش بود که دیدم آموزشگاه سابق کنکورمون در سطح شهر بنر زده ثبت نام کلاس کنکور94 با بزرگان کنکور ایران آغاز شد (انگار از فروردین دیگه به فکر سال بعدشون هستن و ماها رو رها کردن) ؛ حقیقتش بهم خیلی بر خورد و با خودم قول و قرار گذاشتم تا بتونم تصمیم های گرفته رو عملی کنم و دیگه دست دست نکنم . خیلی سخت بود اولش که بتونم خودم قانع کنم که می شه و می تونم تو این مدت زمان باقی مونده تا کنکور خودم رو برسونم به ی جایگاه قابل قبول ؛ ولی به یاد حرف استاد افشار افتادم که میگفت :" همون اول کاری با عشق معامله نکن و سعی کن که دو دوتا ، چهارتا نکن ، اول شایستگی و لیاقت از خودت در ماکزیمم حد ممکن نشون بده و بعد منتظر باش تا بهترین و بیشترین میزان پیشرفت بهت برسه . "

دوست عزیز، شرط این چندماه عشق هست . حتی برای تویی که کار زیادی تا حالا کردی یا نکردی !!

کافیه بندکفش هات محکم گره بزنی و با کوله باری پر از انگیزه و انرژی های مثبت قدم بذاری در مسیر

کافیه دلت بی قراره حرکت باشه تا همه مسیر رو ی کله و ی تنه بدوی و در نهایت به شکوه خودت پی ببری

در چشم های تو برق پیروزی رو می بینم ، پس خودت باش و از لغزش های مسیر نگو

 

همایش امروز خیلی خاص هست ،ی جورایی خوده استاد بهش نمره 20 داده . ایشون گفتن که این ایستگاه آخر انگیزشی هست و از این به بعد فقط برنامه های سوال و جواب و نحوه جمع بندی میذارن . امیدوارم که دوستان بتونن با همه وجود شور و شوق زندگی و رفتن به فردا رو در حرف هاشون درک کنن  . برای انگیزه دادن به دوستان دیگه حتما این برنامه بهشون هدیه بدین تا زنجیره های خوبی ادامه دار باشه همچنان و خودت از همه بیشتر کولاک کنی تا کنکور


دانلود همایش از لینک اصلی (مدیافایر)



دانلود از لینک کمکی (پیکوفایل)



مشاوره تک جلسه تلفنی با هزینه نازل هم این این خاطر هست که نه به بچه های شهرستانی فشار بیاد و نه رایگان باشه که جلسه اون اهمیت اش از دست بده و داوطلب به توصیه ها زیاد توجه نکنه و دل نده . پس بهتره همگی برای کار خوب احترام قائل باشیم .


برای مدت باقی مانده تا کنکور هم برای اولین بار این موقع سال از شانس خوب شما (بخاطر تعطیل بودن کلاس های این چهند هفته شون) هنوز 4 نفر ظرفیت دارن برای برنامه ریزی و مشاوره کامل که برای ثبت نام به خودشون پیامک بدین و بگین . 09358960503


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 25 فروردین 1393 زمان : 17:49 نظرات (40)
بازدید : 7024

سلام

خیلی وقت میشه که این سایت آپدیت نشده . حتما دلیلش رو هم خوب میدونید . بالاخره حکمت خدا در این بود که من ی مدتی از شما دوستان دور باشم . فکر می کنم از عصر روز 15 اسفند بود که دل دردم شروع شد و در راه رفتن به شهرستان برای اجرای همین برنامه (جمعه 16 اسفند) شصتم خبردار شد که اوضاع اصلا جالب نیست . بالاخره با وجود نوش جان کردن 3 آمپول مسکن در همون شب بازهم درد من ساکت نشد و این شد که بعد از اجرای همون برنامه و از 17 هم بستری شدم و سپس عمل جراحی سنگینی که به حمدلله بخیر گذشت . اگرچه فایل همایش این جلسه رو باید خیلی وقت پیش ها برای استفاده دوستان قرار میدادم ولی با وجود وضع بدی که داشتم نشد که به دست کسی برسونم ؛ اما بازهم الان گوش دادن اتفاقات جالب و صحبت ها خالی از لطف نیست. از همه بچه هایی که در این مدت برام دعا کردن و نگران بودن و ناراحت شدن کمال تشکر دارم . امیدوارم که تبریک سال نو من با هفته ها تاخیر اما هنوز بهاری و پرانرژی رو بپذیرید و 93 سال بهترین ها و رسیدن به خواسته های منطقی و به خیر ، براتون باشه .

این جلسه با Soft Reacorder ضبط نشده، برای همین صدای محیط و بچه ها هم قدری رو کیفیت و حجم فایل صوتی اثر گذاشته . در دو قسمت مجزا براتون آماده کردم ( چون وسط همایش حالم بد شد و از ادامه کار دنبال کردیم)


برای گرفتن وقت مشاوره تلفنی دیگه این شماره خواجه حافظ نمیدونست که الان اونم دیگه از حفظ شده

09358960503

موفق باشید


قسمت اول همایش علیرضا افشار


قسمت دوم همایش استاد افشار

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 22 فروردین 1393 زمان : 16:47 نظرات (32)
بازدید : 1299
چرا آزمون کنکور را شبیه‌سازی کنیم؟
مسلماً د‌ر ماه خرد‌اد‌‌ بهترین شیوه‌ی آموزشی که د‌اوطلب می‌بایست آن را انتخاب کند‌ (به‌علت تعطیلی مراکز آموزشی)، خود‌‌آموزی و خود‌اصلاحی است. یعنی این‌که د‌اوطلب برای خویش محیطی را فراهم آورد‌ که د‌ر آن سخت‌افزار‌ها و نرم‌افزار‌های شبیه‌سازی، امکان انجام یک تجربه‌ی واقعی را به او بد‌هد‌ و او را با یک بازخورد‌ کامل رو‌به‌رو کند‌. بازخورد‌ این‌کار علاوه‌بر رساند‌ن د‌اوطلب به نقطه‌ای قابل اتکا از اعتماد‌ به نفس، واقعیات آموزشی را نیز به او نشان می‌د‌هد‌. د‌اوطلبی که خود‌ با واقعیات آموزشی خود‌ مواجه می‌شود‌، بیش‌ از هر‌ زمانی‌که معلم یا مشاور او نقاط ضعف او را گوشزد‌ می‌کنند‌، د‌ر جهت اصلاح فرآیند‌‌ آموزشی خویش خواهد‌ کوشید‌ و این مهم‌ترین نتیجه از شبیه‌سازی است.

 به‌طور‌معمول این چند‌ ساله، کنکور سراسری رأس ساعت 8 صبح آغاز می‌شد‌ه و حوزه‌های امتحانی نیز تا حد‌ود‌ یک ساعت پیش از آن، پذیرای د‌اوطلبان بوده است‌. د‌ر هر گروه آزمایشی د‌اوطلبین می‌باید‌ به سؤالات د‌ر د‌فتر‌چه‌ی عمومی و اختصاصی پاسخ د‌هند‌. د‌فتر‌چه‌ی عمومی برای تمام گروه‌های آزمایشی شامل 100 سؤال از چهار د‌رس اد‌بیات، عربی، د‌ین و زند‌گی و زبان و با 75 د‌قیقه زمان است. تعد‌اد‌ سؤالات د‌فترچه‌ی اختصاصی نیز متفاوت است. ولی به‌عنوان نمونه، د‌فتر‌چه‌ی اختصاصی ریاضی شامل 135 سؤال از سه ‌د‌رس ریاضی و فیزیک و شیمی و 175 د‌قیقه وقت برای پاسخ‌گویی آن است و د‌فترچه‌ی اختصاصی تجربی شامل 135سؤال از چهار د‌رس ریاضی، زیست و فیزیک و شیمی و 155 د‌قیقه زمان است. به این ترتیب آزمون سراسری پس از طی‌شد‌ن این زمان‌ها، یعنی برای گروه ریاضی، ساعت 12:10 و د‌ر گروه تجربی، ساعت 12 خاتمه می‌یابد‌. معمولاً د‌ر حوزه‌های امتحانی صند‌لی د‌سته‌د‌ار برای د‌اوطلبین د‌ر‌نظر گرفته می‌شود‌. آورد‌ن وسایلی مانند‌ لوازم‌التحریر (مد‌اد‌، پاک‌کن، تراش و …)، آب و چند‌ قطعه شکلات و یا خوراکی کم‌حجم د‌یگر اشکال ند‌ارد‌.

 
 
چگونه شرایط کنکور را شبیهسازی کنیم؟
شرایط کنکور در چند دسته شامل شرایط آزمونی، شرایط محتوایی و شرایط ذهنی دستهبندی میشود که بهشرح ذیل میباشد:

 

 
 
الف- شرایط آزمونی: در مورد شرایط آزمونی موارد زیر را مد‌‌نظر قرار دهید:
1) یک عدد صندلی دستهدار معمولی برای آزموندادن تهیه کنید. یادتان باشد اگر چپدست هستید، حتماً مدل مخصوص چپ‌‌دستها را تهیه کنید. همانطور که گفته شد، در بیشتر حوزههای امتحانی از صندلی دستهدار برای داوطلبین استفاده میشود و شما نیز بهتر است که روی این نوع صندلی، به آزمونهای آزمایشی پاسخ دهید تا به فضای آزمون سراسری بیشتر آشنا شوید.

 

2) لوازمالتحریر مناسبی که میخواهید سر جلسهی آزمون سراسری از آن استفاده کنید، به تعداد کافی تهیه کنید و در آزمونهای آزمایشی و جامع نیز حتماً با همان لوازمالتحریر، آزمون را پاسخ دهید.

 

3) شب آزمونهای آزمایشی حتماً خوب بخوابید تا بهموقع یعنی حدود 5 صبح بیدار شوید و صبحانهتان را تا ساعت 6 صبح میل کنید.

 

4) برای آزمون آزمایشی درمنزل، حتماً وضعیت ظاهری و نوع پوشش خود را مطابق آزمونهای بیرون از خانه و یا محیط مدرسه تنظیم کنید. یعنی لباسی که معمولاً در مدرسه یا آموزشگاه میپوشید، بهتن کنید. حتی میتوانید برای خود کارت تهیه کنید و آن را به لباس خود الصاق کنید. سعی کنید حداکثر ساعت 6:30، آمادگی آزموندادن را داشته باشید.

 

5) جایی از خانه را که ازنظر تردد افراد، صداهای مزاحم و یا زنگ تلفن … مناسب تشخیص میدهید به آزموندادن اختصاص دهید.

 

6) لوازمالتحریر مناسبی را که تهیه کردهاید با خود سر آزمون ببرید.

 

7) یک بطری آب، چند قطعه شکلات و یا تغذیهی مناسب دیگری را با خود سر جلسه ببرید تا درمواقع ضروری از آن استفاده کنید.

 

8) از یکی از اعضای خانوادهی خود بخواهید که بهعنوان مراقب آزمون در جلسه حاضر شود و به شما در برگزاری آزمون کمک کند.

9)
 آزمون انتخابشده را حتماً رأس ساعت 8 شروع کنید تا به امتحاندادن رأس این ساعت عادت کنید.

 

10) پاسخگویی را از دفترچهی عمومی شروع کنید. یادتان باشد حتماً جواب سؤالات را در پاسخنامه وارد کنید.

 

11) درطول پاسخگویی بههیچوجه از جای خود برنخیزید، چون این اجازه در جلسهی آزمون سراسری نیز به شما داده نخواهد شد.

 

12) به هیچ تلفنی پاسخ ندهید و اینکار را به دیگر اعضای خانواده بسپارید.

 

13) از تغذیهی غیرمتعارف، درطول پاسخگویی استفاده نکنید.

 

14) زمانهای استاندارد، مطابق آنچه در دفترچههای سؤال وجود دارد را رعایت کنید. یادتان باشد که کیفیت این شبیهسازی و آزموندادنها و توجه به همهی دروس، بسیار مهمتر از پاسخگویی خوب به یکی از دروس میباشد.

 

15) حتماً مدیریت زمان را در آزمونهای آزمایشی بهکار ببندید تا در کنکور سراسری دچار مشکل کمبود وقت نشوید.

 

16) دفترچههای عمومی را پس از پاسخگویی، تحویل مراقب دهید و پاسخگویی به دفترچههای اختصاصی را بلافاصله بعد از دفترچهی عمومی شروع کنید. برای اینکار حتماً از مراقب کمک بگیرید.

 

17) رأس ساعت مقرر، دفترچههای اختصاصی را تحویل مراقب دهید و خود برای انجام مراحل تحلیل آزمون، آماده شوید.
 
 
 
 
 
ب- شرایط محتوایی:در مورد این شرایط، موارد زیر توصیه میشود:
1) حتماً آزمونهای آزمایشی که همسطح آزمون سراسری است را انتخاب کنید و یا کنکورهای سالهای اخیر را در برنامهی آزمونهای آزمایشی خود قرار دهید.

 

2) آزمونهایی را که برای برنامهی مرور و جمعبندی خرداد انتخاب میکنید، حتماً دارای سؤالات همسطح آزمون سراسری در سالهای اخیر باشند.

 

3) حتماً از آزمونهایی استفاده کنید که دفترچهی پاسخنامهی تشریحی داشته باشد تا در مرحلهی تحلیل آزمون، باتوجه به پاسخ سؤالات، بتوانید دلایل غلط‌‌زدن یا نزدهگذاشتن سؤالات را استخراج کنید و آنها را در روزهای باقیمانده تا آزمون آزمایشی بعدی برطرف کنید.

 

 
 
 
 
ج- شرایط ذهنی:

مهم‌ترین شرط یک شبیه‌سازی مناسب، شبیه‌سازی شرایط ذهنی آن است که البته با شبیه‌سازی آزمونی و محتوایی، مقد‌ار زیاد‌ی از آن حاصل می‌شود‌ ولی د‌ر این بخش نیز موارد‌ زیر بیان می‌شود‌:

 

1) حتماً پاسخ‌گویی سؤالات را د‌ر وقت مقرر شروع و خاتمه د‌هید‌ و د‌ر‌طول پاسخ‌گویی حتماً به تکنیک‌های مد‌یریت‌زمان، توجه و آن‌ها را تمرین کنید‌ چون اگر بتوانید‌ از‌نظر ذهنی بر زمان پاسخ‌گویی به هر‌تست یا به هر‌د‌رس تسلط‌ یافته و آن را مد‌یریت کنید،‌ به‌هیچ‌وجه د‌ر سر جلسه‌ی آزمون سراسری با کمبود‌ وقت مواجه نخواهید‌ شد‌.

 

2) استفاد‌ه از تکنیک‌های مد‌یریت زمان و هنر آزمون (که می‌توانید مقاله‌ی آن را در صفحه‌ی 10 و 11 همین شماره بخوانید) به‌علاوه‌ی تمرکز کافی د‌ر زمان پاسخ‌گویی، کمک زیاد‌ی به کم‌شد‌ن میزان کم‌د‌قتی و بی‌د‌قتی، د‌ر‌هنگام رو‌به‌رو‌شد‌ن با سؤالات متنوع را فراهم می‌آورد‌. به همین د‌لیل کلیه‌ی توصیه‌هایی را که مشاور یا معلمین شما د‌ر‌رابطه با ایجاد‌ تمرکز کافی د‌ر‌هنگام آزمون‌د‌اد‌ن کرد‌ه‌اند‌، حتماً د‌ر‌موقع آزمون‌های آزمایشی خرد‌اد‌‌ماه رعایت کنید‌ تا د‌ر سر جلسه‌ی آزمون سراسری نیز با حد‌اکثر تمرکز شرکت کنید‌.

 

3) سعی کنید‌ به همه‌ی سؤالات د‌فتر‌چه‌های آزمون‌های آزمایشی د‌ر‌طول آزمون بپرد‌ازید‌ و آن‌ها را به‌ترتیب اولویت از اولین سؤال، اولین د‌رس تا آخرین سؤال، آخرین د‌رس به‌جز سؤالاتی که نشان‌د‌ار می‌کنید‌ یعنی سؤالاتی که اصلاً حل نمی‌کنید‌ ویا د‌رصورت د‌اشتن وقت حل خواهید‌ کرد‌، پاسخ‌ د‌هید‌.
این کار باعث می‌شود‌ که علاوه‌بر اتخاذ روش مناسب برای پاسخ‌گویی به سؤالات د‌ر کنکور سراسری، ذهن خود‌ را آماد‌ه‌ی انتقال به‌موقع از یک د‌رس به د‌رس د‌یگر و یا از یک مبحث به مبحث د‌یگر کنید‌.

 

4) حتی‌المقد‌ور د‌ر آ‌زمون‌های آزمایشی، د‌فتر‌چه‌های سؤال را با آرامش برد‌ارید‌ و با آرامش پاسخ د‌هید‌ و این منافاتی با سرعت‌عمل ند‌ارد‌. سرعت خویش را د‌ر محاسبه‌ و حل مسائل به‌کار گیرید‌ ولی د‌ر‌هنگام وارد‌‌کرد‌ن جواب تست‌ها د‌ر پاسخ‌نامه یا انتقال از یک د‌رس به د‌رس د‌یگر، آرامش لازمی را که د‌ر سر جلسه‌ی کنکور سراسری احتیاج د‌ارید‌، به‌کار ببر‌ید‌.

 

5) برای این‌که سر جلسه‌ی آزمون سراسری نیز از پاسخ‌گویی شانسی و توسل به احتمالات پرهیز کنید‌، د‌ر آزمون‌های آزمایشی نیز از پاسخ‌گویی به سؤالاتی که د‌ر جواب آن‌ها ترد‌ید‌ د‌ارید‌، بپرهیزند‌. انجام مد‌اوم این‌کار به ذهن شما این آماد‌گی را می‌د‌هد‌ که تنها سراغ سؤالاتی بروید‌ که پاسخ آن‌ها را می‌د‌انید‌.

 

6) د‌ر طول پاسخ‌گویی به سؤالات، از مثبت‌اند‌یشی نسبت به نتیجه‌ی تلاش خود‌ د‌ر کنکور سراسری د‌ست بر‌ند‌ارید‌.


منبع : اینترنت

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار پنجشنبه 14 فروردین 1393 زمان : 10:28 نظرات (0)
بازدید : 2473

 

سلام دوستان

 

ای کاش هر روزمان نوروز باشد تا نو شویم خودمان

اندیشه هایمان و عشقمان به همه زیبایی ها
سال نو مبارک  

آرزو می کنم که 

همه سال خوبی رو بسازیم

به خودمون قول بدیم تو سال جدید

بیشتر دوست داشته باشیم

بیشتر بخندیم

و با تک تک سلول هامون

بجنگیم ...

راستی دعای دسته جمعی اثر و انرژی خیلی بالایی داره ...

هنگام دعا

من رو هم فراموش نکنید که خیلی به دعاتون و انرژی شما  محتاجم.....:))

به خاطر تو مادر

برای تو که شب ها چیزی نخوردی تا ما سیر باشیم

و حسرت خوردن ماهی شب عید را بر دل نداشته باشیم


انگیزشی کنکور دکتر افشار

به خاطر تو که یک عمر برای رسیدن من به ارزوهایم با همه جنگیده ای

و ارزوهای خودت

ارزوهای خودت ،

انگار که اصلا ارزویی نداشتی...

به خاطر تو که دستانت مهربانت به خاطر ساختن دنیای زیبایی

برای من پر از چین و چروک شده

 

http://www.swissgenesisskincare.com/wp-content/uploads/2011/12/Hand_B-Tox_2.jpg

به خاطر تو که از دنیایی که فقط یکبار به هر فرد اعطا میشود

به خاطر من ،

به خاطر من که

انقدر ها هم خوب نیستم

شاید اصلا خوب نیستم

گذشتی

به خاطر تو میجنگم

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/12/5/502536_753.jpg

 

زمین را به اسمان میدوزم

پاهایم خسته است

ولی پاهای تو خسته تر بود وقتی که برای من دویدی

جنگیدی

دنیایت را فراموش کردی

حالا من

من نمی گذارم ...

تا وقتی که نفس میکشم

تا وقتیکه

صدای ضربان قلبم را میشنوم

فقط برای تو

برای ارزوهایت

که خیلی وقت است جایشان را با ارزوهای من عوض کردی

حالا ارزوهای من همان ارزوهای تو است

 تنها ارزویم ساختن ارزوهای تو است

من هم تنها دلیل نفس کشیدنم ....

برای آرزوت چیکار کردی؟

http://www.narenji.ir/sites/default/files/articleimage/62/12/space_2369561b.jpg

فلیکس بومگارتنر اتریشی دو روز پیش رکورد بلندترین سقوط آزاد جهان را شکست

و در این کار به سرعت ۱۳۴۱ کیلومتر در ساعت رسید.

این نخستین بار بود که دیوار صوتی در سقوط آزاد توسط یک

انسان شکسته شد.

حالا در سمت چپ نقاشی فلیکس بومگارتنر را می بینید.

تصویری که او در ۵ سالگی کشیده و به عنوان یک رویا به مادرش داده است.

رویایی که حالا تبدیل به حقیقت شده است.

برای رویایت چکار کردی؟

فقط میشینی یه گوشه و میگی این ارزوهای منه و

من اینو دوست دارم و

من ...

همه بلدن خوب ارزو تعیین کنن

همه بلدن از ارزوها و رویاهای قشنگشون صحبت کنند!

امروز 28 اسفند 92

تا  امروز

تا این ثانیه برای ارزوت چیکار کردی؟؟؟

کسی برنده است که

برای ارزوهاش یه کاری کنه!

ارزوت رو بگو اما نشین که خودش براورده بشه!

چون نمیشه!

چون این تویی

فقط تویی که میتونی

بسازیش

نشد  نداره

هیچ ارزویی  غیر ممکن نیست

چون غیر ممکن غیر ممکنه

حالا

میخوای برای آرزوت چیکار کنی؟!!!

ناشنوا باش...

وقتی همه از محال بودن ارزویت سخن می گویند...

آپلود عکس

 

باید به همه چیز ساده نگاه کنیم

همه چیز ساده است فقط این ما هستیم که مسائل رو سخت و پیچیده نشون میدیم!

یاد 3 تا داستان افتادم!

وقتی ناسا شروع به فرستادن فضانوردان به فضا کرد،

متوجه شد که خودکارهای آن‌ها در جاذبه‌ی صفر کار نمی‌کند.

یک دهه طول کشید تا با هزینه‌ی ۱۲ میلیون دلاری این مشکل را حل کنند

و خودکاری تولید کنند که در جاذبه‌ی صفر کار کند.

اما روس‌ها چه کردند؟

از مداد استفاده کردند!


- یک تریلر با ۴۸ چرخ در یک تونل در نیویورک گیر کرده بود

زیرا ارتفاع آن از حد مجاز بیشتر بود.

آتش‌نشانان منطقه یک روز خود را صرف کردند تا راهی برای حل مشکل پیدا کنند.

در همان حال یک پسربچه از پدر خود پرسید:

چرا آن‌ها باد لاستیک‌های تریلر را خالی نمی‌کنند

تا ارتفاع آن خودبه‌خود کاهش پیدا کند?


- یکی از شرکت‌های بزرگ لوازم آرایشی در ژاپن با اعتراض یکی از مشتریان

مواجه شد که گفته بود جعبه‌ی صابونی که خریداری کرده خالی بوده‌است.

مدیریت از مهندسان خود خواست برای این مشکل راه‌حلی پیدا کنند.

آن‌ها تلاش زیادی کردند از دستگاه‌های اشعه ایکس استفاده کردند

تا مطمئن شوند همه‌ی بسته‌ها پر هستند.

آن ها برای این کار پول و زمان زیادی صرف کردند.

اما وقتی یکی از کارکنان در یک شرکت کوچک با این مساله مواجه شد

 یک پنکه‌ی قوی صنعتی در خط مونتاژ قرار داد

تا هر جعبه‌ای که خالی و سبک است را از خط خارج کند!

 

یکی از روش هایی که به پیدا کردن راه‌حل‌های خلاقانه
 برای مسائل می‌انجامد ساده فکر کردن است.

اگر سعی کنیم مسائل را پیچیده نگاه نکنیم و
ساده نگاه کردن را در مسائل کوچک و بزرگ
زندگی تعمیم دهیم،
قطعا در بسیاری از موارد راه‌های خلاقانه‌ی زیادی
 به ذهنمان می‌رسد
که می‌تواند کمک زیادی به ما بکند.

انگیزشی کنکور دکتر افشار

اگه بجنگی موفق میشی

عادت نکن به شکست

به نجنگیدن برای ارزوهات

باور نکن  نشدن ها رو

عادت نکن به

عادی بودن...

برای ارزوهات بجنگ...

هر طور که شده

نذار دیر بشه

نذار....

از هرجا میتونی یا علی بگو و شروع کن...

اینو بدون هیچوقت دیر نیست...



بعضی وقتا آدم خسته میشه .از خودش از زندگی از همه چیز .

نمی دونم این نوشته رو از كجا شروع كنم .اما میدونم سر صحبتم با رفیقای عزیز كنكوری  هست كه مثل خودم باید 5 تیر 93 اولین كنكور  شون رو تجربه بكنن و 12 سال درس خوندنشون تو 4 ساعت خلاصه بشه ،واقعا چه آزمون مزخرفی هست این كنكور .هر سال به خاطر همین كنكور لعنتی دوستای كنكوری مون كه حالا به هر دلیلی نتیجه ی دلخواه شون رو نگرفتنه یا قبل از  كنكور به خاطر فرار از بار روانی دست به خود كشی میزنن.

اما همینه كه هست. 

بله نظام آموزشی كشور ما همینه .این قیف آموزشی برعكس شده كه معلوم نیست كی میخواد درست بشه   . البته چند روز پیش یه خبر تو یكی از سایتا خوندم كه نوشته بود تا 5 سال آِینده می خوان تاثیر سوابق تحصیلی رو به 85 درصد برسونن و یكی دو سال بعدش كلا كنكور رو بردارن .اما كیه كه ندونه گوش همه دانش آموزا و پدر و مادر ها از این حرفای مزخرف سازمان سنجش پره .

پدر و مادر هایی كه با هزاران  امید و آرزو معلم خصوصی ، كتاب كمك درسی ،سی دی آموزشی و  همه جور امكاناتی در اختیار فرزندشون میزارن تا تو همین یه سال یه موفقیتی حاصل بشه هم برا بچه شون هم برا خودشون. اما این وسط خونواده هایی هستن كه به قول معرف هشت شون گرو  نه شونه . و با چه سختی باید این امكاناتو فراهم كنن اما این وسط بچه هایی هم هستن كه كم نامردی نمیكنن در حق پدر و مادرشون و البته خودشون . خودشون رو به هر كاری میزنن تا درس نخونن . از ف.ی.س بوك و وی چتو هزار زهر مار بگیر تا بیكاری دیگه  .  اگه ما نخوایم جواب زحمتای 18 سال پدر و مادرهامون رو  برای اولین بار تو این كنكور بدیم پس كی باید خودمون رو بهشون ثابت كنیم ها.

 

پس بچه هایی كه تا حالا نخوندین بهتره بگم تا حالا یه متر خاك رو كتاباتون نشسته حالا هم دیر نشده .3ماه  مونده 3 ماه وقت كمی نیست اصلا چرا نمیگیم 340 روز چرا نمیگیم 3360ساعت چرا نمیگیم ... .

 

پس خواهش میكنم بشینین و مردونه درسا رو بتركونین بخدا خیلیا بودن تو 3 ماه رتبه شون رو از این رو به اون رو كردن . خیلیا ماه های اول رو بكوب خوندن اما الان تو بهمن و اسفند دیگه نمیكشن و الانه كه شما باید خودتون رو نشون بدین . مخصوصا به همكلاسی های عزیزم میگم  كه تا حالا درس نخوندنه آرش عمران رضا  و چند تای دیگه كه می دونم هنوز نخوندنه  .بشینین درستون رو بخونین  ، هی ساز سال دیگه رو همین الان كوك نكنین . مطمئن باشین كسی كه الان میگه واسه سال   دیگه اما الانم نمیخونه سال دیگه هم نمیخونه .اما اگه تو همین 140 روز باقی مونده درسا رو بتركونین   و سر جلسه كنكور برین بعد از اعلام نتایج اگه خواستین بزارین واسه سال دیگه حداقل میدونین با خودتون چند چندین  . یعنی اگه الان بخونی اصلا همین امسال كنكور رو میتركونی ،میشه چرا كه نه ؟

 

پس بچه هایی كه تا حالا نخوندین و خودم كه خیلی این هفته انگیزم كم شد و امروز این نوشته رو دارم مینویسم كه هم كمكی به خودم بكنم هم به بچه ها  كه بشینیم این ماه های باقی مونده رو مردونه بخونیم و حداقل جلوی پدر و مادرمون شرمنده نشیم  ،مطمئن باشین اگه پدر و مادر هامون ازمون راضی باشن دیگه چی میخوایم چه چیزی بهتر از این .

 

ماشا الله تو این دور و زمونه همه عاشق هستن .  یه بار هم كه شده با عشق درس بخونیم ببینیم چی میشه .عاشق با خودش دو دو تا چهار تا نمیكنه نمیگه این فصل سخته این فصل رو ندیدمه تا حالا و ... .

 

سرت رو بنداز پایین بخون و به حرف هیچكس اهمیت نده یعنی حرفی كه نا امید كننده باشه رو از این گوش بشنو از گوش دیگه ات بندازش بیرون .

 

یه چیز دیگه : چرا از خدا كمك نخوایم  اونه كه به هر كی دلش بخواد یه نعمتی میده مطمئن باش اگه بخونی خدا زحمتتو بی جواب نمیذاره اونه كه میتونه یكی رو از فرش به عرش ببره و برعكسشم تو جیك ثانیه انجام میده .نمیدونم كی رو میپرستی ، از همون كه میپرستیش بخواه كه كمكمت بكنه مطمئن باش بی جواب نمی زاره این درخواستتو.

 

امروز كه فكر كردم گفتم بزاریه  وبلاگ  بسازم برا رفیقای خودم هم انگیزه ای هست برا خودم هم واسه اونا و تصمیم گرفته كه آزمونای گزینه دو ، سنجش  رو كه همین امسال داره برگزار میشه و آزمونای سال های قبل رو رو وبلاگ بزارم تا همه استفاده كنن (البته من پیش ریاضی هستم با عرض معذرت از بچه ها تجربی)و متاسفانه آزمونای گاج رو هر چی سعی كردم پیدا نمیكنم تو اینترنت و فك كنم آزمون های گاج هم مثل كانون مالی نباشه یعنی سئوالاتش به درد نخور هست (البته من اینجور فكر میكنم حالا شاید یكی دیگه این آ‍زمونا رو قبول داشته باشه)و هر چی جزوه و مطلب درسی كه تو كامپیوتر م داشته باشم  و همچنین همایش های استاد افشار كه مشاور خیلی خیلی توانایی هستن رو واسه بچه ها میزارم تا بلكه حتی یه نفر موفق بشه و منو یه دعایی بكنه .

 

و یه چیز دیگه اینكه کنکور آسان نیست

 

بچه ها اگه خودتون تلاش نكنین باور كنین این سی دی ها و منابع دیگه همش اینجور که میگن نیست و فقط به تلاش خود آدم بستگی داره .

 

و در آخر :

 

نابرده رنج گنج میسر نمی شود

 

 مزد آن گرفت جان برادر كه كار كرد                                                      موفق باشین



برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
saeed1374 سه شنبه 05 فروردین 1393 زمان : 21:55 نظرات (5)
بازدید : 6431
آخرین ماهِ سال هم از راه رسید و تلاشهای تو واسه رسیدن به هدف محکمتر شده

روزای سختی رو میگذرونی ,اما به عشق هدفِ زیبات و به شوقِ وصالش تمام سختی ها واست سهل میشه ...دست تو دستِ یگانه ی بیهمتایی پیش میری که تو تمام ِ موانع و سختی ها تو رو تو آغوشِ خودش میگیره تا یه وقت زمین نخوری ...هنوزم گاهی وقتا که خسته میشی ... یه گوشه کز میکنی و آرزوهاتو مرور میکنی ...گاهی وقتا فکر میکنی رسیدن بهشون شاید یه خواب و خیال باشه ؛ته دلت نجوای پروردگارتو میشنوی که واست از خواستن و امید میگه

میگه که میتونی و فرصت واسه تغییر هست ؛بهت میگه که تواناییهات خارق العادست 

و اگه آتشِِ جانت شعله ور شه همه ی غیر ممکن ها رو از سر راهت برمیداری

به نظرت حالا وقتش نیست که آتشِ درونت رو روشن کنی؟

پس انتفامِ قطره قطره اشکات چی میشه؟تلافیِ تمامِ روزهای سختی که جز خودت و خدات هیشکی ازشون خبر نداشت؟حقت؟سهمت؟نگاهِ منتظر ِ پدر و مادرت ؟چشمهای بیقرارشون که شوقِ رسیدنت به آرزوهاتو دارن؟

خودت خوب میدونی که میتونی دنیاتو عوض کنی ،جهانِ رویاییتو بسازی

همون که تیر و مرداد ِ 93منتظرشی...

هرکسی روزی "هیچ کس" بود ، با اندیشه ای درخشان


این هم قسمت دوم کارگاه 1 اسفند که مورد استقبال خیلی هاتون قرار گرفت

همگی موفق و پیروز باشید . برای سلامتی استاد (گلو دردشون ) دعا کنید تا برنامه کلاس هاشون بهم نخوره و سایت پر بار باشه


دانلود از پیکوفایل برنامه دکتر افشار


دانلود از مدیافایر برنامه مشاوره ای دکتر افشار



پست های برگیزه سال گذشته همین موقع های سایت با کلی خاطره خوب برای ما و بچه های پارسال .....حتما ببینید


1    2    3    4    5    (جالب6)


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 05 اسفند 1392 زمان : 19:46 نظرات (36)
بازدید : 3906

موضوعات کارگاه هفتگی دکتر افشار :


مباحث انگیزشی (ملایم)

تغییر طرز تفکر راجب شکست

روحیه درس دوستی

تغییر طرز تفکر راجب اظهار نظر دیگران و بار مسئولیت در قبال انتظار موفق شدن یا نشدن داوطلبان کنکوری


چه سرنوشت عجیبی داد کرم ابریشم ، یک عمر قفس می سازد

اما در نهایت آزاد می شود و اوج می گیرد


دانلود از مدیافایر


دانلود از پیکوفایل




شرایط مشاوره های با استاد افشار :

مشاوره تک جلسه 40 دقیقه تایم مفیذ برای سوال و جواب کنکوریهای و ارائه راهکارهای مناسب

مشاوره ماهانه (10 جلسه) تلفنی مشاوره و برنامه ریزی و نظارت و آموزش دقیق و کامل مباحث (ظرفیت محدوده)

جهت تعیین وقت sms دهید :


09358960503

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 03 اسفند 1392 زمان : 8:28 نظرات (11)
بازدید : 10450

قسمت دوم همایش قبل اختصاص داره به سوال و جواب های مهم کنکوری ویژه بهمن ماه

92



دانلود از مدیافایر . پرسش و پاسخ با استاد افشار


برای استفاده حداکثر لطفا آرشیو  همایش های زمستان 91 سایت را هم از صفحات گذشته یا ستون سمت راست همین صفحه دانلود کنید

شماره تماس ثبت نام مشاوره تک جلسه تلفنی : 09358960503


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 25 بهمن 1392 زمان : 15:19 نظرات (6)

تعداد صفحات : 123

درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 989
  • آی پی دیروز : 251
  • بازدید امروز : 12,500
  • باردید دیروز : 849
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 13,349
  • بازدید ماه : 17,896
  • بازدید سال : 226,892
  • بازدید کلی : 14,869,181
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد